Haberleri izledim. Gündem 2025 yılının asgari ücret bekletisi. Merak ettim...🤑💴💵
1 ay
30.000 aşağısı sıkıntı
En az 30 bin
Teşekkür ederim
Rica ederim o değil de saçma sapan sorular yorum alıyor. Bu almadı yorum şimdi süper seçildi :(
Üzülme ya bazı zamanlar sistemsel oluyor
Cevap
10Cevap
50000 olsa ne olacak enflasyon sebebiyle her şeyin fiyatı artacak aynı tas aynı hamam. Alım güvü artmadıkça sayılar sadece sayıdır.
En az 30 Bin TL den başlamalı ki aşağısı büyük sorun Türkiye Çok Çöktü Gerçekten Rezalete gidiyoruz
Zamlar olduktan sonra istediği kadar asgari ücret olsun faydasız
50 bin olsa nolcak esnaflar herşeye 2 katı zam yapıcak
5000 olsun da az halk kendi değerini anlayıp isyan etsin. Gelecek 2-3 bin zamma sevinip yine bi sene sus payı verecekler.
Ekonomiyi düşünen 20K'dan fazla yapmaz.
Hayır diyeceğim ki asgari ücretle çalışmadığınız için böyle bir yorum yapabilmişsiniz. Tabi sizin ya da benim dememle bu miktar belirlenmiyor ama asgari ücretle çalışmayanlar asgarinin çok artmasını istemiyor zamlanma olmasın diye ama asgari ücretle çalışanlar için durum öyle olmuyor maalesef
@Sinem9898
Asgari ücretle çalışan kesime 25 - 30 bin TL gibi bir rakam verseniz, bu sefer fiyat yükseldiği için enflasyonu daha çok tetiklemiş oluyorsunuz. Bu da geliri düşük insanları daha zor duruma sokuyor. 20 bin dememin sebebi, eflasyonun daha fazla artmaması için. Emin olun, 20K olursa, asgari ücretli bir insan daha rahat yaşar çünkü eflasyonda pek bir artış olmaz.
Bizim için ise, asgari ücretle çalışmıyoruz fakat, bu sefer asgari ücret çok arttığı için, bizlerde eflasyona maruz kalıyoruz.
Kaç olursa olsun yetmez
Sürekli maaşı arttırıp, duracaklarına, fiyatları indirsinler çünkü fiyatlarla orantısız ürünlere zam yapılıyor
Olması gereken minimum 25
25 olur diye düşünüyorum
Bence 10000 olmalı
Yanlış yazdım pardon
Bence atmış bin olmalı
70.000tl
30 bin
50 bin
22 olur
En İyi Cevaplar