Güncellemeler
11 ay
Süper Soru 🥳🥳
Mod arkadaslara tesekkur ediyorum 🙏🙏💋💋💋
Mod arkadaslara tesekkur ediyorum 🙏🙏💋💋💋
Güncellemeler
11 ay
Sayin Cumhurbaskanimiz RECEP TAYYIP ERDOGAN sonuna kadar hakli her zamanki gibi EVELALLAH ☝️☝️

Valla ben artık kimseye borç vermiyorum , çünkü ödemiyor kimse en iyisi kimseye iyilik yapmamak bu devirde 😒
#rte #akp #cumhurbaşkanı #dünyalideri
.
.
.
@Barış_LonelyForever @madamlila @isabella181919 @MekanınSahibiHande @0_Nyks_0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öyle bir tanıdığım yok
en iyisi
Eski arkadaşım kredi kartı borçlarını bazen borçla kapatmaya çalışıyor; ama nedense yüklü miktarda borcu birikmiş durumda. Benim yalnızca küçük bir miktar ev kredisi borcu ödüyorum. Eski arkadaşla buluştuğumda ay sonunu zar zor getiriyordum. Paralarım hep onun yüzünden bitiyordu. Şimdi buluşmuyorum, kafam rahat.
en iyisi hocam
Verdiğim borcu ben geri istemeden kimse ödemek istemiyor ödemiyorda tek seferde verdiğim parayı 6-7 aya bölüp veriyolar. Yüzüm huyum yumuşak ılımlı olabilir ama keriz de değiliz
evet en iyisi borc vermemek kimsete
kendisi yillarca Ankara Buyukehir belediyesinden tahsis edemedigi borclari herkesten istemeye kalkti. yaziktir yaaa. milleti aptala koymaktir bu
maalesef
çok olmuştur ama geri isteyemiyorum kalıyo öyle
ben isterim olursa
benimkileri de istesene yarı yarıya bölüşürüz söz ahahhs
direkt seni istesem anne babandan 🤭
🫢yürüme sanatı için ders vermen lazım senin ahahhs iyi kazanırsın
üç yıldır ilk kez emoji kullanıyor olabilirim değerini bil aşko hzhzbhxn
puahsbbe tesekkur ederim ders vermeyi dusunuyorum yakin bir zamanda 😂😂
ahhshs ilk öğrencin ben olabilirim aklında olsun, ricalar beyefendi🧚🏻♀️
Borcunu ödemeyen tanıdığım değil de ödemediğini duyduklarım var.
hic sevmem o tipleri
Sanki biz bayılıyoruz 😅
dogru 😂
Kocam borçlarını doğru düzgün ödemiyor. En son annemden istedi anneme verme vereceksen senet yap dedim. Senetle verdi
Ayril
Niye ayrılayım
boşan yani
Vardı. ben istemesem vereceği yoktu. borcu illa söyledikten sonra verdi. kime verdiysem ben demeden vermiyor. en iyisi olsada yok demeyi bilmek.
bence de oyle en iyisi hayir demek
Yani evet bundan sonra kimseye kolay kolay vermem. isterken ben utanacak duruma geliyorum.
hayir yokk zengin miyim borc veriyim ayol
estagfurullah , zengin olunca da verme
ben zengin olamicam yigit maalesef, olursam veririm ama bi sey olmaz para elimizin kiridir 🤷🏻♀️
Yok şuanlık 😅
olmasin da hic 😂
He valla 😹
Evet , var
hic sevmem
Agam
agam seninle eglenir
Var öyleleri
hic aevmem
Bende
Kimseye borç vermem, almam da
en iyisini yapiyosun
Hayır yok
olmasin aman 😂
Sevmediğim insanlar tanıdığım bile olsa borç isteyecek samimiyeti kurmam, ha kursam bile birisine para vermişimse artık onundur. Verdiğim parayı geri almam.
cok verme ama yoksa alisir nasil olsa istemiyor geri diye koparmaya calisirlar aman diyim uyanik cok bu devirde
Uyanık olup olmaması bana zerre önemli değil, gerçekten ne için para aldığını biliyorumsa veririm. Ha bunu kullanmaya çalışıyorsa bizde mal değiliz iyi niyetimi kötüye kullanamazlar.
Hayır yok
olmasin da 😂
Eski kocam
Nafaka ye
😁yok almadim.. aglamasin diye.
Var şrsz hepsi
evet dolu