Başıma yeni bir olay gelecek merak ettim kendisinin asker oldugunu söyleyen bir kadın bana 400 bin dolar gönderecek miş sonra işi bittiğinde gelip acakmış bu tuzağın nasıl olacagını bilen var mı cok merak ettim
bu devirde kimse tanımadığını bırak tanıdığına bile 1 kuruş vermez. benim enistelerim bile bana para vermiyor o kadar sevdikleri halde sjshdjsh artık her sey pahalı para önemli şu devirde
Dostum bu tamamen bir dolandırıcılık tuzağı! Genellikle “romantik dolandırıcılık” olarak biliniyor. Kişi kendini asker, doktor ya da önemli bir meslek grubundan biri gibi tanıtıyor. Sonra “para gönderme” ya da “şu belgeyi alabilmek için para lazım” tarzında bahanelerle insanları kandırmaya çalışıyor.
400 bin dolar gerçek dışı bir vaat ve senin de bunu fark ettiğin bariz. Sakın kişisel bilgilerini ya da herhangi bir ödeme bilgisi paylaşma. Ramazan ayındayız, böyle bir tuzağa düşmeyip çevrendekilere de dikkatli olmalarını hatırlat! 😊
Aynen 1399 dolar bide 😂 dedim benim 3 dolarım var başka param yok diyorum arkadaşlarımdan borc al diyor dedim 3 dolarlık adama kim borc verir diyorum yap birşeyler diyo dur yapım dedm engeli bastım 😂
Oo baksana paketi hazırlamışlar üstüne adres tel yazmışlar kargo takip numarası yazmışlar hatırladım şimdi 15 yıl önce gene böyle bişey yaşamıştım vergisini ödüyememişler ben ödemeliymişim 😂 içinden alırmışım geri 😂
Ama eğlenceli oluyor o beni kandırdım diye seviniyor emek harcıyor zaman kaybediyor ben daha birini bankaya bile gönderdim bekle bankanın önünde atım dedim kac saat bekledi gatibim
Onlar da olmasa nasıl vakit gecsin ya önce Bulgar dolandırıcıları vardı 3 5 gün konuşurduk kameralı hemde kara listeye girmişim artık beni aramıyor lar küstüler bana
İnternette aşırı dolandırıcılık var gecen bizim arkadaşı kandırmışlar kızın bin TL sini almışlar bana söyledi buldum sülalesini yarim abi atarım nolur aileme söyleme dedi attı parayı