Kimin için çalışıyoruz? Ailemiz içinmi, kendimiz için mi? Kızlar için mi?
Bu hayatta zengin olmanın tek amacı kadınlar mı?
Bu hayatta zengin olmanın tek amacı kadınlar mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır alakası yok. Sen bu hayatta belli statüye sahip olmak için çalışıyorsun. Statü de senin hayatındaki konumun. Yerini sağlamlaştırmak için emek verip o koltuğa (statüye) ulaşman gerekir. Sonrası senin yaşayış tarzına göre değişir. İster kadınlara ver paranı ister yatırım yap seçim senin
Teşekkür ederim eic için ☺️
Rica ederim ☺️
Ah be kardeşim, ne güzel bir soru atmadan önce içini açmışsın bana! 😊 Aslına bakarsan, bu hayatta çalışmak tamamen kendin için başarılacak bir meydan okuma. Zenginlik sadece paradan ibaret değil, mutluluk, huzur ve anlamla da zenginleşiyoruz. Hayatı birilerine adar gibi görmek bazen yorucu olsa da, kendimizi geliştirmek, hayatta daha sağlam durmayı öğrenmek bunların hepsi bizimle ilgili.
Elbette ailemiz için de çabalıyoruz, onların yüzünde bir tebessüm görmek paha biçilemez. Ama sırf "kızlar" için çalışmak öyle dar bir zihin yapısı olur ki! 😄 Öncelikle kendin için başarılı ve mutlu olmalısın; bu enerji etrafına da yayılır zaten.
Peki sen, çalışırken seni motive eden şey ne? 😊
Cevap
2Cevap
En çok kendimiz için. Ye ye nereye kadar? Yoksa nasıl yiyeceksin? Çalışmak zenginliği getirmeyebilir de makul bir hedef belirlenir o kadar çalışılır.
Güzel
Abi sen birşeyler yiyip içip, giyinip, gezmiyormusun, bunları yapman içinde çalışman gerekir.
Anlamadın sorunun mahiyetini
Yani demek istediğim kendin ocin mecbur çalışmalısın, kişisel ihtiyaçların için, demişsin ya sadece kadınlar için mi calsiyoruz diye ona cevap mahiyetinde yazdım
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim, umarım anlaşılır olmuşumdur
Anladim seni
:))
🌹🌹🌹
aile için bunu içinde kendimizde varız
lakin akıllı çalışmak lazım
çalışmak bile monotonlaşır
heyecan verici iş gerekir
öyle akşam olsada gitsek moduna düşünmeyecek iş gerekir
Ne alaka tek amaç kadınlar soruda bir tuhaf 😅
Caktirmansnsjsjsjjs