1 yılGeliri hep getirisi olacak şekilde birseylere bağlamak lazım. İlerisi için en iyisi bu. Cebinizdeki olan nakit para sadece 300 tl yi geçmesin. Ne olursa olsun kredi karti ile ödeme yapın. Zamanında ödeme yaparak kalan parayı elinizde çevirerek sürekli para kazanin.
01 Yorumla- 1 yıl
Böyle yaparsan elinde cevirdigin tek sey kredi borcun olacak
En İyi Cevaplar
İnsan.
Ülkede en ucuz bu kaldı başka yok. Hava, nefes bile düşünülse aslında o da pahalı çünkü hem temizi az kaldı hem de hastalanınca o bile epey pahalı.
İnsan ise o kadar ucuz ki, o kadar kolay önemsenmiyor, değersizleştiriliyor, görmezden geliniyor ve harcanabiliyor ki en ucuzu o.
Ülkelerin nüfusunu arttırmak için uğrastıgı bir zamanda hem teşvik edip hem de değersizleştirmek, ucuzlatmak anca bu kadar olur.
100 Yorumla
1 yılHocam çok abiyene tabiriyle söyleyeceğim söyleyeceğim ama sen kaç parasın? Şimdi yolda köpek var tamam mı Ona bir araçla çarptığın zaman 5 yıl hapsi var Sana Bir araçta Ben çarptığım zaman artık bir senem yatarım 2 sene mi yatarım çıkarım dışarı Allah korusun Hani ben bunları karşılaştırmak için söylemiyorum ama bir köpek kadar değerimiz yok yani Senin benim için söylemiyorum genellikle söylüyorum bunu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
1 yılŞaka gibi ama "insanlık" çünkü kimse kıymetini bilmiyor.
Herkes nankör...23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum çok doğru
- 1 yıl
Bu cevabı yazan olmuş mudur diye baktım hiç şaşmamış :D eline sağlık.
Eskiden para verilen birtakım şeylere artık internet sayesinde bedavaya sahip olabiliyoruz. Örnepin istediğimiz anda, istediğimiz müziği dinlemek gibi. Eskiden kaset, cd alınırdı. şimdi tek tıkla bedelsiz dinleyebiliyoruz.
10 Yorumlaİnsan emeği, insan hayatı. Özellikle sanayide çalışan ve bedenini orada bırakan insanlara bakınca kesinlikle insan emeği diyorum
10 Yorumla
1 yılucuz bir şey yok kabul ediyorum. Ama bütün bu engellere rağmen nasıl mutlu olacağımızı bilmek bizim elimizde
10 Yorumlaİnsan canı çok ucuz. Hatta özellikle asker polis canı
20 YorumlaUcuz ne kaldı ki ortalık resmen Enflasyon diyarının en önde gideni olmuş.
20 Yorumla
1 yılUcuz bir şey aklıma gelmiyor ne yazık ki.. Ama umarım kitapların fiyatı düşmeye başlar en fazla kitaplar için harcama yapıyorum.
01 Yorumla
1 yılİnsan hayatı, hayalleri, emeğinin karşılığı, adalet, güven, huzur, mutluluk falan işte. Bir bunlar ucuz kaldi
03 Yorumla- 1 yıl
İşte olmayınca pek bir değeri kalmıyor
- Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı.
u 1 yılMarket poşeti 25 kuruş
515 Yorumla- 1 yıl
Soruyu derin düşünmedim direkt poşet dedim ikna mi etmedi cevabim
- 1 yıl
Jsjsjs yaaa🌸 direkt aklıma poşet geldi valla
Gizli Üye(25-29)1 yılUcuz bir şey kalmadı ki
Eskiden Fakir yemeği olarak bilinen simit ve çay şu an zengin yemeği olduğuna göre ülkenin hâlini siz düşünün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışanlar ucuz ve insanlar ucuz.
Halbuki dinimizde ve kültürümüze göre en değer verdiğimiz şey olmalı ama dini nereden öğrendiysek insan olduğumuzu unutuyoruz.
Yine de tüm insanları severim ama haksızlığa hepimiz dur demeliyiz
00 Yorumla
1 yılBen bu hükümeti secenlerden Allah huzurunda davacı olacağım
01 Yorumla
1 yılOuu soru baya cevap almış, bence insan hakları
04 Yorumla- 1 yıl
1 yılMillet tezek yaksa ineğin kıçına sayaç takarlar. ucuz diye bişey yok 😄
01 Yorumla
1 yılTürkiye yi bilmemde 2024 Türkiye sinde Atatürk parkında çayı 2₺ ye içiyorusss 😄
01 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yıl- İnsan Değeri
- Yaşam Kalitesi
- İnsan Sağlığı
- Emek ve İşçilik
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılkimse kabul etmese de benzin inanılmaz ucuz bunca kriz sürecine rağmen.
ucuz tutuluyor daha doğrusu
00 Yorumla
1 yılinsan hayatı ve iscilik
31 Yorumla
1 yılSu arıtma cihazı ile tüketilen su. Neden mi?
Fiyatları sürekli artan hazır sular için ödenen harcama maliyetini sıfıra indirir ve paranız cebinizde kalır.
10 Yorumlayalakalık, kula kul olmak haram yemek ahlaksızlık (açık giyinme değil)
10 Yorumla
1 yılSakız ama gösterişli kutularda olanlar değil kasa önlerinde satılan tekliler:D
10 Yorumla
1 yılNefes almak ve ısemek
25 Yorumla- 1 yıl
Tuvalete geçen on tl ödedim bu ekonomide ucuz adam dört peçete verdi bir de jahahahahahaa
- 1 yıl
Sıfonu bıle cekmeden cıkardım boyle deseydı ahzhahzhahz
1 yılŞu an hava alıp vermek dısında bedava bısey yok olmek bıle parayla artık mezarlık yok
00 Yorumla
1 yılMigrosta patlamış mısır 15 TL galiba bir o kaldı. 😂
00 YorumlaTürkiye ve ucuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bu iki kelime ancak rüyada veya hayallerde olur.
00 Yorumla
1 yılevet secebılırsın sıstem atıyo hangılerını sececegını
00 Yorumla
1 yılTuzak soru arkadaşlar bakanın yan hesabı olabilir bu. Zam yapacak demeyin bir şey.
00 Yorumla
1 yılucuz olan hiç bir şey kalmadı her şey zamlandı maaleesef ki
00 Yorumla
1 yılUcuz olan bir şey kalmadı ama insanlar ucuzlaştı karakter olarak diyorum
00 Yorumla
1 yılVallaha kazığı yedikçe her şey ucuz geliyor 😄
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılinsan emeği...
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖlmek bile pahalı kefeni mezar işleri vs djjd
01 Yorumla
1 yılBİM şok a101 poşeti ve asgari ücretli çalışan işçi
01 Yorumlaİnsanlık!
Kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet, çalışana şiddet, trafikte şiddet, okulda şiddet, insanlık, insanlıktan çıkmış. Daha ucuz bişey yok...00 Yorumla
1 yılEvet her şey pahalı ama ilişkiler çok ucuz , kaliteli insanlar kaliteli ilişki bulamıyor, herkes geceyi kurtarma peşinde tanımadığı insanları koynuna alıyor
00 Yorumla
1 yılCanımız
57 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
İnsanlar utansın.
- 1 yıl
Üstüne alınan herkesten
İnsanlar
29 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılharcanan sıradan vatandaşın hayatı...
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
İnsan hayatı kaldı. sudan ucuz.
10 Yorumlaİnsan hayatı ve sağlığı!
10 YorumlaKarakter insanlar çünkü tavuk keser gibi insan kesiyor
10 Yorumla
1 yılİnsan hayatı. Bundan ucuzu yok.
10 YorumlaParanın esiri olmak 😐
10 YorumlaKaraktersizler
21 Yorumla
u 1 yılİnsan hayatı en ucuz şey...
27 Yorumla- 1 yıl
Evet insanın 8nsana biçtiği değer...
- 1 yıl
Aklım almıyor bu nasıl hırs
- 1 yıl
Zemin hazırlamak nedir? Ne olursa olsun kimse ölmeyi hak etmez.
Tecavüzcü ve vatan hainleri hariç onlar ölümü hak ediyor.
1 yılİnsan hayvan hayatı
22 YorumlaNe yazık ki insan canı. Bu ülkede insana ve hayvanlara değer yok 😥
00 Yorumla
1 yılForm bisküvisi var 8tl. Başka da bilmiyorum
00 YorumlaKimse güvende değil. En ucuz kadın hayatı. Erkeklerde güvende değil. Kadınlar pisi pisine ölüyor.
00 Yorumla
1 yılKolayca insan satın alınabilmesi bundan daha ucuz ne var ki
00 YorumlaUcuz olan sadece tek şey hayat pahalı aşk bulamıyoruz 😂
00 YorumlaInsan canı
11 Yorumla
1 yılinsan emeği
11 Yorumla
1 yılEğitimsiz insanlar 🥲
234 Yorumla- 1 yıl
Çünkü Tanrı kendini geliştiren akıllı kulunu sınamak için yarattı.. ilk ayet neydi? Oku.. anlayan ve anlamayan birbirinin sınavı , seni akıllı biri değil ancak cahil biri yoldan çıkarır tüm bu savaş kaos başka türlü olamazdı
Kısaca; İnsan insanın sınavı, kendini ruhunu yükseltebilenler kurtuluşa erecek - 1 yıl
Aslında ordaki oku çok derin mesajlar içeriyor yani sadece kitabı okumak değil mevzu oku ve cahil kalma bilgili ol kendini eğit akıllan vs gibi de bir emir bu çünkü aklı olmayan gelişmeyen biri Allah'ın ne demek istediğini ne istediğini de anlayamaz
- 1 yıl
Mevzu tamda anlattığıniz kadar derin ve daha ilerisi de var
Mesela en sonki peygamber okumaya öğrenmeye çok önem vermiştir
Mesela bu gun bilime karşı gelenler
Yaşadığı dini bilmiyor ve din onlara neyi emrediyor ve onlardan ne istiyor bilmiyorlar
Allah'ın ve peyganberin onlardan ne istediğini bilmeden kafalarında uydurdukları bir din yaşıyorlar
- 1 yıl
Maalesef 😕işte bu yüzden tamamen akla hitap eden ahlak yolu olan dinimize batıl karışıyor
Konuda iyice İslam'a döndü 😅 insanın kendini geliştirmesi ve egitmesi hem topluma hemde inancına faydalı diyerek bağlayım konuyu 🙂 - 1 yıl
Doğru kadınların hayasızlaştığı/arsızlaştığı bir toplumda ahlak direkt çöküyor
- 1 yıl
Ben bu konuda yükü sadce kadınlara yüklemenize katılmıyorum
Bence ahlaksız en çokta erkekte var
Ben şunu dile getirmeye çalıştim aslında
İnsanı ve ahlaki bir toplum olması için kadınların çok okuması gerek
Ve bu bildiklerini
Dogurduklari çocuklara öğretmenleri gerek
Yeni temiz insanı ve ahlaki bir toplum türemesi için
Biliyorsunuz ki ilk oğretmenimiz annemiz dır - 1 yıl
Bende bunu kastettim zaten. Kadın ahlaki degerlerini korur ve eğitime önem verirse o toplum doğru şekillenir.
Ahlaksız en çok erkekte var demişsin erkek tek başına bir şey yapamaz ama kadın ahlaksızsa çok şeye davetiye çıkarır çünkü (yine dine bağlayacam😅) Allah güzelliği etkiyi görsel olarak kadına vermiş ve bu yüzden de kapan kendini koru demiş - 1 yıl
Cariyelik bizim dinimizin yasakladığı bir kavram cahiliye döneminde olan bu tarz iğrençlikleri ortadan kaldırmış İslam..
Kadına inanılmaz haklar vermiş ama insanlar anlamak istedikleri gibi anlamayı ve ataerkil sisteme uyarlamayı uygun görmüş 😏 - 1 yıl
🙂 cahiliye döneminden kalan ve devam eden bu alışkanlığı köle/cariye serbest bırakma yöntemleriyle bitirmiştir İslam..
- 1 yıl
Dine batıl karıştıran anlamayan işine geldiği gibi ayet şekillendirenler tam da bunlar işte. Kapalı ve açık ayetler de bir imtihandır.
( ilk ayet: "oku"... anla - 1 yıl
boş ver yiğit bir kahve yap iç fksjk
- 1 yıl
Hiç çekişmedim
1. cariyelik cahiliye dönemine ait ve bu İslam tarafından zamanla uygulanan serbest bırakma metodu ile yok edildi
2 bir erkeğin dört eş alma hakkı sadece salgın savaş gibi durumlarda erkek nüfusunun azalması ya da kadınların başka erkekler tarafından sıkıntıya düşürülmesinin önüne geçebilmek için verilen bir hak aslında burdaki amaç toplumu korumak ve bu durum için gönlünde sadece biri olabilir denilerek tek eşliliğin önemi vurgulanır
Dediğim gibi anlamak önemli ya gerisini boş ver çokta uzatmaya gerek yok ☕ - 1 yıl
Arapça biliyorum evet
Rica ederim afiyet 🙏🏻 - 1 yıl
Çok fıkıh kitabı okudum buna da bakarım tamm
- 1 yıl
Ne desen tamam diyecektim artık bitsin diye 😂
Fikir fırtınası yaptık ne kusuru ☺️
Nefes almak Şu an hala bedava
11 Yorumla
1 yılInsanin hayati
11 Yorumlaİnsan şerefi
11 Yorumla
1 yılZaman, en değerli şeyi ucuza harcıyoruz.
15 Yorumla- 1 yıl
✨✨✨
- 1 yıl
Olabilir.
1 yılKarakter
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Tekstil
11 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği