Tum dunya ulkelerin zengin olsaydi ne polurdu?

Bunun. Dusuncesine bile. Dunyayi yoneten iki ulke izin vermezdi. Ingiltere ve Amerika cunku onlarin. Ulkelerinde su an. Fabrika yok sadece. Bir kac buyuk para kazanan fabrikalar. var onlarin. Butceleri. Zaten. Trilyon dolarin ustunde fakir ulkelerdeki yuzlerce. Fabrikanin yaptigi kazanci zaten yapiyorlar.. kendi vatandaslari yatip devlet yardimi. ile zengin. Gibi para harcayip. Her turlu ihtiyaclarini. karsiliyorlar. bu ulkelerin kendi rahatligi. Ve gundelik kulkanacagi esyalar icin ucuz mal uretecek dusuk iscilik yapacak. Fakir ulkelere devamli ihtiyaci vardir. Onlar Dunyadaki diger ulkelerin zengin olmasina. Kesinlikle izin. vermezler. baktilar hangi ulkelerin zengin oluyor? Hemen. ic. Problem cikarirlar ve. O ulkeler problemle ugrasirken. gelisemezlerde sadece ucuz iscilige. devam ederler sonucta. Hicbir zaman. Tum dunya ulkeleri zengin ve rahatligi. Olamazlar.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar. benim telefon. devamli tercume etmeye calisiyor Turkce ayari yapmiyorum cunku. yasadigim ulkede is icabi. telefonumu kullaniyorum. yalnis gitmis kelimeler icin. Ozur
Tum dunya ulkelerin zengin olsaydi ne polurdu?