Para & Ekonomi 6 evi olan biri zengin sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl dedem ev hediye edicek birazını satıp başka yatırımlar mı yapsam 6 evi olan biri zengin sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zenginlik böyle bir şey değil. Zengin fakiri sayılabilir... 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Evleri hangi şehirde hatta hangi semtte olduğuna göre değişir. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl çorum Yorumla United11 1 yıl Sanmıyorum pek. Muhtemelen alamancıdır zaten Yorumla Soran 1 yıl hayır dedem hediye edicek Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 6 evi olup da zengin olmayan mı var sanki xd 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Malla zenginlik olmaz, bir bakmışsın anında hepsi gitmiş 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kira getirisi yüksek mi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl hepsini 15bine kiralamayı düşünüyorum Yorumla softhayat33 1 yıl Gayet iyi senin mi evler Yorumla Soran 1 yıl henüz değil tapuyla uğraşıyoruz Yorumla softhayat33 1 yıl Nerden geldi bu evler 😂 Yorumla Soran 1 yıl dedem hediye edicek Yorumla softhayat33 1 yıl Maslalah ne dede var millette Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet her evden 30 bin lira düşün yani 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Sayılabilir 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı. Yok fakir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Zenginlik böyle bir şey değil. Zengin fakiri sayılabilir...
Evleri hangi şehirde hatta hangi semtte olduğuna göre değişir.
çorum
Sanmıyorum pek. Muhtemelen alamancıdır zaten
hayır dedem hediye edicek
6 evi olup da zengin olmayan mı var sanki xd
Malla zenginlik olmaz, bir bakmışsın anında hepsi gitmiş
Kira getirisi yüksek mi
hepsini 15bine kiralamayı düşünüyorum
Gayet iyi senin mi evler
henüz değil tapuyla uğraşıyoruz
Nerden geldi bu evler 😂
dedem hediye edicek
Maslalah ne dede var millette