1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ne gerek var ya
Selamlar hayır şart değil. İlk defa bi bankada hesap falan açtıracaksanız bu konuda bilgim dışında yeni bir yöntem kullanılmaya başlandıysa bilemem, fakat artık online ortamda akıllı asistan ile yüz tanıma ve kimlik kartı okutma yoluyla da müşteri olabiliyorsunuz. Daha önce x bankadan herhangi bir hesabınız ya da kredi kartınız var ise byle bir şeye gerek bile kalmadan telefon yoluyla da bu işlemler yapılıyor. Sizin ki hangi banka acaba? Onların sistemi mi farklı?
Şart değil şubeden de müşteri olunabiliyor ki aslında hâlâ en çok tercih edilen de budur.
Fakat özellikle pandemiden sonra uzaktan müşteri olma konusu daha popüler oldu. Görüntülü götüşme ve yeni kimlik taraması ile müşteri olmak gayet kolay oluyor artık.
İsteyen istediğini seçebilir.
Cevap
8Cevap
Maalesef artık bir çok banka bu şekilde bir uygulama yapıyor sanırım kimlik güvenliği açısından...
Yo zorunlu değil şubeden de müşteri olabilirsiniz
Evet mobilden müşteri olacaksan kimlik doğrulaması için görüntülü görüşme şart ben bütün hesapları böyle açtım
Evde çocuk var rahat edemem diye sormak istedim
Çocuk ne alaka sen görüşeceksin birebir seni görsün yeter evin içini göstermene gerek yok
Çocuk ağlıyor sürekli yahu onu demek istiyorum
Çocuğun uyuduğu saatlerde dene o zaman bunu da ben mi söyliyim 🤣
şart değildir,
Şubeye gidipte açabilirsin
Güvenlik açısından gereklidir
Evet
Şart o
Evet şart.
Olabilir