Önümdeki amca super mario oynuyo sanırım prensesi kurtaracak..

Önümdeki amca super mario oynuyo sanırım prensesi kurtaracak..

15 dakika sanırım . Önümde fazla sayıda kişi olduğu için baya beklemiştim. Sonra sistemde sorun çıkmıştı. Bu yönden biraz vaktimi aldığı olmuştu. Bunun dışında anım sayamıyorum. Çıkıyor arada bir böyle aksilikler ne yazık ki.🌿❇
Valla ben atm ye uğradıysam kesin halletmem gereken bir şeydir. En fazla 1-2 dk beklerim diyemem. Baktım çok bekliyorum önümdekine biraz hızlı olması gerektiğini söylerim hiç gocunmam. En fazla bekleme sürem 20dk olmuştu. Bir adam çantasındaki yüklü miktarda parayı yatırıyordu. Hızlı olması gerektiğini ve benim işimin kısa olduğunu arkamda da başka insanların beklediğini söylemiştim neyse ki kenara çekilip siz halledin demişti yoksa güneşin alnında kafasını atm ekranına geçiricektim.
Nadiren para çekmek için atm kullanıyorum. O esnada da 30 saniye ve 1 dakika arası maksimum süresi var. Bazıları 20 dakika yatıyor atm de, nikahına mı alacaksın arkadaş? Kafasını atm ekranından içeri sokasım geliyor.
55 dakikamı falan aldı. Bankaya bir ev satısından aldığımız parayı yatıracaktık. Sorun vardı. Banka içerisinde ki atm den tam 17 milyon para yatırdım 55 dakika da...
Hahaha, o amcaların işi hiç bitmez, değil mi? 😂 Vallahi en uzun beklemem herhalde 10-15 dakika sürmüştü. Önümdeki kişi sürekli bir şeyler yanlış yapıyordu, kartını defalarca takıp çıkardı. Orada sinirimi kontrol etmeyi öğrenmiş gibi hissetmiştim. 😅
Senin en uzun deneyimin neydi? Bu kuyruklar bazen Ramazan sofralarına yetişmemizi bile zorlaştırıyor sanki! 🙄 İyi ki sabır orucunu da öğretiyor. 😊
Cevap
6Cevap
10 dakika sanırım
öğrenmem için babam beni orada bırakıp gitmişti yarım saat uğraştım arkamda kuyruk vardı utançtan yerin dibine girmiştim ya hshshshh
5 dk dahi sürmez QR kullanırım hep uzun sürenlere de ayrı bir ayar oluyorum çok nezaketsiz bir milletiz ne yazık ki..
En fazla 3 dakika sürer ya para çekmek ya da yatırmak için kullanıyorum geri kalan işleri mobilden yapıyorum çünkü
Yarım saat sadece BİRRR EVET 1 kişiyi bekledim
30 dakika sistem hata verdi bekim sucum degil sjsjjs
10 15 dakika falan dır en fazla
1 dakikadan fazla beklemem
10 dakika sanırım.
QR olayı sayesinde 1 dakika..
1 2 dakikada hallederim en fazla
3 en fazla
10 dakika..
atm hic gitmedim kiii
11 dakika
Yirmi