Altın meselesi?

Arkadaşlar cidi bir sorun ben 21 yaşındayım kocam ise 30 yaşında 4aylık hamileyim ve kocamla 6aydır evliyiz dini nikah üzerine yaptığımız altnlarımı düğünden 2ay sonra benden aldı kocam kuyumcuya götürdü emanet olarak aldığını söyledi ve ben bunu nişanlıyken dğl evliliğimizn 2ayında benden alırken öğrendm 5bilezik birde 100bin değerinde bir altn kolye bunlar benm hakmdi mehir gibi yani neyse aldi götürdü gene sustum huzurum olsn dedim altn boş dedim benm 5tane ceyreğim vardı duğunde takmişlardi kocam benden o ceyrekleri istedi ver bana sana ben kolyem yaptırcam dedi bu 5 ceyreği altn bi kolyeye koycam dedi bende verdm ama o kolyeyi getirmedi bugun resmen 1ayı biti ama halen yok ve söylemiyor ne yaptiğini bozmdumuş beli ama demiyor bana gecen haftada benm 3altn yuzuğum vardı kaynanamla birlkte yaşıyorum ben kaynanam İstanbul'a gidecekti o yuzden butun görümcelerim bize gelmişti yatılıya 2gun sadece neyse kaynanamı ötubuse koyduk eve geldk kocam bana dedi içimde bir huzursuzlk var sanki bşyim calnmiş gibi bende saçmalama neyin kaybolmuş olabilir ki dedim annen giti ya ilk defa uzak kalacan o yüzden huzursuz olmuşsn dedim ve sabah kalktm yuzuklerimin olmadığını fark etm ben kutuya koymuştm ama altn yuzuklerm yoktu ilk başta kocamdan şuphelendm halen de şuphelenıyom aslnda bana dedi kuran ben calmamişim yemnler eti görümcelerm de yemnler eti abimizin malını nasl calariz dedi sonra kocam şeyh yanına gitmiş böyle Allaha yakn olan insan şeyh diyoruz şeyh demiş ki karn hamile unutkan nereye koyduğunu bilmiyor evin içinde ama 1haftadır arıyorum bulamıyorum kafayı yemek üzereyim çalışmış ama resmen kimin caldığını bilmiyorum hamileliğimi bahane ederek sucu üzerime atacaklardan korkuyorum
Altın meselesi?