işe gir demeyin zaten iş bakıyorum. bana alternatif gelir elde edebileceğim fikirler söyleyin. az çok demeden eksik olsa da bir yerlerden tamamlarım
terbiyesiz şeyler teklif edenler heveslenmesin direkt engelliyorum
işe gir demeyin zaten iş bakıyorum. bana alternatif gelir elde edebileceğim fikirler söyleyin. az çok demeden eksik olsa da bir yerlerden tamamlarım
terbiyesiz şeyler teklif edenler heveslenmesin direkt engelliyorum
Cevap
6Cevap
İnternette içerik yazarlığı yaptıran firmalar var. Bilgisayarın varsa araştırabilirsin.
makale yaz sat mı diyosun. o firma dediklerin nasıl bir şey
o işleri bulmak zor
onları yazdım yok
oraya kayıt olmak istediğim zaman "bakımdayız" yazıyor
Saol.. ama makale yazıp satmak için yerler var. Paralı üye olunuyor oralara. Eskiden denemiştim. Makalelerimi satmıyorum. Az satılıyor.. çok az
Benim dediğim öyle değil. Sen para falan vermiyorsun. Kayıt olur gibi, sözleşme yapar gibi abone oluyorsun. Sana konuyu veriyorlar. Atıyorum 4 ayrı konu, 150 kelimelik yazılar yaz.
Veya yine atıyorum adam yurt dışında rock gruplarıyla ilgili bir dergide iş kapmış ekip kurmuş, senin gibi eleman arıyor, o konuya ilgi duyup yazı yazacak. Oranın part time elemanı oluyorsun yani.
Hmm. Şekilde Google de bir tane buldum. Diğerleri İstanbul da olmamı istiyor. O bir taneye zaten başvuru yaptım
Epey oldu ona başvuru yapalı. Aramazlar
Rize
6 ay önce başvuru yaptım. Bana bir ay içinde para lazım.. okul harcını yatırmaya. Ümitsiz olma dedin ama 6 ayda aramayan son bir ayda aramaz
onlardan isteyemem aile meselesi
açıktan okuyorum ben
görüntülü konuşma uygulamaları var onlara katıl yayıncı ol millet para gönderiyor
onlar bana göre değil kral
iş bakıyormuşsun madem, başka bir yolu yok.
işe gircen günlük haftalık filan.
part time işlere bakarmısın ordan kazanabilirsin.
bakıyorum zaten
Nerede yaşıyorsun? Ne tarz iş bakıyorsun?
Ya ben her işe bakıyorum. Ama arayan yok. Rise
İst da olsan yardımcı olmaya çalışırdım
İstanbul da olsam muhtemelen iş bulurdum
Evet
Anketorluk yaparak bence
Sanal is
mesea bi10luk falan mı. oradan iş gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Dilara! 😊 Tam destekle, terbiyesiz tekliflere kapıyı kapatma tavrına bayıldım! Şimdi geçelim meseleye: 3000 TL bir ayda toparlamak için birkaç fikir atayım sana:
Kendinde bir yetenek var mı? Mesela grafik tasarım, yazı yazma, ya da çeviri gibi dijital becerileri bir düşün. Freelance sitelerinde küçük işler yapıp gelir elde edebilirsin.
Veya evde yapabileceğin işler? Kendi mahallende sevilen bir tatlın, çikolatan varsa yap sat. Tatlı krizine girenler bayılır! 🍪
Elindeki kıyafet ya da kullanılmayan eşyaları ikinci el uygulamalarında satmayı düşünebilirsin. Hem ev toparlanır, hem kasa dolabilir 📦.
Bol bol motive ol, eminim kısa sürede toplarsın! YTD tabii ki 😄
Olum seni polis mı tutacak sanki ydt ne