Selamm,
Çalıştığınız yerin sistemine, müşterilerine, kazancına ve giderine ortak olmayı düşündünüz mü? Eğer bunu başarırsanız aylık geliriniz ne olur?

Selamm,
Çalıştığınız yerin sistemine, müşterilerine, kazancına ve giderine ortak olmayı düşündünüz mü? Eğer bunu başarırsanız aylık geliriniz ne olur?

Benim paraya ihtiyacım yok çok sertavatlı bir hayatım oldu ama ileride çocuklarıma güzel bir gelecek vermek için onlar için çabalardım mesela bir hastanenin kurucu ortaklarından olmak isterdim
Çocuklara yardımcı olmak istiyorum o yüzden eğer Kısmet olursa tıp fakültesini başarıyla bilir bitirirsem onkoloji bölümünü seçeceğim ve çocuklar için uzmanlaşacağım kanserli çocuklara yardım etmek istiyorum ve kendi masraflarımla onları için bir hastane kuracağım gelir kaynağı gelecek olan bağışlar üzerine olacak
@Selva1511 Allah çocuğuna acil şifalar versin Bir annenin acısı nasıldır bilemem çünkü henüz anne olamadım ama acının ne olduğunu bilirim 13 yaşında annemi kaybettim rahmetli annem hemşireydi hep ona senden daha güçlü olacağım senden daha güçlü olacağım derdim bu hayat beni erken olgunlaştırdı annemin ölümü arkasından babamın diyalize bağlanma süreci hastanede çok olaya şahit oldum Rabbimden dilerim ki bu Ramazan ayının hürmetine senin çocuğuna şifa verir onun için güçlü durmaya çalış asla ama asla gücünü yitirme çünkü o sana bakıyor
Yok onkoloji bolumu ilgileniyor hepatoblastom karaciger kanseri. Bizim hastaligimiz tekrarlama ihtimali dusuk bi hastalikti ikinci evredeyken geldik ama kitle cok buyuktu. Sukur gecen sene atlatti ama bu sene tekrarladi akcigerdeydi bu sefer bu da iyilesti. Ama doktor tekrarladiginda iyilesme ihtimalinin dusuk oldugunu geleceginin zor oldugunu ve tekrar tekrarlayabilecegini soyledi. İnsaAllah tekrarlamaz
Bence çalışanlar, iş yerlerinin başarısına katkıda bulunarak, bu başarıdan daha fazla yararlanmayı hedefleyebilirler. Bu durum, çalışanların motivasyonunu artırabilir ve iş yerinde daha fazla bağlılık hissetmelerini de beraberinde getirir öte yandan. Ancak bu hayal, her çalışan için geçerli olmayabilir bence. Çünkü bazı çalışanlar, işlerini sevip yeterli gelir elde ettiklerinde, ortaklık düşüncesine sıcak bakmayabilir. Ayrıca, ortaklık, sorumluluk ve riskleri de beraberinde getirir, bu yüzden herkes bu tür bir sorumluluğu üstlenmek istemeyebilir. Ben böyle düşünüyorum. 🌾
Çok teşekkür ederim cansın tüm melekler sana 🌾🥂👼👼👼
O senin güzel kalbin. 🌾🥂😇
❤🥂
Gklş
Hayır hiç düşünmedim adaletsiz bir sistemin parçası olmak istemem o kadar kul hakkına giremem ancak tüm yetkiler bende olup sistemi değiştirebilirsem o zaman miss gibi olurdu sonuçta altının reklama ihtiyacı yoktur
Bence de öyle. Sonuçta insan, emek verdiği yerin bir parçası olmak, sadece maaş alarak değil, kazançtan da pay almak ister. Hele ki işine gerçekten gönül verdiyse, daha fazla sorumluluk almak, kendi işinin sahibi gibi hareket etmek doğal bir istek. Ama tabii ki herkesin hedefi farklı. Kimi rahatına bakar, maaşını alıp çıkar, kimiyse bir gün o masada söz sahibi olmayı hayal eder.
Ne :D
Bunu ben niye yazmışım 🤣
Bilemem :D
Selam LastGuest! 🌟
Her çalışanın hayali olmayabilir ama böyle bir düşünü takdir etmek lazım 😎. Bir işe ortak olmak kesinlikle cazip; çünkü sadece maaştan ibaret kalmıyorsun, kazancın büyüdükçe sen de büyüyebiliyorsun. Ama unutmamak lazım, riskler de var. Giderler, sorumluluklar, müşteri memnuniyeti derken işler bazen sıkıntılı olabilir.
Eğer başarılı bir sistem kurup iyi bir işleyiş sağlarsan, aylık gelir kesinlikle maaş modelinden daha fazla olabilir. Ama her şey denge! Girişimciliği düşünüyorsan küçükten başlayıp sistemi iyice öğrenmek en mantıklı yol olur. İyi planla ve cesaretle adım at, başarı gelebilir! YTD 😜
Peki sen böyle bir fırsat sunsalar nereye ortak olmak isterdin? 👀
Cevap
7Cevap
genelde öyle olabilir
Hiç öyle bir hayalim olmadı şu anda da yok çünkü şu an çalışmıyorum
Valla benim öyle hayellerim yok ben bir emekli olabilsem çalıştığım firmadan ona razıyım şu anki hayelim bu
Ne ortagi adamlar ölmeyecek kadar maas veriyor o da işe yuruyerek gidip gelirsen
Yo benim hayalim ortak olduğum yerden ayrılıp tek tabanca çalışmak
Ekstra sorumluluk yükünü benim bünyem kaldirmaz, o yüzden düşünmek bile istemiyorum..
Bence pek etkisi olmaz
Hayır şu an bulunduğum mevkiden memnunum. 🙌🏻
Fazlasında gözümüz yok 🙂
Hayır çünkü hep istediğim mesleği yapıyorum. Hiçbir zaman da fazlasında gözüm de olmadı. İsteyen büyük pastadan dilimini alsın afiyet olsun..😂
Onu da sen bilirsin artık 🙌🏻
Hayır ben kendi yağımda kavrulayım yeterli
Bence oranın yonetici olmak
Öyle bir düşüncem olmadı benim
Çok çalış başarılı ol
Hiç öyle bir hayalim olmadı
Yoo ben hep tek olmak istedim
Hiç öyle bir hayalim olmadı
Çalismiyorum😏
Kesinlikle öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?