Birine iban atmak tehlikeli mi, İlginc bir sorum var bakar mısınız?

Bikac kere konustugum ama tuhaf biri var, kölelik fantazısı olan ezik bir tip. Kafası degisik safmı bilemiyorum. Hesabını silip duruyo bayadır yoktu yine acmıs hesabı. Yazmıs bana İs aradıgımı falan soyledim. para gondermek icin iban istedi bende inanamadım laf olsun diye yapıyo herhalde diye attım ibanı atacakmı gercekten diye. Her ay atacagım diyor hatta arada sen at diye emir ver diyor. Kolelik fantazısı var emir verilmesini falan sever degisik biri iste. Ben hayrına atacaksan at yoksa benden karsılık bekleyeceksen atma dedim. Karsılık beklemem diyor hem hayır hemde beni sevdigi icin atmayı istiyomus. Maasımı simdiden senle paylasacagım falan diyor. Ben evlilik sozu vermedim sana diyorum olsun diyor sevgili olsakta olmasakta atarım sorun olmaz diyor. Ne diym napayım bilmiyorum parayada ihtiyacım var kabul etsem sorun olur mu ya da ibanı attım diye dolandırma sansı var mı aslında zeki birine benzemiyo ama yabancı sonucta bilemem. Ne yapayım parayı alayım demi hayır isleyecek madem islesin bin tl atacakmıs zaten. Burs yaz babam anlamssın dedim. Bin atacam diyip 147.50 tl atmıs. Baban anlamasın diye diyor ne alaka diyorum bu kadar burs olmaz asıl simdi riske girdim dedim gorurse sıkıntı dedim. Nasıl bir kafası var anlamıyorum okadar bursmu olur akıl var mantık var babam gorse sıkıntı. 370 atayım arkadastan borc alıp diyor simdide. ben ne diyorum o ne diyor. Parası yoksa neden boyle konusmus. Okadar burs olmaz atma dedim tekrar. Bunları diyince aylık olarak atacam 2 bin tl artık dedi belkide atmaz bilmiyorum ne yasıyo dalgamı geciyo tuhaf. amacınıda bilmiyorum anlayan var mı basım belaya girmez demi?
Birine iban atmak tehlikeli mi, İlginc bir sorum var bakar mısınız?