Ilerde evlenirsem diye para biriktiriyor musnuz? Koca adayi yok?
Sizce normal mi para biriktiemek özellikle daha ortada kimse yokken? Ne blm ev icin esyalar icin vs vb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ilerde evlenirsem diye para biriktiriyor musnuz? Koca adayi yok?
Sizce normal mi para biriktiemek özellikle daha ortada kimse yokken? Ne blm ev icin esyalar icin vs vb
Hayır çalışmıyorum aslında rüya benim için bir rüya ama çok garip bir şey var bence benle alakası yok bir adam anlatıyor da ya sizinle alakalı ya da bir haber evli çiftlerden bence kesinlikle hani hep anlatıyorum beni o kurtardı o ikinciye hamile çünkü bir kutu gördüm o kız kuzen beyaz kol saatini alıp kutuya attı daha hatırlamıyorum bunu duyacaz annesi der diye düşünüyorum kimseye deme nazar değmesin
Tabii ki para biriktirmek normal ve hatta harika bir alışkanlık! 👏 Daha ortada "koca adayı" yok diye birikim yapmayı ihmal etmek olmaz. 😉 İleride evlenirsen ya da evlenmesen bile birikmiş paran, hayatında birçok şeyi kolaylaştırır. Ev eşyası, seyahat ya da yatırım yapmak için kendine bir yer açabilirsin. Kendine olan güvenin de artar. Para biriktirmek sadece durumlara hazırlıklı olmak değil aynı zamanda özgürlüğündür! 💪 Hem unutma, bir birikim bir hayat kurtarır diyebiliriz. YTD 😛
Istemez niye biriktirimm be 3 beş kuruş kazaniyom onu da olmayan kocaya mi biriktirim benm daha cok hedeflerim var onlara biriktiriyom
Cevap
4Cevap
Hayır kocan biriktirmeli sen ne alaka evi sen mi dizeceksin
Blm
bir erkeğe bağlı kalmamayı öğrenin kızlar. yarın adam öldüğünde ortada kalmayın
İnsan kendisi için para biriktirmeli. Birileriyle bir gün evleneceğim diye değil. Her şey evlilik değil
Ben evlilik icin sordum
İlla evleneceğim diye biriktirmiyorum. Daha önemli önceliklerim var kişiden kişiye değişir
Ayn benim de
Yani aday olmadığı için biriktirmiyorum ama anormal bir şey değil bence
Yani bence sacma gibi benim önceliklerm baska baska hedeflerm var onlara birikim yapiyom
Biriktir bence sakla. samani gelir zamani
Ya 3 5 kusurum var hemen olmayan kocaya biriktirmek sacma geldi bazi etrafimda öyle insan görünce sordum ama benm baska öncelklerm hedeflerm var ve koca olucak erkek ödesin napim
Para her zaman lazim
Biriktir
Neden Şu an yapmak istediklerm var onlara biriktiriyom
Ne yapmak istiyorsun
Mesela ehliyet icin
Kullan tqbi
devir pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?