Değil. 627 dolar yapıyor kıyas açısından 2010 yılındaki asgari ücretin dolar enflasyonu göz önünde bulundurularak güncel değeri 770 dolar. Kısacası sadece sayılara baktığımızda en değerli asgari ücret ama iş değere geldi mi olay bambaşka…
Enflasyon %47 açıklanmışken asgari ücretin %30 artmasını küfür etmek olarak görüyorum. En azından enflasyon oranı kadar artış olmalıydı ücrette Ama ne desek boş
Çok düşük enflasyon tuike göre bile yüzde 48 iken yüzde 30 luk bir artış komik Türkistan devlet TİSK tiyatrosu taraflara bir şey sormadan 2-3 hafta salvo çekti dağ fare doğurdu
bana batan su. calismadan gerekli egitimi almadan katmadeger uretmeden sadece ben vatandasim bana bunu yapmak zorundasin kafasiyla asgari ucretin artisini bekleyen insanimizdan sikildim. benim derdim, gercekten aldigi egitimin hakkini vererek katmadeger yaratim sorun cozen saglik calisanlarimizin, hukuk calisanlarin, muhendislerin, diger egitimli insanlarin yaptiklarinin karsiligini alamamasi.
kasıyorsam kasmayanlara gidebilirsin yolun açık olsun Goodbye
Cevap sahibi
1 yıl
Ama zor bir şey istemedim senden çok alıngansın ama yaşın da ebey geçmiş olgun kadınsın biraz oturaklı olman lazım foton yok bir şeyin yok sal gitsin ne olacak
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyorsun yani öylemi ona bakarsan bende asgari ücretle geçinmiyorum ama insan düşünüyor bir karnıbahar bile olmuş 70-80 tl mandalina 40-50 tl bu insanlar evleride kiraysa ne yapar diye