Stoksuz olmasına rağmen kenarda kart borcu için 5-10bın olması yeterli. Sadece ana para hesaba geç yattığı için senın aldığın ürünlerın odemesı önce olacak onun için önden bu sermaye yeterli.
Ben eBay den yapıyorum. Ama evet müşterı guvenlıgı için ortalama 1ay para içerde tutuluyor. Stoksuz zor degıl sadece rısklı sureklı kontrol ve denetimlere maruz kalıyorsun ve en ufak guvenlık açığında mağazan kapanıyor. Benim 7. magazam bu. Stoklu satışta risk yok
çinli bir siteye sanal mağaza açmıştım daha 20 dakka olmadan iki tane sipariş gelmişti iki günde 22 dolar kar yapmıştım fakat ben vip 1 üye idim eğer vip 4 seviye oldaydım ürün mağazam 400 ürün kapasitesine sahip olacaktı ve yüzde 30 kar marjım olacaktı ama ürün siparişi geldiğinde 24 saat içinde servise çıkması gerektiği için gelen siparişleri alacak para yetiştiremedim hatta başlarken çinli kız bana 200 dolar borç vermişti sonra mağazayı kapattım 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır maalesef. ama umarım yapan vardır yardımcı olurlar. 🙏
E alışveriş yapıyorum keşke türkiye kolunda olsa yabancıdan alacagımıza senden alırdık çalışan üreten kadınların hep desteklemişimdir🎈
Yakında turkıye Amazon ve Trendyolda da satış yapacağım ama işlemler için müsaıtlık bulamadım. Teşekkürler bu arada 😘
Bizimlede paylaş haberimiz olsun olurmu😘🌺
Neler ile uğraşıyor muşsun. Boşuna Kayserili değilsin :D
😛😛
Benim de bazi sorularim olacak, rahatsiz olmayacaksaniz.
Yardımcı olayım
1) ne kadarlik sermaye ile bu ise basladiniz?
2) aylik geliriniz sizi tatmin edecek seviyeye kadar gelene kadar ne kadar zaman gecti?
Stoksuz olmasına rağmen kenarda kart borcu için 5-10bın olması yeterli. Sadece ana para hesaba geç yattığı için senın aldığın ürünlerın odemesı önce olacak onun için önden bu sermaye yeterli.
Amazonda 45 gunde bir odeme yapiliyor deniyor, dogru mu? Ayrica stoksuz icin cok zor oldugunu soyleyip stoklu öneriyorlar? Ne dersiniz?
Ben ek yaptığım için bu işi tam yoğun ilgi veremıyorum maalesef. Sürekli ilgılensem asgarı üzeri aylık gelıyor
Ben eBay den yapıyorum. Ama evet müşterı guvenlıgı için ortalama 1ay para içerde tutuluyor. Stoksuz zor degıl sadece rısklı sureklı kontrol ve denetimlere maruz kalıyorsun ve en ufak guvenlık açığında mağazan kapanıyor. Benim 7. magazam bu. Stoklu satışta risk yok
Anladim, tesekkurler. İyi kazanclar
Teşekkürler
Ben de çok girmeye niyetlendim ama olmadı nssıl kazançlı bir iş mi
Aşırı kazançlı iş ama ben pek vakıt ayıramıyorum yoğun çalıştığım için. Yınede ek kazançı sağlıyor bana
Bende baslamak istiyorum, bana bu konuda yardim edebilirmisin? Fulltime ilgilenebilirim :)
Genelde alış yapıyorum, dükkanlarını söyle de senden alışveriş yapalım, yabancı kazanmasın
Turkıyeden alışveriş yapamazsınız benim mağazam sadece Almanya amaerıkadan alışa açık
Eee yurtdışına gönderim yaparız biz de : ))
Olur 😄
Link alayım 🤔
Türkiye girişinden mağazam görünmüyor alışa kapalı olduğu için. Mağaza eBay de
Avrupa'dan giriş yaparız
Bu işler nasıl oluyor 🤔🤨 bilgili biri beni aydınlatabilir mi
Stok yapmadan satış yapıyorsun. Youtubede vıdeoları var daha açıklayıcı olur burdan anlatması zor
İşte çözemediğim için soruyorum 🤔🤷♂️
Hangi platformda satıcan bizzat danışmanlık veriyorum
EBay ve Amazon üzerinden yapıyorum zaten.
Ürün yükleme de sıkıntı yaşıyorum bu ara onun hakkkda birşeyler sorucaktım
Ebay da kaç yıldır satıyorsun
3 senedir
Sor dükkan linki alabilir miyim
shopfy uzerinden aktif olarak yapiyorum amerika ve avrupaya satis yapiyorum
EBay dan mi yapıyorsun
sabit bir yerden yapmiyorum paypalla odemeeleri aliyorum avrupada daha gucenilir ve amerikada
Bana EBay ve Amazon lazım
DS başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye benzer... Kaldı ki yurtiçi ticaretten ise yurt dışı Amazon Fba yapmak çok daha akıllıca..
Konu hakkında biraz bilgim var ama satışı nasıl yapıyoruz reklam vererek mi?
Çinden alıp türkiyede satıcan dimi 😀
Çin’den alıp amerıkada satıyorum
Banada ögretsene 🥹
YouTube dogukan nergizi izleyın çok ayrıntılı anlatmış. Öyle iki günde ögrenılecek şey degıl ki aşaması fazla mağaza kurmak için
Ben sana soruyorum sen başkasına yönlendiriyorsun 😂
Devlet daıresı gibi oldu 😅😅
çinli bir siteye sanal mağaza açmıştım daha 20 dakka olmadan iki tane sipariş gelmişti iki günde 22 dolar kar yapmıştım fakat ben vip 1 üye idim eğer vip 4 seviye oldaydım ürün mağazam 400 ürün kapasitesine sahip olacaktı ve yüzde 30 kar marjım olacaktı ama ürün siparişi geldiğinde 24 saat içinde servise çıkması gerektiği için gelen siparişleri alacak para yetiştiremedim hatta başlarken çinli kız bana 200 dolar borç vermişti sonra mağazayı kapattım 🤣
@gökahmetoğlu07 sanal magazanin ismini alabilirmiyim
Yapmadım ama ilerde olabilir
Olabilir
Olabilir tabiki neden olmasın sana bye 😂
Byy
Hayır yok öğrenmeye çalışıyorum şimdilik
YouTube Dogukan nergıs i izle çok faydası olur
Hayır bilsem yaparım ama
Tecrübeli olan sensin bence sen bize anlat
E ticaret konuları ile alakalı konuşma şansımiz var mı?
?
Sorunuz yardımcı olmaya çalışayım
Ben bir süredir e ticaret araştırıyorum sızın bilgili olduğunuzu görünce birşeyler sormak istiyorum
tamam sorunuz bıldıgım kadarıyla cvp verırım
Halı hazırda yapıyorsan süreci iyi biliyorsundur bende başlamak istiyorum da nerden nasıl olucak
Var evet.
EBay üzerinden mı yapıyorsun
Şu işi bana biraz anlat hele😍
Mezara götürecek paraları. Sen girme bu işe bence bırak biz kazanalım 😃😜
Kulağıma fısılda hele😍
Kolaylıklae 🌷
Pek anlamam bu işlerden
Hayır hiç yapmadım
Hayır maalesef
ne soracaksın
Hallettım arkadaş yardımcı oldu ☺️
uluslararası işlerim sorun olursa dersin