Para & Ekonomi 15 gün parasız idare edebilir miydin? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper Soru teşekkürler 🫰🏻 15 gün parasız idare edebilir miydin? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. para yoksa olmaz maalesef 0 0 Yorumla
simalimsi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ederim tabi olm. anamdan babamdan para almadan 2 ay okula bile yürüyerek gidiyodum. okuldakilere oruçluyum diyodum. yaşanılıyor 0 10 Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl @simalimsi seni tebrik etmek istedimmm... Yorumla simalimsi 1 yıl @Muhasebeci1adam teşekkür ederim.. Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl riica edrim, destek lazım mı? Yorumla simalimsi 1 yıl @Muhasebeci1adam ne için? Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl genel olarak söyledim... @simalimsi Yorumla simalimsi 1 yıl @Muhasebeci1adam tamam da ne konuda işte Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl sana ne konuda lazım Yorumla simalimsi 1 yıl @Muhasebeci1adam bana sadece arkadaş lazım hocam diğer şeyleri hallediyorum Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl tamam arkadaşım , maddi manevi destek olur arkadaş, hem iyi hem kötü zamanda Yorumla Muhasebeci1adam 1 yıl @simalimsi takipteyim takip edersen konuşabiliriz Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ne 15 gün 15 saat duramam hiç ihyiyacım olmasada cebimde olması lazım sıcak tutuyo 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. kapıdan dışarı çıkmazsan olur 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Edemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
para yoksa olmaz maalesef
ederim tabi olm. anamdan babamdan para almadan 2 ay okula bile yürüyerek gidiyodum. okuldakilere oruçluyum diyodum. yaşanılıyor
@simalimsi seni tebrik etmek istedimmm...
@Muhasebeci1adam teşekkür ederim..
riica edrim, destek lazım mı?
@Muhasebeci1adam ne için?
genel olarak söyledim... @simalimsi
@Muhasebeci1adam tamam da ne konuda işte
sana ne konuda lazım
@Muhasebeci1adam bana sadece arkadaş lazım hocam diğer şeyleri hallediyorum
tamam arkadaşım , maddi manevi destek olur arkadaş, hem iyi hem kötü zamanda
@simalimsi takipteyim takip edersen konuşabiliriz
Ne 15 gün 15 saat duramam hiç ihyiyacım olmasada cebimde olması lazım sıcak tutuyo
Yok ya ben edemem
kapıdan dışarı çıkmazsan olur
Edersin parayı napican ki
Evet kanka evet
edemezsin
Evet
Biraz zor
Edemem
yemek falan varsa yasanir
0 tl le mi. d
Uyuyarak 😅
Daha çokta olabilir