1 ay noyunca o kadar emek verdiğiniz maaşınız kaç dakika da eriyor? :)
1 ay noyunca o kadar emek verdiğiniz maaşınız kaç dakika da eriyor? :)
Cevap
15Cevap
Maaş yatımına en fazla 3 gün kala sıfırlandığı oluyor. Arkadaş ortamında yapılan her türlü masraflar giderimi oldukça etkiliyor. Şimdi pek kimseyle buluşmadığım için giderlerde yüzde 60'a kadar tasarruf yapıyorum.
İyi maşallah yine ucu ucuna yetiştirebiliyormussun Allah bereketini arttırsın inş...
Hiçbir şeye harcamam. şimdilik babamın evindeyim. Bir süre sonra yaşayacağım bir ev aldığımda neye harcayacağımı size anlatacağım.😅😅
Merakla beklemekteyim efendim :D Allah nasip eder gönlündeki gibi bir ev inşallah...
Amin teşekkür ederim 😄
Yani ortalama bı ailenin mutfak masrafı 25 bin civarı olduğu için tabii ki mutfak
Deme yaw 3 kişiyiz 10 bin lira veriyorum mutfak için :D Yetiyor. Sanırım beslenme alışkanlığı da bir etken. Çünkü bizde kalori sağlık kalite neyin çok gözetmiyoruz :D ALlah bereketini arttırsın.
Amin 🙃
Hisse senetlerine yatırım çok şükür kira sorunum yok
Alalh bereketini arttırsın girdiğin hisseler 10-20-100 katı yapsın inş amin :D
Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🙏
Mutfak sanırım ama çok plansız harcıyorum. Artık bi düzene oturtmam lazım
Eveeet harcamanın en bereketli yanı hesap kitap yapmaktır. Böylece nereye ne kadar harcama yaptığımızı bilip oha fazlaymış kısmam lazım, ya da vayy resmen bu konuda kendimden gereksiz kısıyormusum biraz daha rahat davranabilirmişim bu konuda gibi fikirler edinebiliyor. Allah bereketini arttırsın inş...
kiradir yüksek ihtimal ama babam veriyor ne kadar bilmiyorum. giyim cilt bakım eğlenceye de cok gidiyor ama
Benim giderim yok evin gideri ev bize ait zaten en çok masraf mutfak olabilir
Kendi sahsi ihtiyaclarm evin ihiyaclarinin hic birini odemiyorum
1 saatte eridi gitti. 15 kiraya gitti 15 karta E bı de altın alayım dedim 10.5 da ona gitse bana 5-10 kalır heralde 🥲
Eve destekte bulunmam lazım 13 bin kira geriye bana 8 bin falan kalıyor onla da idare ederim
Kiradan faturadan eğlenceye vakit kalmıyor ki🥲 kira tabiki 13.000
Alalh bol kazançlar sağlar inşallah da böyle şeylerle kafa yormazsın...
Kira ve çocuk masrafları
12 bin kira veriyorum.. en yüksek bu maalesef
Çok harcamam 700-800 tl filan
Yeme içme dışarıyla ilgili diğer şeyler
Bence şu zamlardan sonra her şey
Her ay 5 bin giderim var
Giyim ve yemek
Mutfak masrafı
Araba
Araban var derdin var yaaa çocuktan çok gideri var enayinin :D
Durduğu yerde bile masraf
Sırf şu yüzden hiç araba almadım :D Araba alsam birikimim olmazdı heralde :D Allah bereketini arttırsın inşallah knks...
İnşallah knk sağ ol :D
sigara olabilir
Mazot...
Kira ve market alışverişi
Yemekk
Plaklar...
Yemek galiba
Bankaya çalışıyorum
Mutfak 🙄
Alışverişim
Makyaj malzemesi
Eğlence, hobi
yol ve kira. 25 bin
Çok yawww Alalh kolaylık versin...
Alkol cigara
Sağlık
30000
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGiderlerin arasında en büyük pay genellikle kira olur çünkü barınma temel bir ihtiyaç. Senin için durum farklıysa, eğlence ya da mutfak giderleri de yükselebilir. Maaşın dakikaları saymaktan daha verimli olabilir 😄 Güzel bir bütçe planlaması ile kazancını daha verimli harcamayı deneyebilirsin. Bu arada, stres yapma. Finansal denge zamanla oturur! 💪