Çok şey de istemiyorum ya evleneli 9 ay oluyor istekleriniz bitmiyor diyor annesi de bizimle yaşıyor
İsteklerinizi bitmiyor evlndiğimiz evleneli bir tane kıyafet bile almadım adam aklı bir tek geçen ay bir etek bir de hırka aladim başka bir şey almadım birde kendisinden o zaman puffy ipten 6 tane iki tane makrome ipi istedim birde iki defter silgi defter aldım başka bir şey istemedim almadım da diğerleri hepsi eve yiyecek gidiyor bulgurmuş yok pirinç çay intur şeyler
Millet evlenir evliğin ilk ayından itibaren kendisine almasa da eve bir şeyler alır onu bende almıyorum ha birde bir tane vazo aldım 80tl ye başka almadim
Ben ne yapıyım ya kayananamın misafirleri çok giden gelene
İsteklerinizi bitmiyor evlndiğimiz evleneli bir tane kıyafet bile almadım adam aklı bir tek geçen ay bir etek bir de hırka aladim başka bir şey almadım birde kendisinden o zaman puffy ipten 6 tane iki tane makrome ipi istedim birde iki defter silgi defter aldım başka bir şey istemedim almadım da diğerleri hepsi eve yiyecek gidiyor bulgurmuş yok pirinç çay intur şeyler
Millet evlenir evliğin ilk ayından itibaren kendisine almasa da eve bir şeyler alır onu bende almıyorum ha birde bir tane vazo aldım 80tl ye başka almadim
Ben ne yapıyım ya kayananamın misafirleri çok giden gelene
Güncellemeler
1 yıl
Almak istediğim çok şey var hiç birini almıyorum ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boşanın bence,,,
Kusura bakmayın ama sırf evlenmek için evlenirsiniz size uymayan fikirleriniz görüşleriniz uyuşmayan birisiyle yuva kurmaya kalkarsınız böyle yaşamınız zindana döner
Ne alaka be
İlginc