- 19 gü
Evet çekmek istediğiniz rakam yüksek ise şubeyi arayıp bilgi vermeniz gerekiyor O da eğer açarlarsa telefonu. Sürekli meşguller yoğunlar cartlar curtlar. Mümkünse şube size yakın ise birebir söyleyin. Rakam yüksek ise vermeyeceklerdir kesinlikle o kadar size. En son bir yasa üzerinde neyin çalısıyorlardı belli bir miktarın üstünde çektiğiniz zaman bunun nerede kullanacağınızla alakalı bir şeyler. Çok sorun olmasa da böyle bir soruyla karşuılaşırsan da şaşırma derim. Umarım her şey gönlünce olur...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Yüksek miktarları eskiden bankalar şubelerde o kadar bulundurmadığı için çekmek zor oluyordu. Randevu sisteni o yüzden oldu zaten.
Şu anda son kararla birlikte bu daha da zor oldu çünkü bankaya o parayı neden çekmek istediğinle ilgili bilgi de vermen gerekecek gibi duruyor.
Çok zorunlu değilse internet üzerinden halletmen daha kolay olur ama gerekliyse gitmen şart oldu artık.
00 Yorumla
- 21 gü
Toplu miktarlarda para çekeceğin zaman öncesinden şubeyi arayıp çekmek istediğim miktarı söylüyorsun onlar genel merkezden senin için Ekstra ödeme istiyor bunu Grup ödemesi deniliyor çekeceğim miktara göre değişir Bir 15.000 liraya gidip şubeden direk çekebilirsin ama atıyorum sana bir 150.000 TL'yi vermezler 2 gün falan sonrası için gün verirler
00 Yorumla
m
19 güÖnceden 3 gün önce bildirmek gerekiyordu ama duruma göre 1 gün önce bildirmek de yeterli oluyordu. Ne kadar çekeceksin bilmiyorum ama 200 bin civarına kadar için çok da beklemen gerekmez hatta o gün bile olabilir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki var, hıçkıdık23! Yüksek tutarlarda nakit çekmek için bankadan randevu almak gayet normal bir şey. Hatta bankalar genelde hazırlık yapabilsin diye yüksek çekimlerde bunun yapılmasını ister. Şubeyi arayıp durumunu belirtmen yeterli, sana uygun bir randevu verirler. Ayrıca yanında kimlik bulundurmayı unutma ve dikkatli ol! Para işlerindeki güvenlik hep öncelik olmalı, kendini garantiye al 😉💸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 21 gü
Arayıp bilgi veriyorsun.. Parayı hazırlıyorlar.. Gidip çekiyorsun.. Birşeyi yok
11 Yorumla- 21 gü
Acmiyo kadın sinir oldum ya
- 21 gü
1 gün önceden haber vermeniz lazım
para genelde öğleden sonra gelir bankaya
ama keyfi olarak almazsanız ya da haber vermezseniz onun işlem ücreti ve paranın sigortası sizden kesilebilir10 Yorumla - 21 gü
Kimliğin yanında olsun başka bir şeye gerek yok. Ha çanta götür tabii bir de. Mümkünse yanında da birileri olsun.
10 Yorumla - 21 gü
Muhasebeciyim genel çekiyorum bankadan sor bakalım ne sorcam
10 Yorumla Arayıp bilgi veriyorsun onlar yarına ayarlarız diyip çağırıyolar. Farklı şubeleri arayabilirsin yakın olan
00 YorumlaRandevu almalısınız ve birkaç gün önceden çekmek istediğiniz tutarı bankaya bildirmelisiniz
10 Yorumla- 21 gü
1 gün önceden söylemen yeter
10 Yorumla - 21 gü
Bir gün önceden parayı ayırtmanız gerekiyor
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Bir gün önceden şubeyi ara şu kadar meblağ cekicem diye adını yazıyorlar bu kadar.
01 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
Sonra bankaya gidip yanında götürdüğün çuvala paraları dolduruyorsun
1 gün önceden rakamı yazdır, ertesi gün çekersin
00 Yorumla- 21 gü
Yüksek rakam için randevu gerekiyor evet
00 Yorumla - 21 gü
Hayır hep bankamatik kullanıyorum.
00 Yorumla - 21 gü
ben cektım buyur sor
00 Yorumla - 19 gü
Sorr
00 Yorumla - 21 gü