Para yaşamak için bir araç ise neden amaç edinip günde 10-12 saat çalışıyoruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Para yaşamak için bir araç ise neden amaç edinip günde 10-12 saat çalışıyoruz?
Kimine göre araç kimine göre amaçtır. Maddi ihtiyacı olan borç harç içinde yaşayan biri için amaçtır tek derdi paraya ulaşıp borçlardan kurtulmaktır. Sıkıntısı olmayan biri için para istediği şeyleri yapabilmek için bir araçtır.
Benim aklımı kurcalayan bir araç için insanların saatlerce vve yıllarca çalısması. Araç için bu kadar emek ve fedakarlık veriyorsan o araç olmaktan çıkmaz mı?
Maalesef dünyanın düzeni bu ve buna istemesek de uymak durumundayız. Evet bir yerde araç olmaktan çıkıyor haklısınız gerek ülke şartları gerek dünyanın getirdiği yeni yaşam şartları tek amacımızı para haline getirmiş durumda.
Allah yardımcısı olsun ihtiyacı olan herkesin. Teşekkür ederim güzel görüşlerin için.
Rica ederim 💗
Ben parayı gaye edinenlerin gerçekten huzur temelli bir hayat yaşayacağına inanmıyorum. Hatta daha derin bir sapıklığa yürümeleri yönündeki inancım kaya çatlatacak kadar güçlü
Araç lakin amaç haline geldi bea.
Cevap
9Cevap
Araç tabiki o olmadan olmuyor gadası
Para araçtır sadece
Para araçtır o aracı elde etmek için kimi günde 18 saat çalışır kimi 1 saat bu kişiye göre değişken.
Ortaokul 3 münazara konusu bzuznz
Şu an izlediğin ve bundan 10 sene sonra izleyeceğin filmlere bile farklı bir gözle bakacaksın.:) Kaldı ki paranın değeri ne hayatında bunu daha iyi anlayacaksın. Büyüyünce anlarsın :D:D
Paranın değerini biliyorum tabiki ya
O zaman soruyu detaylı düşün :) Para bir araçtır. Peki insanlar bir araç için 30-40 sene günde 10-12 saatini harcar mı? Harcamaz. Lugata göre bu yalnış. Öyleyse para amaç olmalı değil mi? Ama amacı para olan kişiler de hayatın zevkine varamaz. Maneviyatı yakalayamaz. Peki içinde bulunduğun düzen bir araç ı sana amaç edindirdiyese, karın tokluğuna mısır piramitlerini yapan 50-60 sene çalısan kölelerden farkın ne? Gibi gibi aslında derinden düşününce anlamlı bir tartışma konusu. Fakat bazı sözler dillere çok fazla yerleştiğinden o sözler hakkında düşünmeyiz derinlemesine. Böyle bir soru bu da işte :D
her ikisi de olur. para amaçtır. hayatını idame ettirmen için lazım. diyelimki evlisin para araçtır eşinin susmasını sağlar :)
Araçtır. Amaç yaptığında kazanamıyorsun. Bir şekilde gidiyor.
Paraya mı ihtiyacın var hayırdır kanka
tr45000460044788800...5 bin dolares
İnsanına göre değişir
Güzel yaklaşım.
Amaç için araştır
Araç genellikle
gunumuzde para herseydir
İkisi de
Araç
Amaçtır
Araç
Araçtır