Merhaba
Annemin ve babamın ; biri annemin üzerinde diğeri babamın üzerinde olmak üzere 2 tane evi vardı.( Ben iki kardeşim. ) 3. Evi almak için annem kendi üzerindeki evi sattı ve üzerine kredi çekilip başka ev alındı. Fakat bu ev ; babama kredi vermedikleri için krediyi ablam çektiğinden ablamın üzerine yapıldı. Ben 1 yıl kadar kredilerin ödenmesine havale yoluyla her ay yardımcı oldum. şu an 2 tane evimiz var birisi babamın diğeri ablamın üzerinde. Ben evlendikten sonra ödeme yapmayı bıraktım ödemeleri ablam yapıyor. Babamın üzerinde olan evde eşimle ben oturuyorum. Ben diğer evin ödemelerinin büyük kısmını ablam yaptığı için , sonradan alınan evin ablamda kalmasına razıyım fakat babamın üzerinde olan evin bana verilmesini istiyorum ama vermiyorlar. Allah korusun ölmeden önce ölesiye kadar benim öldükten sonra senin denmesini istiyorum. Fakat ailem ne evi bana veriyor nede intiva hakkımı kullandiriyor. Bu durumda iki sorum var. Birincisi ben şu an babamın üzerinde olan ve oturduğum evi ailem vefatından sonra miras olarak tek başıma hak kazanabilir miyim ve bu evde ablam hak sahibi olmasın diye ne yapabilirim? ablam eğer benim hakkım olan evde miras hakkında bulunmasın diye ne yapabilirim. İkinci sorum: ailemin vefatı sonrası ablam benim hakkımı gozetmesze ablamın üzerinde olan diğer ev için miras hakkım olur mu?
Not: beni lütfen yargilamayin ablam ailemi kandırdı ve evi bana verdirmiyor benim hicmi hakkım yok? Ben oturduğum evde ablamın haksız yere hak istemesine karşın hakkımı savunmak istiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil