Bence gayet normal..2024 Mart ayinda rtalb hissesinden 8 ay da 140 bin tl kazandim mndrs hissesinden 40 bin ygyo hissesinden 52 bin hlgyo hissesinden 23 bin bi kac hisseden de kazanclarim var en yuksek zarar 152 bin gordum su Ana kadar
Anlatmak istedigim sey Şu an ki zarar kardan zarardi cok onemli bisey degil borsa duserken kar ettigim hisse rtalbdi o da maymun virusu sebebiyle cikti zaten onun disinda kar cok gorulmedi
Ben de yatırım yapıyorum bir ara 60k koyup iki ayda 500 yaptım sonra 200 koyup 480k yaptım ama al sat yaparken düştü ve şu an son durum 900k yatırım 200k zararım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
540000 ana para 9 ayda 571k ancak oldu
her hisse çıkıyor benimkiler yatışta :)
bendeki oran fena değil o zaman ha ne dersin. yüzde 11 civarı ve bende de ekside hisseler var
Benimle aynı dönemden hesap ediyorsan bence %11 çok iyi. Üstadım diye geçinen bir çoğu battı ;)
Yeni ayağa kalkıyor gibi borsa. Faiz indirimi sonrası 🚀 olacaktır diye düşünüyorum
20 bin kar gördüm sonra birden tersine döndü. -10 bine kadar. Ancak şimdi ana paramı yakalaıdm
evet ama güzel olan da kar durumu vermesi. sürekli kar verse anlamı olmaz ki.
Heyecanı seviyoruz galiba. Sürekli kazandırsa gayet de anlamlı olur
hiç öyle şey olur mu. sende var 500 bin mesela ama 10 milyon atan insan nasıl zenginlesir o zaman hayal et. ve o zaman oarann değeri düşer
Herkes ana parası miktarınca kar kazanacak mantık bu. Paranın değeri düşmesi başka mesele
sen bence biraz finansal okur yazarlık eğitimi al. emin olur sürekli kar kadar bizim gibi orta sınıf insanlara gelecek zarar yoktur
Gerek yok amatörce takılıyorum
Nasıl bir sepetin var bilmiyorum ama sabır ile beklersen 700 k olur rallilere az kaldı
Haftaya 60 a düşerse aynı psikolojide kalabilecek misin
evet.
Bugunkù kapanis ile beraber 62 bin zarar var
neden öyle oldu?
Bence gayet normal..2024 Mart ayinda rtalb hissesinden 8 ay da 140 bin tl kazandim mndrs hissesinden 40 bin ygyo hissesinden 52 bin hlgyo hissesinden 23 bin bi kac hisseden de kazanclarim var en yuksek zarar 152 bin gordum su Ana kadar
bu nasıl oluyor. dediğin aylarda borsa düşüşteydi
Anlatmak istedigim sey Şu an ki zarar kardan zarardi cok onemli bisey degil borsa duserken kar ettigim hisse rtalbdi o da maymun virusu sebebiyle cikti zaten onun disinda kar cok gorulmedi
Soyledigim hisseler bu zamana kadar kar gorup sattiklarim
Ne zaman yatırdın o önemli
azar azar yatırdgm için 7/8 aylk dönemde düşüşleri de hesaba katarsak bence iyi oran ama daha bilgili insanlar bakalm çıkar mı
Ben de yatırım yapıyorum bir ara 60k koyup iki ayda 500 yaptım sonra 200 koyup 480k yaptım ama al sat yaparken düştü ve şu an son durum 900k yatırım 200k zararım var
60kya 500k nasıl bı orandır 😂 tarihte yasanmamıs öyle çıkışlar
Fonet aldım grafiğine bak anlarsın
Borsa para kazandirmaz
e kazandırdığı bu işte
Dusunce
zaten bu zamana kadar düşerek ilerledi ona rağmen bu artış. düşünce de sorun yok ihtiyacm olmayan bir para
Ne iş yapıyorsun
neden sordun
Yatirimcilikla ilgili bir ismi diye
yok. yatrma baslayalı bi sene filan olduğu benim. o yüzden az meblagla girdim hep. maksat öğrenme amaçlı ilerlemekti
Çevremde çok oynayan var ama kazandığı kadar keybeden çok git altında değerlendir parani
toplam elimdeki yatırmm 2 milyon zaten. bunun 70bini borsada. o da borsayı pek bilmeyen biri olduğum için. geri kalanı fon, altn, döviz vs
Merak oldu ne iş yapıyorsun
alakasız bı meslek benimki. psikoloji alanm
Psikoloji ama kafa yatirimci 😄😄
Düşük
😂 ergen yorumu da geldi tamamdır
Ben 16 bin kazandım diye demiştim neyse peki abla 28 yaşında ergenim ben
he he ok