Mersin’de abim var. Pastane işletiyor. 2 sene önce geldiğimizde ekler kg fiyatı 60₺ idi. Şu an aynı ekler 400₺ olmuş 😶
en trajikomik olay ise abim kimse itiraz etmiyor diyor. Bu zamlar cidden normal mi?

Mersin’de abim var. Pastane işletiyor. 2 sene önce geldiğimizde ekler kg fiyatı 60₺ idi. Şu an aynı ekler 400₺ olmuş 😶
en trajikomik olay ise abim kimse itiraz etmiyor diyor. Bu zamlar cidden normal mi?

Ben artık kafelere gitmeyi bıraktım. Bi yemeksepetinde güzel indirimler çıkarsa öyle kafelerden sioariş veriyorum onun haricinde son 1 yıldır kafelere en fazla 3 kez gitmişimdir. Onda da uygun fiyatlı olanlara gittim. Resmen insanı kazıklıyorlar.
Cevap
10Cevap
Fast food cafe ve lokantalar da faiş fiyatlar var sürekli dışardan yemek yesen aylık 15 bin sadece yemeğe gider çay kahve sigara gibi şeyler hariç bunlar maaşlara kıyasla korkunç rakamlar ama insanlarda para var ki bu fiytlara satılıyor
Kimse umursamıyor umusayan kesimde zaten cohu seyir almaktan vazgeçiyor veya daha uygununu bulmaya calisiyor
Alıştı insanlar artık, fiyat algısı yok oldu da ondan.
Abin sana 400den mi veriyor
Yoo ben gidip alıyorum tezgahtan 😂
Evli misin
Evli olunca alamıyor mu hsjfjsjs
@Abazasavar12 Belki ben de beleşten yararlanırım diyip beraber gidelim diyecektim ahaha
Jdjdksks ekler için evlenen ilk insan
@Abazasavar12 çikolatalı ekler, bu sevda bizi bekler.
Neye itiraz edecekler pastaneciyi mı dovsunler knk
Zeka geriliği hat safada 🙁 bu iktidar halkı nasıl yolacagini çözmüş 😐
Kardeşim bana hiçbir şekilde hakaret etme hakkına sahip değilsin. Siyasi görüşümü bilmiyorsun karşıt görüşte de olabilirim bu normal bir şey olmayadabilirim. Ben sadece pastaneciye bir şey diyerek olay çözülmez diyorum. Halkımız da iktidarını seçti zaten neye isyan edecekler seçimlerden önce çok mu farklıydı alım gücü demek ki memnun insanlar
Ne yapalim hadi sen soyle
Almanyada %10 zam oldu hükümet tepe taklak gitti. Şu an %5 zam olsun yetkililer kaçacak delik arar
Ucuz pahalı kavramını artık algilayamiyor insanlar
Öyle bir ulkedeyiz ki s.. dikce tapiyolar
İnsanlar artık alıştı pahalı olmasına
akıl olmayınca öyle olur
Umrumda değil valla
Alıştık daha, ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?