Sevgilim ile bir buçuk yıllık ilişkimiz vardı. Evlenecektik ama son zamanlarda işleri kötüye gitti. Ayrildik ama sebebi büyük tartışmalarda aradan yirmi gün geçti oturduk konuştuk bana sarılmak istedi sarıldı sonra daha hiç konuşmadık
Ben ona yazdım o kadar soğuk davranıyor ki bana ilişki istemiyor birbirimizi yipratmayalim diyor. Telefonlastik sevmiyor musun dedim sevgim nasıl bitebilir hemen diyor tek sorun maddiyatmis yanında olurum diyorum ben senin geleceğini karartamam vaktini artık çalamam. Öyle işler karışık ki artık kendimi zor donduruyorum şirkette para kalmadı borc içindeyim vs dedi her koşulda yanında olmak istiyorum ama o istemiyor sadece kendine iyi bak diyor. Beni sevmiyor mu yoksa maddi konulardan dolayı karmasik mi. Erkekler kendi düşüncenizi yazarsanız sevinirim. 28 yasindayiz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ayrılsın düşünme
Neden
Borç içinde olduğunu ifade etmiş
seninleyken gerçekten borç içindemiydi peki
bu konuda bilgin varmı❓
Bilmiyorum söylemezdi hiç son zamanlarda bahsediyodu
Son aylarda işlerinin kötü gittiğini soyluyordu şimdi diyor ki öyle bir durumdayım ki kendimi bile donduremiyorum , iliskiye müsait değilim yanında her anlamda olacağımı soyluyorum. Seviyorum ama önüne bak artık diyor
Şüphe ettiğin başka durumlar oldu mu hiç
Hayir simdi ne yapmaliyim
Beklemekten başka çaren yok
şu an için bir şey yapma
Ne kadar zamandır böyle davranıyor
ya da kaç aydır böyle
Son bir aydır ama örnek veriyorum yirmi gün önce beni aşırı seviyordu yedi yirmi dört arayan soran biriydi. Simdi diyor ki kafam kazan gibi şu an ne durumda olduğumu sen anlayamazsın vs
O halde bekle hiç bir şey yapma
Ne ara ne sor ok
Beklerken sabırlı olman gerekecek bu durumda
Neden bekliyorum peki bekleyecinde ne degisecek
Beklemen gerek çok üzerine gidersen bunaltırsın daha da uzaklaşmasına sebep olur böyle yapman ve belli ki zor durumda ona biraz zaman tanı sabret bakalım işlerini halledip içine düştüğü zor durumdan kurtulduğunda sana tekrar dönüş sağlayacak mı❗
Bekleyeceğim ama onun işlerini toparlaması yıl alir bir iki haftalık bir süreç degil
O kadar çok mu sıkıntıları
Şirketi batıyor çok borc olucak
Kendi şirketi dimi
Allah yardımcısı olsun
İlişkinizin bitmemesi için ona gitsen sana yine aynı şeyleri söyleyecek şimdilik hayatına odaklan
Sen okuyor musun❓
Kendi şirketi evet ben çalışıyorum para da vereyim dedim yanında da olurum dedim kabul etmiyor
O zaman daha fazla üsteleme hiç
kendi haline bırak bakalım bir müddet
aradan biraz zaman geçsin sonra yine arasın olmadı
Peki ilişki sorumluluğunu şu an alamaz çünkü kendini yetersiz hissediyor her anlamda ben ona bir kaç gün sonra arkadaşça gitsem sen kendjni toparlamaya bak ben ilişki beklemiyorum senden sorumluluk da beklemiyorum ama sadece arkadaşça yanında sana destek olmak için varım kendini kötü hissettigin anda bir kadın şefkati hissettiğin anda bir telefon uzagindayim desem bu ona iyi gelir mi
Bir dene ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü sıkıntıların üstesinden kendisi gelmek isteyebilir
çoğu erkek aynısını yapardı onu çok iyi anlıyorum...
Onun yanında olmak istiyorum ama izin vermiyor ne yapmaliyim
zaten zor bir dönemde bence çok fazla üstüne gitme
Ustume gelme diyor ama bu sacmalik ilişki yaşamayalım ama yanında olayım istiyorum beni sevse bunu yapar miydi
evet yapardı seni seviyor zaten sevdiği için bunu yapıyor
Bunu anlayamıyorum insan sevdiği yanında olmak istiyorsa onu elinin tersiyle iter mi sevgililik sorumluluğu mu ağır geliyor burada gercek bir sevgiden söz edilebilir mi ben her şeye rağmen yanındayım dedim hatta kafası dağılsın diye standup bileti aldım gidelim arkadaşça kafa dağıtırız dedim reddetti
şu an zaten zor bir döneminde içinde bulunduğu durum sıkıntılı bu durum ilişkinize kötü yansıyabilir. Canı sıkkın olduğu için sana ters davranabilir. Kaldı ki ilişkinizin geleceği de şu an muamma. Yani bu bilinmezliğe seni sürüklemek istemiyor ne olacağı belli olmayan biriyle daha fazla zaman kaybetmeni istemiyor.
Üstüme gelip durma artik
Benimle işin yok
Seviyorum dedim Artik önüne bak böyle yazmış
Belki işlerini düzeltirse döner ama şu anki şartlarda böyle davranması normal ben olsam ben de aynısını yapardım
İlişki istemedigimi ilişki sorumluluğu almasının ondan stres yaratacağını anladığımı ancak yanında olmak istediğimi soylesem mantikli mi
söylesen bile değişmez ama şansını dene tabi sen bilirsin
Bir erkeğin canını iki şey sıkar ve bunaltır. Birincisi para durumları ikincisi kadınsızlık.
Simdi ne yapmaliyim. destek olmak istediğim sen kendin huzurlu ol kendine iyi bak diyip konuyu kapatıyor
Böyleleri gerçekten İflah olmaz boş ver düşünme uzak dur
Son aylarda işlerinin kötü gittiğini soyluyordu şimdi diyor ki öyle bir durumdayım ki kendimi bile donduremiyorum , iliskiye müsait değilim yanında her anlamda olacağımı soyluyorum. Seviyorum ama önüne bak artık diyor
Sorumluluk almak gerçekten büyük bir cesaret Belli ki dedikleri doğru olabilir kendini döndürüyordur ve bu Elzem durumdan senin zarar görmeni istemiyordur Bir de onun düşünceleri tarafından bakmak gerekir
Seviyorum ve yanında olmak istiyorum o da beni seviyorsa neden istemiyor şimdi ne yapmaliyim en azından arkadaşça destek olmak istiyorum
bence sevmiyor seven insn maddiyati goz onunde bulundurmaz haksiz miyim sence
Senin de geleceğini karartamam diyor
istersen gel dertleselim yaninda olurum gercekten
Senin durum. iyi. tabi
Anlamadim
Bunalıma girmiş. Bi erkek için en zor durum bu
Son aylarda işlerinin kötü gittiğini soyluyordu şimdi diyor ki öyle bir durumdayım ki kendimi bile donduremiyorum , iliskiye müsait değilim yanında her anlamda olacağımı soyluyorum. Seviyorum ama önüne bak artık diyor ne yapmaliyim
Bu dönemde ne yapacağı belli olmaz. Aslında biraz uzak dursan daha iyi olur bence
şu an ilişkiye açık değilim
Sevsem de bisey değişmez
O yüzden üstüme gelip durma
Bu şekilde yazdı dun
Evet çok kötü durumda. Bence de biraz uzak dur. Sana kötü bir şey yapmasın
Beni ne yapar ki
Sana zarar verir mi? Kaygım ondan.
Yanında olmak istedim diye neden zarar vermek istesin
yakınında ki sevdiği kişileri öldürüp intihar eden insanları duymuyor musun? Ben sevgilini tanımıyorum ama. Böyle bir kişiliğe sahip olmasını istemem tâbi ki. Dikkatli olmakta fayda var.
O derece etkiler mi onu ben ona destek olmak istiyorum diye sadece
Bitik durumda ise olma ihtimali de var. Ama dediğim gibi tam tanımadım için böyle bir yorumda bulunuyorum.
Kafanıza takmayın
Ozaman sende hep ileriye bak
Bence bahane net
Neden
Ne olursa olsun bırakmaz yani başka bir sebeb var