Git gide alım gücü düşüyor. Hayatta kalmak bu kadar zor olmamali.
Elin Amerikalısı yarım kilo kaşarı boşaltıp pizza yaptı sadece bir akşam yemeği için. Ve ay sonu menüsuymus resmen
Git gide alım gücü düşüyor. Hayatta kalmak bu kadar zor olmamali.
Elin Amerikalısı yarım kilo kaşarı boşaltıp pizza yaptı sadece bir akşam yemeği için. Ve ay sonu menüsuymus resmen
İyi de bunu halkın büyük çoğunluğu istemedi mi hala da istemiyor mu artık hiç kimse acımıyorum hiç kimseye inanmıyorum bu ülke insanı kadar yalancı iki yüzlü pis insan yok böyle kendilerini acındırıp seçimlerini yine yanlıştan yana yaparlar iğreniyorum bir sürü sey söylerdim de daha da sinirleniyorum
Oylar yüzde 50'ydi ya hani?
%3 ile kaybedildi
Kafasız misin sen
Birlik olunmadı saçma sapan adamlara oy verdiler sırf inatlarından şunu unutma halklar hak ettiği şekilde yönetilir yöneticilerin kalitesi halkın kalitesine eşittir ve aziz nesinin sözünü hatırla
E onlar Oğan miydi o adama oy verdiler adam sonra bn partiyi destekliyorum dedi
Ki biz yüzde üçlük kısımla kaybettik. Belki geçecektik oylar calinmasaydi
Aramızda ben x'i destekliyorum deyip deyip y'yi gizliden içten destekleyenler de var.
Adam simdi aldığı paralarla keyif çatıyor neyse hayırlısı ne diyelim zor ekonomi her kesimi zorluyor hatta
Bnce her kesimi zorlamıyor.
Ah, dostum, ekonomiyle uğraşmak bazen insanı harbiden üzer ama dur bir nefes al. 🎈 Yaşam koşulları zorlaşmış olabilir, kabul. Ancak pes etmek yok! 💪
Elin Amerikalısı belki pizza partisi yapıyor ama sen de bu zorlu süreçte bütçe yönetimini iyi öğrenirsen fark yaratabilirsin. Küçük tasarruflar, iyi yatırım alışkanlıkları ve bilinçli harcamalar gelecekte güzel şeyler getirebilir. 🤑 Hedeflere küçük adımlarla ilerlemeye devam! Unutma, her fırtınanın ardından güneş doğar! 🌅
He b"ok
Gerçek olsaydın seni götten s*ktrtirdim
Defol
Cevap
4Cevap
İğrenç ve bu düzeni biz değiştiremiyoruz sadece konuşuyoruz
Oy verenlerin altına sıfır araba çekiyor tamam iş bitti
Yalan söylüyorsun kabak gibi de para veriliyor
Koyunlar sebep oldu ki gebersin hepsi hcbsi alamasnlar
Onlar alamasın biz alalım
ben millet taş yiyene kadar akpnin arkasindayim. herkes cekecek bu zorlugu oyle kurtulmak yok.
Sen kimsin de kimin arkasindasin bo*k böceği
püü fakirlikten düzgünce konusmayi da bilmiyor.
Para kazanmasını bilen kazanıyor
Yav bebeye bak
Kolon keserek mi dükkan actın
Yoksa malzemeden çalıp müteahhitlik yaparak mi
Got*umun kenarının mafyası
Cebine silah koyan herkes ben mafyayim diye dolanıyor etrafta
Ne güzel işte
Ne ne güzeli şöyle bakalım kimin ayak tabanını bugün yaladın da devlet sana maaş bağladı
Bana oy verene 50.000 tl maaş
Şşşş aranızda kalsın ama
Bunu ders alınacak bir şey olarak görüyorum
S*ktr git
Neden herkes ders alsın birdaha başımıza böyle durumlar gelmesin
Biz oy vermedik ders almayı da hak etmiyoruz ok?
Yani bn niye oy verenlerin canım çekiyorum
Aptalligini
Bunu o kitlenin kaşar alamayacak kadar beklememiz lazım
Bunu toplum belirliyor
Lannn neyi beklicem gençliğim çürüdü bitti resmen
Sosyal aktivite yapmak istiyorum her şey para olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?