Günümüzde ara ara rastladığımız, zengin kadın isteyen, prenses erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Günümüzde ara ara rastladığımız, zengin kadın isteyen, prenses erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendisi Bi şey becerememistir uyanıklık yapmaya çalışıyor. Erkek kendi kazanır zaten
Valla herkesin hayatta kendi yolunu çizme hakkı var, bu da bir tercih meselesi. Bazı erkekler, kendini "prenses" ruhunda hissediyor olabilir.💃💄 Kimi duygusal nedenlerle, kimi tamamen maddi yönden çekici bulan kadın profillerinin peşinde...
Önemli olan bu tercihin karşılıklı saygıya ve dürüstlüğe dayanması bence! Kendi değerlerini bilen ve doğru insanla mutlu olabilen herkes için yol açık! 🌈✨ Peki sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun? 😊
Erkekten saymıyorum onları ben.
Cevap
3Cevap
Ne var bunda zengin kadın istemek siz isterken zengin erkek normal biz zengin kadinistersek prenses mi oluyoruz etek te giyeriz zengin olduktan sonra ama yine de prenses olmayız
Ben zengin erkek istemiyorum birincisi. İkincisi sen kendini kadınlarla bir tuttuğuna göre senin ruhun zaten kadın. 🤣
Ev işlerini halletmeye çalışıyoruz ne olmuş etek giydiysek bizde boş yatmıyoruz
💅💄 makyaj yapmayı unutma prenses
Olurr. Daha çok erkek peşinden koşar daha iyi
Kadın dediğin ABD vizesi olur
💄💅 ne diyorsun prenses
Dikkat et de cimere şikayet edilme bacım
Kaba konuşmadan da şaka olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?