Para & Ekonomi Bugün ev tuttum pahalı mı tutmuşum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün ev tuttum 8 bin 500 TL tuttum 2+1 ama 3+1 olarak da geçiyor her seyisiiyeni yapılmış Güncellemeler1 yıl Emlakçıdan tuttum 8.000 TL komisyon parası re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Bugün ev tuttum pahalı mı tutmuşum? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ucuza tutmuşsun, eğer ev 3+1 ve yeni ise bayağı ucuz. Ev 3+1 mi yoksa 2+1 mi daha bunu açıklayamıyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi 2+1 ama ortadan 2 ye bölmüş Ler oda büyük olunca Yorumla KarizmaGenç1 1 yıl Şimdi ev 2+1 iken mi büyük odayı ikiye bölüp 3+1 yapmışlar? Sonuç olarak bu enflasyonda uygun bir fiyat Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle yapmislar Yorumla Soran 1 yıl Fakat 2 +1 diye geçiyor Yorumla KarizmaGenç1 1 yıl Tamam işte daha ne. Sende evde 3+1 ev tutmuşsun mantığıyla otur. Bu fiyat normal. Evin konumu da iyiyse tadını çıkar Yorumla Soran 1 yıl Evin konumu iyi de sözleşme bitince. 15 isterler gibi Yorumla KarizmaGenç1 1 yıl Bencede isteyebilir şimdiden hazırlıkli ol, ev sahibi 15 isterse şaşırma çünkü ekonomi çok kötü Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dalga mı geçiyorsunuz adammı seçiyorsunuz 8500 TL’ye ev mi kaldı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Vallahi o fiyata tuttum Yorumla Garip_arzulu 1 yıl Nerede Doğuda bir yer mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Karaman Yorumla Garip_arzulu 1 yıl Hımm anladım memur musunuz Yorumla Soran 1 yıl Hayır amele Yorumla Garip_arzulu 1 yıl İstanbul gibi yerleri bırakıp oralta yerleşmek lazım da yapabilir miyim sanmıyorum oralarda Yorumla Soran 1 yıl İstanbul da ne kadar en kötü ev Yorumla Garip_arzulu 1 yıl 🥲🥹 Yorumla Garip_arzulu 1 yıl 15000 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 8.5 e 2+1 ev kaldı mı ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Uygun baya hangi şehir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karaman Yorumla Maskiba41 1 yıl O ildeki fiyatlara bakman lazım marmara bölgesine göre uygun baya Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Ben 3 1 de 2.5 k kalıyorum 0 5 Yorumla Maskiba41 1 yıl Hangi şehir niye o kadar uygun Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl küçük bir ilçe Yorumla Maskiba41 1 yıl Çok iyi bir rakam bence uzun süredir mi ayni evdesin Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl hayır 2 ay oldu Yorumla Maskiba41 1 yıl Hersey o kadar pahalı ki iyi rakamlara şaşırır olduk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de Karaman da yaşıyorum :) depozito verdin mi 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Verdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi mahalleden tuttun? Çarşıdan filan mi Yorumla Soran 1 yıl Çarşıya yakın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk defa burada kahramanlı birine denk geldim :) ne iş yapıyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Fabrika Yorumla Soran 1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç? Ben de belediyede çalışıyorum yl yapıyorum aynı zamanda Yorumla Soran 1 yıl 24 senin Yorumla Soran 1 yıl Belediyede ne iş yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 26 benim de masa basındayım :) Yorumla Soran 1 yıl İhm iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşmak istersen Özele geçelim mi istersen :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte misin Çalışıyor musun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günaydın :) Yorumla Soran 1 yıl Gnd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Özele gelsene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıktım Yorumla Soran 1 yıl İstek attı. m Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kabul ettim Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Nerde tuttun uygun baya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karaman Yorumla Azbilmiş121 1 yıl İyiymiş Yorumla
Mikewinson Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Çok iyi tutmuşsun tek başına mı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anne ve ben Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı. Baya iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bedava agam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana göre pahalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen 500 tl olmalıydı ev Yorumla
Bay_Gentleman Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Çok uygun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bana pahalı gibi gledi Yorumla Bay_Gentleman 1 yıl Senin dünyadan haberin yok Yorumla Soran 1 yıl Asgarî ücret ile çalışın ca pahalı geliyor bana Yorumla Bay_Gentleman 1 yıl Haklısın ama en uygun ev Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ucuza tutmuşsun, eğer ev 3+1 ve yeni ise bayağı ucuz. Ev 3+1 mi yoksa 2+1 mi daha bunu açıklayamıyorsun
Şimdi 2+1 ama ortadan 2 ye bölmüş Ler oda büyük olunca
Şimdi ev 2+1 iken mi büyük odayı ikiye bölüp 3+1 yapmışlar? Sonuç olarak bu enflasyonda uygun bir fiyat
Evet öyle yapmislar
Fakat 2 +1 diye geçiyor
Tamam işte daha ne. Sende evde 3+1 ev tutmuşsun mantığıyla otur. Bu fiyat normal. Evin konumu da iyiyse tadını çıkar
Evin konumu iyi de sözleşme bitince. 15 isterler gibi
Bencede isteyebilir şimdiden hazırlıkli ol, ev sahibi 15 isterse şaşırma çünkü ekonomi çok kötü
Dalga mı geçiyorsunuz adammı seçiyorsunuz 8500 TL’ye ev mi kaldı
Vallahi o fiyata tuttum
Nerede Doğuda bir yer mi
Hayır Karaman
Hımm anladım memur musunuz
Hayır amele
İstanbul gibi yerleri bırakıp oralta yerleşmek lazım da yapabilir miyim sanmıyorum oralarda
İstanbul da ne kadar en kötü ev
🥲🥹
15000
8.5 e 2+1 ev kaldı mı ya
Evet
Uygun baya hangi şehir
Karaman
O ildeki fiyatlara bakman lazım marmara bölgesine göre uygun baya
Çok uygun hangi şehir?
Ben 3 1 de 2.5 k kalıyorum
Hangi şehir niye o kadar uygun
küçük bir ilçe
Çok iyi bir rakam bence uzun süredir mi ayni evdesin
hayır 2 ay oldu
Hersey o kadar pahalı ki iyi rakamlara şaşırır olduk
Ben de Karaman da yaşıyorum :) depozito verdin mi
Verdim
Hangi mahalleden tuttun? Çarşıdan filan mi
Çarşıya yakın
İlk defa burada kahramanlı birine denk geldim :) ne iş yapıyorsun?
Fabrika
Sen ne iş yapıyorsun
Yaş kaç? Ben de belediyede çalışıyorum yl yapıyorum aynı zamanda
24 senin
Belediyede ne iş yapıyorsun
26 benim de masa basındayım :)
İhm iyi
Konuşmak istersen Özele geçelim mi istersen :)
İşte misin Çalışıyor musun?
Neyse iyi geceler
İyi geceler
Günaydın :)
Gnd
Napıyorsun
Özele gelsene
Gizliden çıktım
İstek attı. m
Kabul ettim
Nerde tuttun uygun baya
Karaman