10 bin TL neden düşük limit verir bir banka yeni olduğum için mi ve bu kart nerelerde kullanılır normal kredi kartı gibi işlem yapar mı havale heryerde alışveriş gibi Yapı Kredi çıkarmış kartı?
Bu kredi kartına başvurdum onaylandı içinde komik rakamla limit çıktı?
ykb kredi kartıdır düşük limitinin olması skorunla alakalı. bu senin için bir fırsat bir kaç ay düzenli kullan ve öde limitin yükselir.
1
20 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani puanım düşük ondan mı en fazla ne kadara kadar yükselir bu kartın limiti standart mı diğer Kredi kartları gibi havale felan tüm özellik var mı nakit avans gibi felan
mobilden nakit avans limiti var mı bir bak. bildiğim kadarı ile ykb kredi kartları havale eft ye de açık. örneğin sen bankadan direkt gidip kart isteseydin vermezlerdi. hepsi burada referansı ile almışsın. muhtemelen önceden alışveriş yaptın
Sanırım banka sisteminden anlıyorsun bir şey daha sorabilir miyim Akbank önceden kaç kez kredi verdi bana 6 aydır vermiyor puanı bahane ediyor 120 bin TL çekmiştim hepsini düzenli ödedim 32 bin TL ye düşürdüm buna rağmen vermiyor
Kredi kartı borcunun tamamını değil de 5 aydır asgarisini ödediğim için mi acaba onla alakası var mı daha önceden hep tamamıni oderdim 5 aydır durumlar dan asgarisini hallediyorum
kk limitinin asgarisini ödediğin için banka şöyle düşünüyor tanımlanmış limiti ödemeye imkanı yeterli değil. o yüzden merkez kredi limitin düşmüştür. tekrar artırmak senin elinde
Gelirim yokken Akbank 2000 TL limitle kredi kartı verdi sonra 12500 TL ye kadar çıkardı o nasıl oluyor üstüne de 7 kez ihtiyaç kredisi verdi toplam 120 bin civarı çektim kredi
Gelirle çok alakası var. Akbank ve ykb bddk denetimibw girdiğinde fark edilirsen muhtemelen hesaplarına bloke koyarlar geliri olmayana limit vermeleri yasal değil aç mevzuat okundiyecem de cahilsin belli ki
İsimlerini söyle baktırayım buradan palavra uydurma, bankada çalışıyorum ve bddkda da çok arkadaşım var. Biraz zorlarsan sana ulaşrı bloke koydururum hesaplarına
Kara liste yok Akbank tan 7 defa kredi çektim 32 bin TL borcum kaldı düzenli ödedim kredi kartım da var Akbank tan 15 bin TL limitli birde ek hesap var 15 bin TL
2 operatör den cihazlar aldım onları da ödedim 2 faturalı hattım var hepsi burada 40 bin TL limit verdi onuda çalıştırdım çok kez alışveriş yapıp ödedim bir kısmını birazda oraya borcum var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ykb kredi kartıdır düşük limitinin olması skorunla alakalı. bu senin için bir fırsat bir kaç ay düzenli kullan ve öde limitin yükselir.
Yani puanım düşük ondan mı en fazla ne kadara kadar yükselir bu kartın limiti standart mı diğer Kredi kartları gibi havale felan tüm özellik var mı nakit avans gibi felan
mobilden nakit avans limiti var mı bir bak. bildiğim kadarı ile ykb kredi kartları havale eft ye de açık. örneğin sen bankadan direkt gidip kart isteseydin vermezlerdi. hepsi burada referansı ile almışsın. muhtemelen önceden alışveriş yaptın
Aynen dediğin gibi hepsi burada 40 bin TL limit verdi onu çalıştırdım
Mobile giremiyorum kart kargoda halen gelmedi
geldiği zaman bakarsın. ayrıca kartı aldıktan sonra limit artırım talebinde falan bulunma hemen. 3 4 ay düzenli kullan öde sonrasında yap bu işlemi.
Otomatik yukselmede kartı onaylarken yazıyordu onu aktif ettim
Bana neden düşük çıkmıştır limit KKB puanım 1150 olduğu için mi yani düşük olduğu için
şöyleki her kredili işlem başvurusunda red yersen skor puanın düşüyor. yaşın genç şimdiden yüksek tut ilerde lazım olur.
Son aylarda 15 başvuru yaptm sağ sola hep red yedim
tamam yapma artık bu kartı kullan.
Daha yapmam bu kart onaylandı Findeks puanı bir anda 1200 oldu onuda anlamadım nasıl olduysa
limit açıldığı için yükselmiştir.
Anladım sağln bilgilendirme için 👐
Sanırım banka sisteminden anlıyorsun bir şey daha sorabilir miyim Akbank önceden kaç kez kredi verdi bana 6 aydır vermiyor puanı bahane ediyor 120 bin TL çekmiştim hepsini düzenli ödedim 32 bin TL ye düşürdüm buna rağmen vermiyor
Kredi kartı borcunun tamamını değil de 5 aydır asgarisini ödediğim için mi acaba onla alakası var mı daha önceden hep tamamıni oderdim 5 aydır durumlar dan asgarisini hallediyorum
kk limitinin asgarisini ödediğin için banka şöyle düşünüyor tanımlanmış limiti ödemeye imkanı yeterli değil. o yüzden merkez kredi limitin düşmüştür. tekrar artırmak senin elinde
Tamamını mı ödemeye çalışacağım yani önceden 7 kez ihtiyaç kredisi veren banka artık kredi vermiyor kredi kartı limitini bile yukseltmiyor
dediğim gibi kredi limitin düşmüş o yüzden. yoksa 800 skor puanı ile bile 250 bin kredi çekebilen gördüm.
Anladım şimdi demekki her şey ödeme ile alakalı ödeme gücüyle hepsini demek takip ediyorlarmış
Evet
Benim 100k linitli var bundan, limitin bankayla alakası yok senib gelir durumun ve mevcuttaki diğer kart limitlerinw bağlo
Gelirim yok Findeks puanım 1150 diğer banka da sadece Akbank ta 12500 TL limitli kredi kartı var oda düşük onla alakası olacağını sanmam
Onunla alakalı. Gelirin yokken sana limit tahsis etmekeri mucize adam niye yüksek limit versin neyine güvenip
Düzenli kullanırsam o zaman mı yükselir bu 10 bin TL yani
Hayır gelirin olursa yükselir gelirsiz adama banka niye güvenip daha fazla limit versin. Banka riski yönetir sen de riski yükseksin
Gelirim yokken Akbank 2000 TL limitle kredi kartı verdi sonra 12500 TL ye kadar çıkardı o nasıl oluyor üstüne de 7 kez ihtiyaç kredisi verdi toplam 120 bin civarı çektim kredi
+ek hesap verdi 20 bin TL
Bunların hepsi kredi notunu düşürür ve hiçbir yerdem kredi ve kredi kartı alamamaya başlarsın Akbank yasal olmayan bir hareket yapmış
Artı hepsi burada da 45 bin TL limit verdi alışverişler de onuda kullanıyorum gelirim yok
Gelirle alakası yok
Kredi notum zaten düşük Akbank yeni kredi başvurumu ondan ret ediyor cevabını gönderdi ama buna rağmen Yapı Kredi Bankası bu kredi kartına onay verdi
Gelirle çok alakası var. Akbank ve ykb bddk denetimibw girdiğinde fark edilirsen muhtemelen hesaplarına bloke koyarlar geliri olmayana limit vermeleri yasal değil aç mevzuat okundiyecem de cahilsin belli ki
Veriyor her banka onu takmaz BBDK da göz yumuyor çok işsiz alıyor kredi üstelik icra borcu olan bile aldı
İsimlerini söyle baktırayım buradan palavra uydurma, bankada çalışıyorum ve bddkda da çok arkadaşım var. Biraz zorlarsan sana ulaşrı bloke koydururum hesaplarına
Bu Kart hepsi burada premıum olanlar için hazırlanan kart yani alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum genelde hepsi burada alışverişi için yapılır
Emin misin
Evet kullandığım kart kullanıyorum
Çok berbat kart fatura bile odeyemiyorum
Sende de böyle sorun var mı
Anlatamadım galiba bu kart hepsi burada alışverişi için kullanılır ve yapı kredinin kartı hepsi buradaya gir bak
Yani demek istediğin sadece İnternet mağazada hepsi burada da geçerli doğrumu
Evet ben öyle biliyorum çünkü onun haricinde izin verilmiyor diye biliyorum
Ama hepsi burada ve heryerde geçerli yazıyor detaylarda
Bilmiyorum sor
Anladm
zamanla arttırılır merak etme
Puan düşük ama?
Olabilir bana 50 bin verdi
Aynısı mı kartın
Evet
İyi vermiş maşallah havale para gönderme var mı peki +nakit avans sistemi
Maaşın 2 3 katı verir
olacak o kadar
Öğrenci falan misin
Yok değilim
Kara liste?
Üzerine hiç fatura oldu mu
Ve borç ödeyemedin mi
Kara liste yok Akbank tan 7 defa kredi çektim 32 bin TL borcum kaldı düzenli ödedim kredi kartım da var Akbank tan 15 bin TL limitli birde ek hesap var 15 bin TL
2 operatör den cihazlar aldım onları da ödedim 2 faturalı hattım var hepsi burada 40 bin TL limit verdi onuda çalıştırdım çok kez alışveriş yapıp ödedim bir kısmını birazda oraya borcum var
O zaman garip nereden baksan 80k çıkabilirdi
Genelde maaşın 4 katı verirler
Çıkmadı düşük çıktı bunca harcamaya rağmen