Kazıklandım hala daha sindiremedim yorumlarınız neler😏?

Geçen hafta mikro kaynk yapdrmaya gittim saçım az biz fiyatı önceden konuştuk 200 adet saç açma boyama 28.000 dedi anlaştık her neyse saçı yaptırmaya gittim tabi saç istediğim gibi de olmadı
Oraya giddim yaptı etti saç takma aşamasında 38 adet daha takıyorm boşluk var dedi bir şey diyemedim her neyse biz ilkten fiyatı konuştuk anlaştık renklendirmenın en ince detayına kadar fiyatta anlaştık işlem bitti taktığımız saçlarla ne kadar dedim 35 bin dedi bana ve cüzdanımdaki son kuruşa kadar vermek zorunda kaldım niye öyle o kadar mı tutar ekledikleriniz dedim saçında turunculuk vardı dedi ( saçım kedi kuyruğu kadar)
Neyse çok üstelemedim ödedim kazıklandığımı fark etttim halbuki biz onunla o turunculuklara kadar konuştuk da bana net fiyat söylemişti canım gibi ağzımı da açamadım stresten yüzüm sivilcelendi birde üstüne saçım istediğim gibi olmadı geçenlerde yazdım saçım 3 renk oldu 2 yıkamada bu parayı bunun iicn mi verdim diye evirdi çevirdi zaten
Bu arada burada asgari ücret 35 bin)
Donuma kadar verdim ve kredi kartlarımı kullanıyorum birde onlara borç yaptım bütçem 28 bin olarak gitmiştim ama bana tecrübe oldu bundan sonra asla kimseye tek kuruş fazla çıkarıp vermem göz göre göre kazıklandım ya sindiremedim hala düşünceleriniz neler siz olsanız napardınız? Adam fellah falan demesin diye de uzatmak istemedim ama asıl fellahlıgı rezilliği kendı yaptı haram olsun o ayrı mesele
Kazıklandım hala daha sindiremedim yorumlarınız neler😏?