Bugün yazmış cuma günü yatıracakmış görücez diye bende birsey yazmadım yazmam gerekir mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eski sevgiliden borç alınmaz
yaz tabi. lütfen unutma çok zordayım, teşekkürler... yaz
Yazmayayım bence ondan önce yazdım zaten 13 ünde ekstrem gelmiş 5 bin lira ondan sordum sorun yok yazdım yeterince açık belli ettim
O da bunun üstüne emoji koymuş anlaşıldı işareti şimdi yazmis cuma günü yatircakmiş görücez diye buna ne yazılır ki muhatap olmak istemiyorum çok muhabbet kurar diye
Ben soylicegimi söyledim zaten bu haber vermiş sadece o gün diye
bu ne yzsüzlük be. adamlıpa sığmaz. neyse.. cuma yaz sonucu lütfen
Ya niye biliyo musun pazartesi bana iban at yarın yatiyomus yazmis sonra yarın atarsam haberin olur yatmazsa soylerim yazmıştı bende o yazmadı diye bugün yazdım ne oldu geri dönüş yapmadın bana diye sonra dedim işte borcumu söyledim o da bunu yazdı cuma yatircaklarmis diye sence verir mi paramı
verir inşallah. cuma görelim bi
Böyle adamlar gercekten çok iğrenç evet maalesef böyle biri..
neyse. iyi sıyrılmışsın.. merak ederim cuma yaz
tamam cuma hatırlattt
tamam
Görüldü atayım ama dimi daha fazla muhatapa gerek yok
görüldü at tabii. bilsin.
kızda borçmu alınımış yaw, hadi aldın, zamanında ver🤷♂️aw adamı
Haklısın sonuna kadarr..
Abi bugün önemli birsey var deyip aradi benii yok düzenli olarak seni rüyamda görüyorum falan dedi yok yanıma gelecekmiş yok fikrim değiştirmiş bilmem neymiş ayrılırsak yüz yüze ayrılalım falan demeye başladı bende rahatsız oluyorum arama taciz ediyorsun dedim o da ben geleceğim 2 hafta sonra falan dedi bende bu senin meselen beni rahatsız edersen sikayet ederim dedim uğraştırma beni dedim en son kapattım yüzüne. Para konusuna gelince yarin atacagini söyledi onu zaten halledicem dedi merak etme falan. Ama fikrin değişirse burdayım ben falan dedi
Bildiğin takmış kafayı bana manyak parami alıp tik engel heryerden numara bile degistiririm
tam sapığa denk gelmişsin bari paranı alana kadar he he de. vallahi böyle tipler haberlerde görüyoruz musallat olur bir daha bırakmaz sen şimdilik he he de paranı attıktan sonra her yerden engelle
yarın para ilini halletmediğini farz edersek sen daha verdiğin sözü tutmuyorsun ben sana nasıl güveneyim seninle arkadaşlığımız sürdüreyim falan diye gaz ver , parayı almak hedef
Ya evet takintili illa görüşecek benle niyeti o ama istemiyorum ben hiçbir şekilde zaten sevgi yok beğenmiyorum da onu kesin net kararlıyım bu konuda. Evet parayı atacak yarın öyle dedi zaten ama yarısını atacakmış kendine kalmiyormuş 10 atsa bari diğer 7 sini diğer ay vericem falan dedi
7 atarsa diyeyim 3 daha at borcum var diye
Ona söyleyeyim mi maaşın ne kadar yattı bana kac attın gibi
Yaarin yani fotoğrafını isteyeyim mi kanıt olsun diye ben borcumu bekletmeni istemiyorum diyeyim atacaksın falan diye söylesem mi
vay gt vay.. zordayım falan de. şrfsiz köpeğe bak yaaa
ne verdin baştan borç be kızım yaaa.. kızdan borç isteyen adamdan olurmu🤷♂️aç karnını doyuramayan adam🤷♂️
kendine kalmıyomuş. bahaneye bak. kalmasın aw sanane. aç gezsin..
kendi param gitmiş gibi taktım olaya aw.. alda bi sende rahatla, bende😒
Yarını bekliyorum
yarısını atacam dedi ya tamamını istessem atmaz mı sence
yok falan dicek kesin yarın bana atacak 7 bin bir şey ya off
en az 10 falan atması lazım diyecem yarın ama borcum var dşye
kaç para verdin buna? yuhhhh
borcum var yatırmam lazım de
17 binmii 😱
benım telefonumu kırmıştı onun parası hemde borclar da gırıyor ıcıne ıste benım ona verdıgım paraları hesaplayınca hepsı bu kadar tutuyor ve Şu an da benım telefon almmam lazım ne zamandır telefonsuzum babamınkını kullanıyorum
söyleyecegım çirkeflik yapacagız yarın mecbur benım acılen borcumu kapatmam lazım ustune telefonsuzum aylardır bana hepsını at diyecegim
dilenci miyim ben aw bundan para bekleyecegım atsın hepsını kurtulayım
17 bını cıkarıp vermedım yani oyle degıl toplamı..
telefonunu ne cüretke kırdı aw çocuğu.. neyse yarını bekliyorum senin kadar
psikolojık rahatsızlıkları vardı.. neyse bence de yarın ola hayrola ben dıyecegımı derım zaten sonuna kadar da ısterım pramı
acımayacagım valla versın
yaz yarın. mutlu hbr bekliyorum
inşallah tamamdır
hesabını att patronu yatırmamış
senı magdur etmıcem dedı
dedım yalan soyluyorsun ertelıyorsun sırf konusmak ıcın o da dedı senı magdur etmıcem atıcam söz verdi
bakalım abı pazartesı olabılır belkı 10 atacak bana
gozune gırmeye calısıyorum falan dedı ay atsa da engellesem şunu gercı daha 7 bın de atacaktı toplam 17 ya
bak çakala. salladı. zaten şahsen umudum yoktu hiç , pazartesiyi bekleyelim
10 atsında 7 başının gözünün sadakası olsun
Benimde yoktu yok kadin yatirmiyormus mhasebeci hesabını falan attı gizliden çık ya da Instagram birsey ver ss atayım yazdiklarini
10 u atarsa yine iyi iphonenin bir taksidi
Insallah atar
sorunu beğenen 1 kişi var oda benim
TSK edeim
ulaşabilirsin yani ordan bna
ama sen gizli kalmayı tercih edebilirsin haliyle, tercihin, saygı duyarım. ama tek taraflı olunca haksızlık olur... p. tesiyi merakla bekliyorum👍
Nasıl çıkılıyor bilmiyorum ki gizliden öğretsene
Kıza borçlanan erkekte ne biliyim
Cocuk isteondan guvenmiyorum
Ne kadar
17bin
öğrenciyim zaten zor geciniyorum
Cinsellik yasadi mi senle
Geçmiş olsun
Senet imzalat