Selaaam
Eskiden Altın Günü derdik ama son zamanlarda benim bulunduğum bölgede işler daha çok döviz üzerinden ilerliyor... Sizce hangisi mantıklı olan?

Selaaam
Eskiden Altın Günü derdik ama son zamanlarda benim bulunduğum bölgede işler daha çok döviz üzerinden ilerliyor... Sizce hangisi mantıklı olan?

Altın maltın yok fakir günü 🤣
Zeytinyağlı yaprak sarması, patatesli sigara böreği, kısır, ağlayan pasta ve sınırsız çay ve kahve vadd ediyorum en güzeli bu amann yansın dünya boş ver 😬😂
Tl ile toplasan zaten menüyü karşılamıyor toplanan para ajfjg
Dimi ya hakkısın günü iptal ediyorum sadece çay var isteyen gelsin 😬
Ben geçen sene akrabalarla git gel olsun diye bir güne girdim tl ile menüm 2 katı para tutmuştu ajdjgk o günden sonra tl yok benim için 😂😂
Dimi ya 😂
Buna güne girmek değil eve yıkılmak derler ya üzüldüm bak ben olsam parasını isterdim 🤣
Yok ayol onun lafı olmaz da manası yok onu demek istedim amdmgkg
Aynen ya şaka yapıyorum misafir nasibiyle gelirmiş derler bende çok severim misafirleri, ama gün olayı da iyidir ya birikim için bir bahane gibi ya da bankacılık sistemindeki "bes" gibi düşün altın ya da döviz şu an ikiside aynı çizgide bence, faizler böyle olduğu sürece büyük bir dalgalanma olmaz diye düşünüyorum.
En azından tl gibi değer kaybetmemesi açısından döviz daha makul
Kesinlikle TL olmasında ne olursa olsun maalesef paramızın değeri ayaklar altında bu üzücü bir durum gerçekten.
maalesef 🥹
Çünkü altın alamıyorlardır belki fiyatlar sebepli 😂
Yoksa bu sorunun cevabı her zaman altın. Neden? Para basılıp çoğaltılabilen bir şey. Bu durumda olan her şehin enflasyonu olur ve değeri azalır. Altın ise üretilemez bir şey. Doğada sınırlı çıkarmaya devam etsek de bir gün bitecek.
Üretilemeyen bir şeyin değeri hep artar.
Bizim köprülerden geçiş ücreti uluslararası gemiler için altın iken onu dövize çevirenlerin de kulaklarını çınlatalım 😀
Valla benim bir tanesi 100€ gramdan da yapılabilirdi o mesela aynı şekilde ama € diye tutturdular anlamıyorum neden diye ajdjfj
Öyle düşünme benim gibi parasını elinde tutamayan kadınlar hem kendilerine eğlence çıkarıyor hem para biriktirmiş oluyor ajdjgk
Çocukluğumdan beri hiç öyle şeyler duymadım ben ama zaten genelde akrabalar arasında yapıyoruz kimse aforoz edilmeyi göze alamaz daha beter batarlar 😂
Altın pahalı olduğu için döviz daha mantıklı 50-100 dolar şeklinde döviz günü mantıklı
Onu doğru dedin işte 🙃
Rica ederim 🙃🙃
Cevap
22Cevap
Altın günü yapıyoruz arkadaşlarla ama nakite döneceğiz gadası
Altın bir süre sonra zorluyor amdjgk
Zorlama değilde nakit daha avantajlı
altın olsun bence fark etmez bana sdfsd
Skdjfkkt katılcan sen se galiba
Maddi bir gelir kaynağı olsa da fark etmez. Ama bence altın daha iyi.
Altında ara değer ayarlanamıyor uymayanlar için döviz zaten ajdjfj
Altını da takıyorlar en azından 🤣
Düğünleri falan götürenler arada kar yapıyor.
Altın🤩
Güne girmiş gibi kendimi motive ettim, en son da bana çıkmış gibi hatta sjj
Eheheh benim aktif 3 günüm vardı çiçeğim onlar sayesinde işsizken geçinebildim ama hepsi ya tl ya Euro üzerindendi ajdjf
Biri şimdi bitti yine eurodan girdik 🤦🏻♀️😂
Aman çiçeğim ben sadece sıra bendeyken görüyorum hepsini zaten anam gidip geliyor benim yerime 😂
Ahahahsh güzel ortam olursa eğlenceli oluyor 😂😂
Ben kaznaçlarımı Sütyen bank da yatırım yapıyorum
Hahshdhf bizde de aynı hocam değişmiyor o 😂😂
Farketmez bea, sen ne diyorsan o oldun öğretmenim😅
Öğretmenim ne ayol akdkgkg
Tabi ki altın daha mantıklı 10 sene önce 1 kilo altın kaç euro şimdi 1 kilo altın kaç euro yapıyo bir bakın çok net anlarsınız
Günden öte çöküş devri olmuş o mevzu. Hele ki enflasyon gerçektende çok yüksek ülkemizde
Altın diye düşünüyorum. Kişilerin kendi tercihi birazda
döviz de çok hızlı bir artış zor, altın daha iyi bnce. faizi de düşünebilirsin.
Son 1 seneye bakarsak mesela altın günü olmalıydı. Önümizdeki 1 sene ikisi de olabilir
altin gunu bence
Sjdjjf gelenekselden de şaşmamak lazım 😂
Biz altın akşamı başlattık ama bilemedim
Ben 2 tane güne girdim ikisi de döviz 🤦🏻♀️
altın her zaman daha mantıklı
tabikide altın günü altın mutluluktur
Aynen
Altın günü bence kankam
Bizimkiler çağa ayak uydurmuş illa döviz isteyiler kankacım ya ahdhfj
Altın günü bence
Altın
Döviz