Mod arkadaslara tesekkur ediyorum 🙏🙏💋💋💋
Borcunu ödemeyen tanıdığınız var mı?
Mod arkadaslara tesekkur ediyorum 🙏🙏💋💋💋

Valla ben artık kimseye borç vermiyorum , çünkü ödemiyor kimse en iyisi kimseye iyilik yapmamak bu devirde 😒
#rte #akp #cumhurbaşkanı #dünyalideri
.
.
.
@Barış_LonelyForever @madamlila @isabella181919 @mekaninsahibihande @0_Nyks_0
Eski arkadaşım kredi kartı borçlarını bazen borçla kapatmaya çalışıyor; ama nedense yüklü miktarda borcu birikmiş durumda. Benim yalnızca küçük bir miktar ev kredisi borcu ödüyorum. Eski arkadaşla buluştuğumda ay sonunu zar zor getiriyordum. Paralarım hep onun yüzünden bitiyordu. Şimdi buluşmuyorum, kafam rahat.
Vardı. ben istemesem vereceği yoktu. borcu illa söyledikten sonra verdi. kime verdiysem ben demeden vermiyor. en iyisi olsada yok demeyi bilmek.
Yani evet bundan sonra kimseye kolay kolay vermem. isterken ben utanacak duruma geliyorum.
Verdiğim borcu ben geri istemeden kimse ödemek istemiyor ödemiyorda tek seferde verdiğim parayı 6-7 aya bölüp veriyolar. Yüzüm huyum yumuşak ılımlı olabilir ama keriz de değiliz
Cevap
3Cevap
öyle bir tanıdığım yok
en iyisi
kendisi yillarca Ankara Buyukehir belediyesinden tahsis edemedigi borclari herkesten istemeye kalkti. yaziktir yaaa. milleti aptala koymaktir bu
çok olmuştur ama geri isteyemiyorum kalıyo öyle
benimkileri de istesene yarı yarıya bölüşürüz söz ahahhs
🫢yürüme sanatı için ders vermen lazım senin ahahhs iyi kazanırsın
üç yıldır ilk kez emoji kullanıyor olabilirim değerini bil aşko hzhzbhxn
ahhshs ilk öğrencin ben olabilirim aklında olsun, ricalar beyefendi🧚🏻♀️
Borcunu ödemeyen tanıdığım değil de ödemediğini duyduklarım var.
Kocam borçlarını doğru düzgün ödemiyor. En son annemden istedi anneme verme vereceksen senet yap dedim. Senetle verdi
Niye ayrılayım
hayir yokk zengin miyim borc veriyim ayol
ben zengin olamicam yigit maalesef, olursam veririm ama bi sey olmaz para elimizin kiridir 🤷🏻♀️
Yok şuanlık 😅
He valla 😹
Evet , var
hic sevmem
Agam
Var öyleleri
Bende
Kimseye borç vermem, almam da
Hayır yok
Sevmediğim insanlar tanıdığım bile olsa borç isteyecek samimiyeti kurmam, ha kursam bile birisine para vermişimse artık onundur. Verdiğim parayı geri almam.
Uyanık olup olmaması bana zerre önemli değil, gerçekten ne için para aldığını biliyorumsa veririm. Ha bunu kullanmaya çalışıyorsa bizde mal değiliz iyi niyetimi kötüye kullanamazlar.
Hayır yok
Eski kocam
😁yok almadim.. aglamasin diye.
Var şrsz hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?