20 şubatta borsada listenecek..
Bazı siteler 30-140 dolar bandını blacak diyor
Bazı siteler 30-140 dolar bandını blacak diyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ben daha yeni kurdum telefona onu cidden böyle bir geleceği mi var bu coinin
Evet 20 şubatta göreceğiz piyasada yüksek ihtimal
Valla benim pek bilgim yok kriptodan.. bu coini 5 6 sene önceden kazmistim öylesine duruyordu dedim belki günün birinde bisi eder 😂
Cevremdekilere yukletmistim ozamn çok kolaydı bende normalde 1300 tane var ama arkadaşlar erkenden bırakıp sifrelerini unuttuğu ve kyc yapmadığı için 600 e düştü
Yeni olan hersey ilk başlarda değersizdir bunu ilk bitcoinde fark ettim ondan dolayi 5 6 sene hiç birakmadim silmedim uygulamayı
Seni bayagi iyiymiş en dusukten hesaplarsan bile güzel bir para ediyor. Neyse ya 1 pi de ise yarar 😅 bizde 5 6 yıl önce birkaç coine bakmıştik kazım falan yapmıştık ama adamlar paraları alıp yurtdışına kaçtı dedim boş işler tabi o zamanki aklım pekte basmiyordu (lise 2). Bunlarla uğraşmak yerine bitcoine altına ethere dolara para yatırsaydik köşeyi dönmüştük. Neyse pes etmek yok 😅😅😅
Ahaha o biraz şans işi ya..
Neyse eğer teki 1000 dolar olursa sana 1 tane atacam söz
Niye imkansız olsun? Ben sözümde dururum herzaman sorun oysa 😊
Ahahaha imkansız diye bsi yok btc dekilwrde 1000 btcye pizza yemislsrdi 😂
İntihar sebebi bence 😂
Valla giden onca şeyi görünce can akla gelmez 😊
Ama şöyle düşün.. biriyle ilişkin var 6 7 senelik hersey çok iyiken senin bir hatan yüzünden hersey bitmiş.. o suçluluk duygusu ile aynı bu 😂
Okurken bile kalbim acıdı... ama her şeyin ilacı zaman ama bu olayda suç sendeyse gidip konuşabilirsin en azından elinden gelen emeği vermiş olursun. Diğer olayda geleceği tahmin edemiyoruz sonuçta. Olur ya da olmaz o anki şartlara göre en iyi kararı verdiler ve pizza yediler 😅 pişmanlık olmuştur ama kendilerini öldürecek derecede olmaması gerekiyor 😅
Canım benim iş işten geçtikten sonra gidip açıklama yapsan ne yapmasan ne.. yani karşı taraf kafada bitirmiş oluyor artık seni... buda onun gbi dönüşü olmayan şeylerin içeride hep bir keşkesi olur
Umarım yasamayiz bizde seninle😊
Yaz bana bakalim yasiyacakmiyiz
Hee anladım k. bakma ozaman
Yok bea, sanmam
Neden? Şimdi millet full satar sonra değer düşer.. düşüncede yatırımcılar girer 1 2 de balina dedikleri para babaları girerse çok uçuk yerlere gider.. projenin dünya çapında ciddi kitlesi var imkansız değil bence.. ben hatta cogunlugunu 2 3 sene daha saklamayı düşünüyorum ellemeyecegim isterse 1000$ olsun tanesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, konuşalım ama şu var: Pi Coin henüz resmi olarak borsada listeye girmedi ve fiyatı tamamen spekülasyonlardan ibaret. 🚀 Bir paranın değeri kullanıcı kitlesi, benimsenme oranı ve arz-talep dengesiyle şekillenir. O yüzden fiyat hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil.
Pi Coin’in geleceğini takip et, ancak büyük beklentilere hemen kapılma. Hayat bu, belki uçarsın belki de... eh, durursun. 😄 YTD 😛 Unutma, araştırmak şart!