Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, "Asgari ücret için Perşembe veya Cuma günü komisyon toplanacak ve belirlenecek" demiş. Bence 24 civarı olur

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, "Asgari ücret için Perşembe veya Cuma günü komisyon toplanacak ve belirlenecek" demiş. Bence 24 civarı olur

Tahminin hiç fena değil. Ben bizim ülke için tahmin yapmayı bıraktım bir süredir o yüzden yapay zeka cevaplasın 😂
"2024’te beklenen artış eğilimlerine dayanarak %35-%45 aralığında bir zam yapılabilir. Bu oranlara göre 2025'te net asgari ücretin 22.000 TL ile 25.000 TL arasında olabileceğini tahmin ediyorum. Bu tamamen bir öngörü ve şartlara göre değişebilir, ama ortalama bir artış trendiyle bu aralıkta bir rakam öngörülebilir.”
Ne olacak 22.000 lira oldu adamlar kendi açıkladığı sahte enflasyona bile güvenmedi onun altında zam yaptılar 22 bin lira kime yeteceksiniz zaten yeni yılda gelecek olan bir sürü zamları da göz önüne alacak olursak insanlar Allah yardımcısı olsun
Asgari ücrete zam demek her şeye zam demek ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur ne kadar yüksek olursa enflasyon da o kadar yüksek olur boş solcu lakırtılarını dillendirmeden önce kendi işçilerine 17 bini versinler grevden helak oldular
Cevap
94Cevap
Kira fiyatları bu kadar uçmuşken, faturalar kabarık gelirken asgari ücret ne olursa olsun bir refah düzeyi olmayacak
22-23 yaparlar ara zam gelecek diyip sustururlar
25 olabilir bence,.
Şu sorulardan sıkıldım artık halkını sevmediklerini bı anlasın herkes artık boş işler asgari ücret 30 bin olsa benim içtiğim sigara 120 130 TL olcak 25 bin olursa 100 110 olcak yani paranın fazla olması bu önemi yok aldigimiz ben sadece bı örnek verdim herşeyde bu ona göre artcak asgari ücret şu an 50000 bıin olsun yine örnek verdiğim sigarayı 200 den aşağı vermicekler. Yani s.. Ken sevilir bu u da seçimlerde gördük benim gram umudum yok bu ülkeden
Hazine de fazla para yok bence ön görüm 24.000 sonra Reis cıkacak halkımı enflasyona ezdirmem diyip üstüne de bi miktar o koyacak.. Hep öyle oluyo zaten😂😂😁🤣
Kurullar ve komisyonlar 23 bin rakamı olarak belirledi, ben de ağa olarak 23 bin 500 yaptım diyerek havasını atar reis, seneye bu zamana kadar konu kapanır...
22 derler. Sonra reis ben kabul etmem 23 olsun dedim der. Millette alkisa tutar. Her zamanki gibi. 🥱
%50 kadar artırılmış olabilir, fazlası olacağını sanmıyorum. Bu da demek ki herşeye zam gelecek. Yani daha maaşı almadan, ben bile herşeye zamlı ücret ödeyecem.
Ne fark eder ki? Yılbaşından hemen sonra zamlae tavan yapmayacak mı😶
Asgari ücretle gecinmemis olanların asgari ücreti belirlemesi...
Böyle istem. boyle adaletsizlik...
bence 25i gecmez. 20 yi gecer. ben 22 diye tahmin edeyim. acıklansında ülke gündeminden düşsün. enerjisini alıyor bu iş. yani uzarsa
Farketmez. Onun içindedir bereketi. Bence hiç yapılmaması gerekir zam. Fakirlik sabıri ve şükürü çoğaltır.
24 civarı olsa da kaşıkla verdiklerini kepçeyle geri alacaklar. Her şeye zam oluyor. Orantısız zam artışının önüne geçmeleri lazım.
Peki ondan önce gelen ve ondan sonra gelen zamlar ne olacak ne işe yarayacak bu zam olayı
Kaç TL olacağı farketmiyor ki her şey daha fazla artcak
Ne kadr verirlerse versinler gene insanlara yetmick ve ertesi güne herşeye gene zam gelecek
Evet büyük ihtimal 23-24 bandında olacak gibi görünüyor.
Açıklandığı anda gelen zamlarla alim gucu eski halinden daha az olacak
Hiç takip etmiyorum nasıl olsa kaderimize razı gelicez
Yüzsüz lüğün bu kadarı fazla
Şu anda açlık sınırının 3 bin TL altında, benim ümidim hiç yok...
25160 bandında olması muhtemel. 24500-27000 aralığında bir sonuç çıkar gibi
Belli olmaz önce 23 denir. Sonra denir ki reisimiz kendi açıklayacak gönlü elvermedi der 25 yapar. Acıtasyon önemli
Asıl sorun asgari ücretin ne kadar olduğu değil asıl halinden memnun olan köleler.
Bu kadar iş verenin gözünü doyuramiyoruz ki açlığa sefalete surukluyorlar insanları.
Kaç olursa olsun kimse memnun olmaz bu halka ne olduysa hiçbirşeyden şükretmeyen tahammülü olmayan bir kişiliğe bürünmüş çoğu kişi bak 30 olsun ona da az diyecekler bence 25 civarı yaparlar ama dediğim gibi kimse memnun olmayacak
küsüratlı sallayım da inandırıcı olsun.
körler sağırlar birbirini ağırlar toplantılarından sonra reisimizin büyük bir inisiyatif alarak 25.104 tl şeklinde belirleneceği ücret
Şimdiden herşeye zam geldi gelicek olan zam da 23binden yukarı olucanı pek sanmıyorum artık
Bi adamın aldığı maaşla evini geçindirebilmesi için en az 60k ya ihtiyacı var.
bence 5.000 TL olmalı, onuda işe gidip gelmek için otobüs parası olsun diye…
500 - 550 dolar arasında önce 550 dolar yıl sonuna doğru 500 doların altını görür
Senin köpeğin mama ve ihtiyaçları karşılayacak bi miktar cikmayacak düşün bizim halimizi 😅
En çok memnun olduğum şey sigaranın artması. Hersey yoluna girsin ama şu sigara fiyatlarına hep zam yapılsın
Sigara ne alaka
@Hassas_Dokunuşlar yorumlarda gördüm yazdım
23,400 veya 24,251 TL.
Hiç bir önemi yok nasılsa yetmeyecek.
Maksimum 25 .. daha fazlasını vermezler
Toplanıp milletle tşsk geçiyorlar
25 i geçmez diye düşünüyorum bende
En fazla olacağı rakam 23.000₺
23500 TL olur tahminen
Ne önemi var ki şimdiden herşeye zam geldi
22 en fazla 23 fazlasını beklemiyorum
25 bin ortalama.
Havalar soğuktu açıklayamadık derler :D
turk is 29 dedigi icin en az 25 yapmak zorundalar.
Adı üstünde asgari. 3 ay idare eder sonrası malum
23000 TL den yukarı olmaz
21 bin civarı olacak.
Ben 25 bini geçmez diyorum
Yüzde 40 zam ile 24 25k olur
25 bin TL altı olamaz.
Keşke şaşırsak ve yüksek olsa !
Bence en az 30 bin ₺ olmalı
24 ile 26 arası bir rakam bekleniyor
Ne olursa olsun bir işe yaramayacak nasıl olsa 😂
%30 dan bir dirhem fazla zam beklemeyin
Çok büyük beklentiye girilmemesi gerek