5 milyona ev 1 milyona araba alsam, 60 yil daha yaşasam, 720 ay icin 44 milyonum kalir. aylik 61bin ediyo. her ay 60 70 bin cekip kalanını faize koyarsam rahatca yasarim iban atiyorum
özel derslerin zorlukları olmaz mı ama evlere gitmek zorundasın nasıl ortamlar bilemezsin erkekte olsan tehlikeli yanları vardır memur olmak kötü bir şey değil ki bir çok insanın hayali ama matematiğin iyiyse kpss iyi puanlar alırsın mantıklı değil mi
Şey ben memurluğu yapamam ya. Özel ders sanki bı tık daha bana uyuyor gibi. En kötü ilerde bır dershanede çalışırım. Ama şimdilik böyle. Tavsiyelerin için teşekkürler
Ben haramdan kazandın demedim, bir sürü kili faize yatır demiş, helal parana haram katma, zekatını veriyorsundur inşallah, gel Eskişehir’e müteahhitlik yap, gelemem diyorsan beraber yapalım ama para senden 😅 bende o kadar yok
Aslında maalesef ben kazanmadım ve bu para arsa olarak var 2-3 yıl sonra satınca bu para oluyor + evlerden kira gelicek. Keşke babam gibi kazanabilseydim... adam 0 dan servet bırakmak için uğraşıyor. Sırf benim için. Ben kendim şahsen 2 tane becerim olmasına rağmen çok işe yaramıyor. O yüzden müteahitlik yapamam yüksek ihtimalle ;(
O zaman askerliği filan çıkar aradan ama sakın kötü dost edinme, bu kadar para elbette çok işr yarar istediğin işi kurarsın ama harama asla bulaşma bulaşırsan yok olur gider, baban ne iş yapıyor
Riskli bir iş değilse belki olurdu. Ama nasıl işliyor hiç bilmiyorum :/ bide yine babama sormam lazım + o para benim değil yani babamı kaybedinceye kadar (yani izin vermezler) o yüzden pek mümkün gözükmüyor :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parayla yatırım ya da iş yaparsan hem çoğaltır hemde geçimini saglarsin diye düşündüm.
5 milyona ev 1 milyona araba alsam, 60 yil daha yaşasam, 720 ay icin 44 milyonum kalir. aylik 61bin ediyo. her ay 60 70 bin cekip kalanını faize koyarsam rahatca yasarim iban atiyorum
iban atıyorum?
bana 50 milyon gondermeyecek misin?
Maalesef :/
30 40 yıl yaşanır yani bir de lüks yaşarsan falan bu kadar yıla yeter
bir ömür yatırımlar yaparsan eğer o para katlanır
matematiğin iyiyse eğer kpss iyi puanlar alabilirsin aslında memur olabilirsin
Memur? Özel ders vermek de mantıklı değil mi? Öğretmen olarak
özel derslerin zorlukları olmaz mı ama evlere gitmek zorundasın nasıl ortamlar bilemezsin erkekte olsan tehlikeli yanları vardır memur olmak kötü bir şey değil ki bir çok insanın hayali ama matematiğin iyiyse kpss iyi puanlar alırsın mantıklı değil mi
Şey ben memurluğu yapamam ya. Özel ders sanki bı tık daha bana uyuyor gibi. En kötü ilerde bır dershanede çalışırım. Ama şimdilik böyle. Tavsiyelerin için teşekkürler
rica ederim dersanelere öğretmen harici birini almadıklarını biliyorum ama
Tamamdır, Hallederim galiba okadarını artık
Allah yolunu bahtını açık etsin
Faize verirsen ölene kadar çalışmana gerek kalmaz
Mantıklıymış
Adam olan bir yolunu bulur tabii o kadar para gerçekten varsa
Şey... nedemek istiyorsun?
O kadar para gerçekten varsa diyorum
Var, kendi evimde var 2 tane
Müteahhitlik yap
Hem helal yoldsan kazanırsın
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul, haram yoldan kazanılmadı ki bu para.
Ben haramdan kazandın demedim, bir sürü kili faize yatır demiş, helal parana haram katma, zekatını veriyorsundur inşallah, gel Eskişehir’e müteahhitlik yap, gelemem diyorsan beraber yapalım ama para senden 😅 bende o kadar yok
Bide adam olan demişsinde. Adamlıkla alakası yokki paranın
Aslında maalesef ben kazanmadım ve bu para arsa olarak var 2-3 yıl sonra satınca bu para oluyor + evlerden kira gelicek. Keşke babam gibi kazanabilseydim... adam 0 dan servet bırakmak için uğraşıyor. Sırf benim için. Ben kendim şahsen 2 tane becerim olmasına rağmen çok işe yaramıyor. O yüzden müteahitlik yapamam yüksek ihtimalle ;(
Keşke çabuk sıkılmasam birşeylerden
Senin mesleğin ne
Adam olan dedim çünkü adam olmayan o parayı bşr senede yok eder bitirir o yüzden dedim
İlk başta matematik bölümü okuyacaktım. Sonra konservatuara (piyano) döndü. Şimdi de hiçbir şey.. Ama ikisinide iyi derecede yapıyorum
Ben 18 yaşındayım
Hmm, anladım. benim lükse düşkünlüğüm yok. Çar çöp etmem :d
O zaman askerliği filan çıkar aradan ama sakın kötü dost edinme, bu kadar para elbette çok işr yarar istediğin işi kurarsın ama harama asla bulaşma bulaşırsan yok olur gider, baban ne iş yapıyor
Saol tavsiyen için, babam makine mühendisi
İnşallah sahip çıkarsın o kadar paraya, yapılacak çok iş var inşallah hayırlısı olur senin için,
Teşekkürler =) şahsen çok para harcayan biri değilim. Birşeyler yaparım illaki. Umarım senin içinde hayırlısı olur
Ben çok iş yaptım, ticaret filan en sonunda inşaattan emekli oldum şuanda güvenlik olarak çalışıyorum
Hmmm, anladım. ne güzel
Buralarda yapılacak çok ev var o yüzden dedim müteahhitlik yap diye hemde serbest iş, tabii sen istanbuldasın olmaz burası
Riskli bir iş değilse belki olurdu. Ama nasıl işliyor hiç bilmiyorum :/ bide yine babama sormam lazım + o para benim değil yani babamı kaybedinceye kadar (yani izin vermezler) o yüzden pek mümkün gözükmüyor :(
Hayırlısı kardeşim
40-50 yıl yeter
Anladım, teşekkürler