Lise son öğrencisi ve maddi problemler?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar o kadar çaresiz kaldım ki artık bu uygulamayi indirip birde sizlerden fikir almak istedim ben meslek lisesi ogrencisiyim aslında univeristede iyi bir bölüm istiyorum fakat tam burada maddi sorunlar devreye giriyor babam emekli annem ev hanımı bırakın beni dershaneye yazdirmayi okul harcilihini bile zar zor veriyorlar ve inanın psikolojim bu durumdan çok etkileniyor çalışkan bir kızım fakat sabah 8 akşam 5 okulum var ağır bir depresyon sürecindeyim psikolohum sosyallesmemi öneriyor fakat hiç arkadaşım yok okullardakilerden akran zorbaligi görüyorum dört senedir evden okula okuldan eve gidiyorum öğle arası siniftakilerden iyi olanlar yemeğe çıkalım diyorlar bahane uydurup ekiyorum gidip sosyallesmek tabi ki isterim ama gittikleri yerde en az 200 tl lazım mesela okul kantininden yiyeyim desen bir döner 85 tl içecek 30 tl ama benim günlük harçlığım sadece 50 tl ve okula gitmediğim günler babam onu da vermiyor biriktirmeye çalışıyorum aç duruyorum bu yüzden sabah denizden akşam
Bese kadar bunlara alıştım diyelim ama giyim ihtiyaçlarım ozel ihtiyaçlarım var özellikle de bir genç kız olarak ama alamıyor ailem çok kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Part time is falan demeyin çünkü yaşadığım şehir çok küçük bir yer Part time is yok olsa da okul saatlerime uymuyor arkadaşlar ne yapabilirim Allah rızası için çok kötü durumdayım ya daha önce hiç böyle olmamisti yemek bile alamıyorum arkadaşlarım yiyor ben bakıyorum gezmeye çağırıyorlar ödüm patlıyor aileme diyorum gideyim eve kiyamet kopuyor para vermeyiz varsa git eve kapanınca da depresyona giriyorum zaten çok zor sağlık problemleri atlattım ömrümün yarısı hastahanede geçti aile evinden kurtulup uni ye gitmek istiyorum ama bu şekilde nasıl ya yks için bile kitap alacak param yok
Lise son öğrencisi ve maddi problemler?