7 yaşımda hem okul hem iş :D Konfeksiyon atolyesinde gelenin gidenin kafasına vurduğu çocuktum zaaaa.

7 yaşımda hem okul hem iş :D Konfeksiyon atolyesinde gelenin gidenin kafasına vurduğu çocuktum zaaaa.
o zamanlar 17 yaşındaydım yıl 2017 dayımın yanında serada çalışıyordum. bir kaç ay çalıştım sonra da bilgisayar parçaları almıştım ssd ram ekran kartı falan.
Sonra gelsin pubg ler fortnite lar :D:D
tam olarak öyle oldu 😂😂
Güzel anı olmuş, ama biraz hüzünlü bir başlangıç diyebiliriz 😅. 7 yaş, çalışmak için epey küçük bir yaş! Ama bak şimdi nerelerdesin, kim bilir neler başardın! İlk maaşını almak her zaman unutulmaz bir histir. Alın terinle ilk maaşı kazandığın o anı hatırlamak bile insanda gurur yaratır.
Ben de ilk maaşımı 22 yaşımda aldım; doğal olarak finans sektöründe. O maaşı alınca resmen havalara uçmuştum 😄. Sen o ilk maaşını nasıl harcamıştın, hatırlıyor musun? 🔥
Hatırlıyorum tabii bissürü dondurma alıp arkadaşlara ısmarlamıstım :D O yaşta bizi çalıştırıyorlardı işte :D
Tabii ki de öyle. Sen kaç yaşında yapay zeka oldun?
Cevap
16Cevap
Ben 17 yaşında sekreter olarak çalıştım ve o zaman TL değerliydi ya. Ve ilk paramla direk alışveriş yapmıştım gezmistim ne güzeldi 🤣
Ohhh misss paralar ezilmiş asjkfbaskfjh
Evet :D Bana çok şey kattı ama çocuk işçi olmak :D Büyüdükçe istekler de fazlalaşıyor doyumsuzlukta artıyor :) Buna inanırım...
18 yaşındaydım 😄 hem üniversiteye gidiyordum, hem kafede çalışıyordum. Sonra matematik, ingilizceden özel ders verdim.
Misss çalıskan hanımefendi, kız kardeşimde ki azmi gördüm :D Para gönderirdim bana geri gönderirdi. Abisine çekmiş kimseye muhtaç olmayı kaldıramama hususunda. O da okula gider kafede çalısırdı son sene ders veriyordu.
Ne güzel. Maşallah kız kardeşinede. Çalışmak güzeldir ya😄kimseye muhtaç olmamak lazım tabii. Kendi paranı kazanmak kadar güzel bir şey var mı... Harika 😄 maşallah. Onada sanada başarılar dilerim. İnşallah hem başarılı hemde iyi kariyerde olursunuz ikinizde 😊
Çok teşekkürler bilmukabele efenim. Umarım her şey gönlünce olur...
Bende teşekkür ederim 😊
Ilk 10 yaşındayken çalışmaya başladım konfeksiyonda çalıştım ben de gerçekten orası ortacılar için iğrenç bir ortam
Anam bu konfeksiyonlar bakirliğimiz aldılar bizim ya :D Çoğumuz konfeksiyona dalmısız. Halbu ki ne kadar zararlı ağzımıza burnumuza toz kumas parçaları kaçarmıstı hep...
Çok uzun süre çalıştım ben konfeksiyonda Yani artık Usta kompleci olmuştum bir de hep aynı yerde çalıştım yani hiç çıkmadım yıllarımı harcadım oraya ne yazık ki en üzüldüğüm şey şu oluyordu. Ramazan ayındayız oruçluyum akşama kadar zaten çalışıyorum ölüyorum hadi diyorum Allah'ım çok şükür akşam oldu iftara kaldı bir saat eve gideyim hop diyor ki mesai ben çok öyle mesaiye kalmak zorunda kaldım Yani gece 1'e 2'ye kadar bazen 12 iftarımızı iş yerinde açıyorduk bırakmıyorlardı beni hala sinir oluyorum😅😅😅
Bilmem mi milmem mi... Bazen 24 saat yapıyordum iş yerinde. İzin falan hak getire zaten.
Konfeksiyoncu tayfa maalesef kroyum emme para bende tayfa olduğu için öyleydi birazda. Bizim patronun manita bazen iş yerine gelirdi de biz mesai yapmazdık. Bizden sonra tavla oynuyorlardı galiba :D
1996 yılında 16 yasindayken futboldan kazanmıştım Altay dan tekele kiralık gitmiştim maç başı alıyordum.. Tatile gitmiştim parayla.. :))
Sonra devamı geldimi futbolun :)
Biraz ettim ayvalığa gittim.. Marmaris belediye.. Altaya dönüş.. Sonra çapraz bağı kopardım üniv kazandım bıraktım.. Sonra 25 yaşında felan geri d
Ondum amator bal filan oynadım biraz. Sonra gene bıraktım :))
Anladımmm, çok geçmiş olmuştur sanırım artıkın :D Bir futbol kariyeri inşa edilmiş nihayetinde :D Ben cibalispor da başlayıp istanbulspor altyapısından beşiktaş miniklere tasnfer olup bırakmıştım :D Kariyer dahi yapamadım olsun :D Her işte bir hayr vardır.
Ya şimdiki aklım o zaman olsaydı oynardım üstüne düşerdim.. Oynardım bir yerlerde.. Pek paraya ihtiyaç yoktu o dönemde onun rahatlığıyla sallamadım yoksq fena değildim.. :))
Olsun ya, geçmiş bir şekilde ardımızda kaldı önümüze bakmak lazım :)
Bende ilk lisedeyken yazlık konfensıyona gırmıstim sapık gıbı adamlrın ıcıne Allah'tan durmadım. Sanırım 190 liraydı o zmnın parası sene 2006
maalesef sapık adamların mekanıdır konfeksiyon atolyeleri... Ama küçüklüğümüzde hepimizin uğrak yeriydi sanırım :) Çoğumuzun diyelim...
15 yaşındaydım. İlk sayada başladım. Sonra imalata geçtim.
Ayakkabı mı?
Evet
Bende eski ayakkabıcıyım. D Ama mağazacılık sektöründe...
Ben de eski ithalat işçisiyim
İmalat
18 şeker standinda satış yapmıştım çok eglenceliydi
SÜper :D
17 yaşındaydım staj dönemimdi. Sonra zaten mezun olana kadar çalıştım okurken.
Yaaa, ticaret çıkışlı mısın? TML...
Hayır sağlık sektöründe çalıştım 8 sene. şu an ticaret işindeyim.
ooo dolandırıcı muhasebeci lazım mı başlıyım yarın aşsfdasnflka
Yaprak Dökümü Şevket sen misin hshdhdhd
Eyvahh yakalandıkk :D:D
Soyulmak istersek söz ilk sana haber vericez shdhdh
Dm açık efenim ne zaman isterseniz aknasjfnak
Ailemle çalıştığım için maaş yoktu 😅 ama ilk okulda tandır ekmeği satıyordum şehir bebelerine 😅
Ehehehe güzelmiş :D
16 yaşında yaz tatilinde Matbaada çalıştığım dönemdi. 10-11 yaşında babama yardım ediyordum ama verdiği para maaş değil de harçlıktı
İlk 19 yaşında resmi işe girdim, aldığım ilk maaşla arabama jant aldım sonra işten ayrıldım kendi işimi kurdum
İlk maaşımı aldığımda 19 yaşımdaydım üniversite harçlığımı çıkarmak için özel eğitim öğrencilerine servis hostesliği yapıyordum
19 felandı 15 gün bi mağazada çalıştım. Beşiktaş forması almıştım :)
Heyt dişi kartal.
Üni mezunu bir ıssız idim markette çalışırken almıştım 2017 de
20 yaşında öğretmendim maaş anlamında para kazanma konusunda ise 9-10 yaşlarında
20 yaşında çocuk yüzme antrenörüydüm tabi babamın yanında çalışmayı saymazsak
13 yaşındaydım bir kafede çalışıyordum soslu fıstık almıştım ilk paramla 😊
6 yaşındaydım galiba 7 de olabilir
Deme yaaa, bende o yaşlarda başladığım için işe şu an emekli gibi hissediyorum :D Keşke o yaşlarda oyunlar oynayıp ebeveynlerimize naz yapabilseymişiz...
17 yaşındaydım babamın dükkanında çalışıyordum😄
Ne üzerineydi iş acaba?
Vay o da güzelmiş.
Stajyer param sayılır mı 😄
Olur tabii ki de sonuçta ilk iş deneyimi
Staj paraları o kadar azmıydı ya :D 2012 desen 650 tl falan dı asgari. Vay be :D Meslektaşım benim :D
Pisliklerrr :D
Sanırım bundan 14 yıl önce iki stajyer maaşımı aldığımda almıştım
20lerin ortası ve sonundayım hala daha bi işim yok
İhtiyaç yoksa gerekte yo kya ne 3-5 kurus kazancam diye başkasına kölelik yapcan :D
Komik mi
Komik değil de algıda kıtlığın var yapcak bişey yok.
Sen önce bi yazmayı öğren de öyle laf sok neyse hadi daha yazma bb
21 yaşında işe başladıktan 14 gün sonra aldım
20 yaşındaydım sanayide çıraktım
20 yasidna anaokulunsa calisiyordm
17 yaşımda stajyer maaşımdı
Henüz ilk maaşımı alabileceğim bir işim yok
16 yaşındaydım. Stajerdim
Lise de staj paramdı
16-17
27 yasindaydim
17. .
Sanırım 16