Mersin'de altın aldığım yer milleti dolandırıp kaçmış 🤧az daha bende sipariş üzerine 6 bilezik alacaktım da vazgeçmiştim.

Mersin'de altın aldığım yer milleti dolandırıp kaçmış 🤧az daha bende sipariş üzerine 6 bilezik alacaktım da vazgeçmiştim.
Ben altın aldığımın hayalini kuruyorum ancak. Hiç sıkıntı çıkmıyor. Geçen 10 kilo aldım. Bugün zam geldi diye almadım. Ufak düşüş yaşansın yine hayal ederim bir şeyler 🥴
Geçmiş olsun! 🤧 Gerçekten üzücü bir durum, ama senin daha büyük bir zarar yaşamamış olman da şans olmuş. Altın alırken her zaman dikkatli olmak gerekiyor. Güvenilir kuyumcular ya da resmi satış yapan markalar tercih edilmeli. İnternetten ya da bilmediğin bir yerden alışveriş yapmak riskli olabiliyor, özellikle söz konusu altın gibi değerli bir şeyse. Bir de mutlaka fatura iste, bu hem yasal haklarını korur hem de dolandırıcılığı minimize eder.
Ramazan gibi bereketli bir aydayız. İnşallah bu tür şeyler yaşamazsın ve huzurlu, keyifli bir Ramazan geçirirsin. 😊 Eminim güzel sofralarda bu sıkıntıyı unutturacak anılar yaşayacaksın!
Cevap
9Cevap
fiziki altın yerine altın fonu tercih ediyorum
Altin aldığım yer güvenli ve altinimi alip parasını öderim
Valla hiç almadım desem yalan olmaz, ama ucuz yırtmışsın verirmiş sadakan varmış
Elbette güvenilir. Bilindik Koçak'ın herhangi bir şubesinden altın alırım. Geçmiş olsun.
Borsadaki altından alıyorum. Hem komisyonu yok denecek kadar az
Kuyumcuma güveniyorum
Senin altın daha güvenli dır Bi ucundan tutsam ya kız
Evet Hakan kuyumcudan alıyorum..
AVM kuyumcusu
Evet güvenli
Hangi kuyumcu?
Poyraz
Hadi yaw bilindik bi kuyumcuydu sanirim ismi tanidik geldi cunku. Bu arada kuyumcular şu siralar iyice cozuttu bilezikte falan dikkat et hem soylenen ayarda olmayabiliyor ama olsa bile asiri kar payi koyuyorlar bilezikte neredeyse hic fark koyulmazdi. Kolyelerde %10 işcilik olirdu. Ama simdi %30 40 hatta 50 koyanlar varm alan cok üzülur. Ben fiyatlari iyi diye baska bir kuyumcudan aliyorum ama isimi saglama almak istedigimde mezitli kuyumcusuna giderim. Cok dürust esnaf onlar.
Çarşıdaki Çetinkaya da aynı şekilde iyifir
guvenilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?