AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet öyle oldu maalesef.. kimse karaktere bakmıyor. herkesin derdi para olmuş
Zaten bütün şiddetler geçimsizlikler aldatılmalarlar bu yüzden oluyor ya , örneğin biri var gitti para için sevgilisinden ayrıldı yeni sevgili yaptı yemedigi dayak kalmadı bir gün ağlıyor falan dedim kızım sen kendine yaptın kusura kalma
kendi kendine etmiş yazık
Diyorum ya benim bak her zaman savunmaz diye bir şey vardır kadına şiddet kesinlikle kötüdür hiçbir bahanesi olamaz ama kadınların kendi kendine yaptıkları olay şu ;
Kadın şiddetteki %25 ila %50’ye yakın sebep kızların kadınların kendisinden kaynaklanan sorunlarıdır sarı seri seviyorlar sonra gidince şiddet görüyorlar aldatılıyorlar sonra vay efendim kadına şiddet ya sen bu şiddeti zaten göze alarak gitmişsin
Para olmazsa hayat olmuyor
Sana şöyle söyliyim benim şu an aldığım maaş 30 bin seviyelerinde beni bir süre sonra zaten 4-5 aya birtık daha fazla maaş almaya başlayacağım asgari ücret zammından dolayı değil.
Asgari ücret zamından dolayı 10.000 TL’ye gelse 10.000 de diğer türlü fazla almaya başlasam 50.000 TL bana yeter yani ha bu parayı yetmeyecek kızı da s. ktir olsun gitsin
Bir kız için mi para kazanıyorsun sen 🙄 yazık kendine değer ver ki senin nasıl güçlü olduğunu görsünler benim elimde değil maalesef yürüme engelliyim ve maaş bile alamıyorum devlet vermiyor 2022 de annemin bakım maaşını da kestiler eve katkısı olan tek kişi babam böyle mi olmasını isterdin senin hayatının da
Geçmiş olsun kardeşim benim de var bir başka sorunlarım ama benden kötüleri de var tabi Allah şifa versin pek fazla bir şey diyemiyorum bu konuda maalesef biz de derdimiz var diye buraya yazıyoruz.
Sana tavsiyem kendine inanman güvenmen ve sevmendir bir insan kendini sevmezse hayatını sürekli kötü yaşar
Çoğu kişi evet
Paranın mutluluk getirmediğini ne zaman anlayacaklar acaba.
Çevremde o kadar çok örneğini görüyorum ki.
-bir arkadaşımın ablası vardı zengin biriyle evlendi adam eşini aldatıyor it köpek muamelesi yapıyor.
-başka bir arkadaşım vardı gitti sevgilisini bıraktı gitti başkasıyla sevgili buldu şimdi evlendi şiddet gördü eşi bunu satmış. terk ettiği çocuğun işte şu anda mükemmel bir hayatı var
Benim eski sevgilim vardı beni aldatmıştı sonra geldi ben kabul etmedim zaten şimdi gitti evlendi o da gördü naneyi
Haklısın benim çevremde de var örnekler ama herkesin kendi hayatı kendi seçimleri yapıyorlar
Kesinlikle bu tip kızların tek vazifesi kocasına yemek yapmak ve cinsel ihtiyaçlarını gidermek.
İşte diyorum ya kız şey yapıyormuş ya yatakta da böyle duruyor muş adam yapıyormuş yapıyormuş gidiyormuş kız kendini eskort gibi hissediyormuş falan dedim sen kendi kendine yaptın diğer sevgilisi eski sevgilisi çok iyi bir çocuktu şimdi ekonomik durumu da iyi evi var arabası var iki tane ev bir araba aldı. Mirastan bir ev geldi eşi tarafından mirastan para geldi onunla da iki tane ev aldılar yani çocuğun önü açıldı gitti anlatabiliyor muyum bu da karşıdan bakıyor
Diğer adamın aylık geliri 100.000 TL seviyelerindeeymiş . Bizim arkadaşın zaten şu anda 70-80 bin kira geliri var. Kendi maaşı da 40.000 .
Ama eskiden böyle değildi tabi yani kız şu an için söylüyorum yok yere sevdiğin insandan oldu
Para için sevdiğinden mi vazgeçmiş? Ha bir de para için evlenince o dediğin yemektir, cinselliktir de hevessiz yapılıyor içinden gelmeyerek, e içinden gelmeyerek yapılan şey ne kadar etkili ve güzel olacak zaten bir zamandan sonra çiftler de bir birinden bıkıyor ve aldatılma, ayrılır vs oluyor
İşte insanları anlamıyorum ya cidden anlamıyorum benim eski bir sevgilim vardı mesela ben çalışmıyorken kız yanımdaydı sektörü yeni atıldı asgari ücret alıyordum kız yanımdaydı sonradan saçma sebeplerden ayrıldık ama birbirimizi asla kırmadık ayrıldıktan sonra bile onu ara sor o beni aradı sordu doğum günlerimizi kutladık sonrasında sevgilisi oldu ondan sonra ben aramadımayda yılda bir doğum günü falan anca daha sonrasında ev geldi ben o zaman muhabbeti kestim çünkü raconu sığmaz ,
evet
Bu yüzden doğru kişiyi bulamayacaksınız ama uzun vadede.
tofaşa binen ümitcan uygun tipliler mi uygun :D
Mesela benim i20 var. Tüm evlilik masraflarını karşılayabilecek ve 3+1 ev alabilecek durumum var şu anda.
Arabamı sevgilimden ayrıldıktan sonra aldım , maddi olarak da birikimimi hiçbir zaman hiç kimseye söylemem.
Kız 30.000 TL parayı beğenmedi gitti keyfi bilir .
30 bin lirayla yaşanmaz kanka 70k alıyorum yazılımcıyım İstanbul'da bana yetmiyor kira şu bu derken.
Ben Denizli’de yaşıyorum işte ya ben 30.000 TL maaş alıyorum yandan işler yapıyorum biraz öyle arttırıyorum ya bir de şöyle bir şey var 4.05’e zaten asgari ücret zammının üstüne bir zam alacağım şurada 145 ay miyav var ya yok yani o zaman asgari ücreti 10.000 TL olsa 10.000 TL’de başka taraftan alsam zaten 50.000 TL minimum maaşım olacak deneyimli için bu maaş yeterli.
İstanbul için yetersiz
Eveeet
Peki i- 20 arabası olan ve düğün masrafları ve 3 + 1 ev alabilecek 30.000 TL olan biri nasıldır?
Evet