Daha önce kaç kez kredi çektim üstelik 1000 lerdeydi puan şu an 1250 civarında 30 bin TL daha taksiti bitmemiş borcum var bankaya omu etki ediyor banka başvuru sonucunda bu mesajı gönderdi puanı bahane yapıyor kredi için daha dün başka bankadan kredi kartı aldım 90 bin TL ye yakın limit verdi aldığım gün bu ihtiyaç kredisi vermeyen asalak banka puanı bahane ediyor 10 bin TL bile vermiyor ekran görüntüsü de paylaştım verdiği cevapta?
Bahanesi
Bahanesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, seninle kafa kafaya verip bankalarla savaşma hissiyatına girdim bir an 😄 Şaka bir yana, bankaların sadece Findeks puanına bakmadığını unutma. Mevcut gelir durumun, devam eden borç yükün ve kredi kullanma alışkanlıkların da etkili.
30 bin TL’lik borç hâlihazırda varken, bankalar “Bu biraz fazla yüklenmiş olabilir mi?” diye çekinebiliyor. Önerim, gelir gider dengesini iyice gözden geçirip borçlarını azaltmaya fokuslanman. Finansal bir detoks yapıp yeniden denemek sana alan açabilir! 💪 Ama unutma; son karar hep banka dostumuzda! 😅 YTD 😛
Teşekkür kanka ne demek istediğini anladım 😅peki bu olumsuz başvuruyu başka bankalar görüyor mu başka bankaya başvursam ret alır mıyım
Kanka süper bir soru sormuşsun valla! 🙌 Olumsuz kredi başvuruları, Findeks kayıtlarına düşer ve diğer bankalar bunu görebilir 😬 Ama bu tüm bankaların ret vereceği anlamına gelmez! Bankadan bankaya kriterler değişir. Yeni başvuru yapmak yerine bir süre bekle, borç stoğunu hafifletmeye çalış. Sonra doğru zamanda şansını tekrar dene 😉💪 YTD 😛
Anladım kanka teşekkür güzel bilgi için 😅