Acil cevaplar mısıniz fikrinize ihtayicim var dalgaya almayın?

Arkadaslar 4 kişilik bir aile düşünün, Babanin maasi 62-70k, emeklisi 30k, annenin maaşı 30-35k, birde öğretmen kızı var onunda maaşı40-50k falan, kendi evleri var alibeykoy Eyüp sultan tarafında ama aile Anadolu yakasında yaşıyor kirayı kiracidan alıp yatiriyorlar kira derdi yok yani, araba da var, her ay 30gr 22 ayar bilezik aliyirlar yatirimlik için birde kızların ileride evlilik icin taki o bilezikte 92k falan,10a tamamladilar bileziği bilezik dışında ata çeyrek vs vs de var her ay altına yatırım yapiyorlar anliyacaginiz, yaza doğru arabayı değiştirip jip tarzı alicaklar onun icin para biriktirecekler, ailenin maddi durumu sizce nasıl? Borçları falan yok, Hep yatırım yatırım dedim ama cimri de değiller eve falan eşya alıyorlar, tatile gidiyorlar yazın vs, Diğer kızları da yks hazırlanıyor oda öğretmenlik istiyor.. sizce bu ailenin maddi durumu nasıl?
Güncellemeler
1 yıl
Ben inanmıyorum böyle şeylere, Ticaret adi altında kimse kimseye Allah’ın adı altında şifa yapamaz bunun bilim yolu var oda Doktor isi tip alaninda ise 10. yuzyildan beri buluşlar var zaten Örnek Ibni Sina.. Kişi Allah’a ibadet eder Allahtan hastalığının çaresini ister Bende Islam Tibbini iyi bilirim hacamat yaptırırım 2 ayda bir ama gittigim hic bir yer biyoenerji falan önermez sarlatan onlar der!!
Acil cevaplar mısıniz fikrinize ihtayicim var dalgaya almayın?