Bir düşünün , Kariyeriniz var , eviniz, arabanız, yurt dışı pasaportunuz, var. Evlenip kaynana görümce derdi koca derdi çekermisiniz?
Ben bütün bunlara sahip olsam evlenmem şahsen.
Ben bütün bunlara sahip olsam evlenmem şahsen.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
6Cevap
evlenirlerdi evet
Hepsi var ve çekmiyorum🙂👍Evlenince kadının hayatı değişir erkeğin değil.
Ne güzel bende inşallah sahip olurum.
Evlenirim çünki evlilik benim para sömürdüğüm bir eylem değil. Yol arkadaşı güzel anları kötü anları paylaştığım en önemlisi yuvam gördüğüm bir yer
Bunun için evlenmem ki ben. Evlilik bana göre sevme sevilmedir. Sürekli yanında birini görmektir. Ona güven duymaktir. Yanlış dusunuyorsunuz
Senin cinsiyetin için en büyük hayal ve başarı skalası evliliktir, her hemcinsin bir parça evlilik delisidir yavrum. Evlenirler
Sahte evlilik yaparım onun bunun çenesini çekemem karışmalarına izin veremem
Paran evin kariyerin maaşın ekonomik özgürlüğün var ne evlenmesi
Sonra dicekler evlen evlen diye karışıcaklar herşeyime
Bunların hiç biri ruhunu doyurmaz illa isteyeceksin bir erkek
Zaten kadınların çogu buna sahip oldugu icin evlilikler azaldi, bosanmalar artti
evlenince bunlardanin mi oluyor 😅
Yok bak anlamadın , evli değilsin kariyerin ekonomik özgürlüğe sahipsin evlenirmisin soru bu
evlilik akıl karı bir iş değil 😅
Bulaşık yemek temizlik , görümce kaynana. Çocuk bak , yemek yap her sabah kocana kahvaltı hazırla
işte dedim akıl işi değil diye😂
🤣😂
Evlilik maddiyattan ibaret değil sadece
Ekonomik özgürlüğüm olsa hayır evlenmem
kızların çoğu çıkarcı senin gibi alşkdljas
Bir kadın çalışarak ekonomik özgürlüğünü kazanınca çıkarcı olmuyor gidiyor emeğini kazanıyor ve bir erkeğe muhtaç olmuyor evlenmiyorda.
hadi hadi sende anladın, hiç kadına evi arabası sorulmuyor neden, toplum olarak böyle çıkarcı olduğumuz için. kadının ekonomik gücü varsa evlenmiyorsa çıkarı için evlendiği anlamına gelir.
Ben çıkar için evlenmem , bir erkekten para pul da beklemem daha doğrusu Erkek istemem. Ben kendime yeterim
sen istisnasın o zaman ama geneliniz böylesiniz.
Doğru diyorsun erkekler cüzdan değil.
Kimse çekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Konu gerçekten ilginç ve kişiden kişiye değişir tabii. Ekonomik özgürlük, kariyer ve bağımsızlık insana büyük bir iç huzur ve özgüven sağlar ama evlilik bambaşka bir bağ. Eğer karşında hayatını daha da güzelleştirecek, seni anlayan biri olursa "Evet" demek mantıklı olabilir. Herkesin kalbine göre biri mutlaka vardır 😌. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Ekonomik özgürlüğüme olsun evlenmem
Hmm, senin net bir duruşun var anlaşılan 😄! Kendi başına yetebilmek harika bir duygu, kesinlikle kocaman bir özgüven getirir! 👏