AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Meslek
İnşaatta çalışıyorum
200 nasıl oluyor
Günlük kazancım yüksek ustayım
Doktor 120 kazanırken hiç inandırıcı gelmiyor
İnşaat ustasıyım bende inanmıyordum bir zamanlar bu sektörde olanlar beni anlar anca usta olanlar😊
İnşaatta çalışan bir usta doktorun 2 katı para alıyor o 120 iken ben 200 para burada🙂😊
Ama harbi çok değişik kim niye birini o paraya çalıştırsin sorgulanıyor, neyse yaşınız kaçtı
Dm yaz istersen usta olmak basit değil para inşaatta emekte o yüzden
Kaç yıldır çalıştığını ve deneyim kazandığını sorabilir miyim
Dm yazsan olur mu kardeşim yanlış anlama
Atıyor inşaatçı bu kadar kazanamaz doktor tabii ki daha fazla alır
90 falan alırlar o da maksimum her gün çalışamaz inşaatçı zaten yevmiyesi yüksek olsa bile
@berilmutsuzolanhanii jibbvfhrxcghbgc haklısın. Sen okuyon mu asko
Evet okuyorum
@berilmutsuzolanhanii ne okuyosun birkaç soruda daha denk geldim bugün sana
Lise son
Tıp okumak istiyorum inşallah
Sen doktor olmak istediğin için kabul edemiyorsun kardeşim ama alıyorlar inan bende sen gibiydim ilk başta çırak dediğimiz insanlar 90 alır Hergün inşaat oluyor ustalara inanmazsan git sor günlüğü ne kadar diye
Sordum biliyorum kanka günlüğü senin dediğine göre 6 7 bine falan denk geliyor ve bu imkansız 3 bin falan günlük alıyorlar
Ayrıca doktorun daha fazla alıp almaması beni bağlamaz sonuçta onların gerçek maaşını değiştirmeyecek keşke herkes yüksek alsa ama inşaatçı 200 bin alamaz
Büyük şehir vb yerler yaptığın işe göre değişir siz bu sektörde olmadığınız için inanmıyorsunuz maalesef 90 altı alan adamda var o senin ustalığına göre değişir Ben 4 senedir bu işteyim iyice usta oldum doktorun benim maaşı geçmesi için Özelde Çalışması lazım onlar bile yeri geliyor ben kadar alamıyor Doğruları söyledim ben
Büyük şehirde zaten öyle. Bence atarken biraz az atın ya sektörü araştır biraz
Kardeşim gel inanmaz isen sana günlüğümü yaptığım işi gör Sen kabul edemiyorsun ya da Bu sektörü bilmediğin için böyle
Tamam öyledir kesin
Ben bu işteyim sen oku 10 sene bana anca ulaşırsın 😄
Cidden dediğine kendin inanıyorsan tebrikler
Sen eline kürek dahi almadın belli ama sektör hakkında bilgin çok
İnanıyorum maaşım belli 200 bin ayda ustayım Teşekkür ederim sende gel yardımcı olurum
Sen doktor olmadan doktor maaşlarını biliyorsan ben de inşaat maaşlarını bilebilirim en azından 200 bin olmadığını tahmin edebiliyorum
Ustalardan 70 bin alan tanıdığım da var benim
Kardeşim doktorlar isyanda görev bırakıyor bilmeyen mi var bu dünyada inşaatı ustasına sor senin bahsettiğin harç çimento taşıyanlar yüksek binalara biraz iyi araştırmanı öneririm
Bende biliyorum 70 bin alan adamı onlar usta değil usta olmayan adamlar
Olsa bile yaptığın işe göre değişir şimdi herkes usta eline kürek alan ustayım diyor
Yaptığın sanata göre değişir paran kardeşim
Doktorların çalışma şartları inşaata göre bin kat iyi bunu farkında mısın yalniz
Ya bı git ya bunu gerçek hayatta birine söyle bak inanıyor mu
Kimse bı işçiye 200 bin vermez
Farkındayım tabiki bunu iddia etmiyorum Madem kıyasladın Doktor olmak da basit değil sende bunun farkındasın umarım
İşçi dediğin insan usta senin işine gelmiyor zoruna gidiyor tabi z kuşağı böyle doğruymuş :))
Farkındayım ama en farkında olduğum şey 200 bin alan işçi olmaz
Git söyle istediğine inşaata git hatta sor ustaya
Zoruma gitmiyor senin utanmadan yalan atman zoruma gidiyor
Sordum tanıdığım var ya
İnşaata git ustaya sor yüzüne günlük Ama boş insana sor
Boş insana sorma
70 bin alan var maksimum 90 alıyorlar
Senin zoruna gidiyor ki inşaat ustasıyla doktoru kıyaslama yapıyorsun utanmaz sensin bence
Senin dediklerin amele olan adam bende yaptım zamanında
Yalan söylemiyorum neden utanayim eğer alsalardi zoruma gitmezdi sen bile isteğe yalan atıp utanmıyorsun bu zoruma gidiyor
Sen havadan para bekliyorsun İşçiliğe göre değişiyor alnın terlemeden para bekliyorsun Emek veren adamı da karalıyorsun
Aynen öyle yaptın ya bence asgari falan alıyorsun git şimdi işine
Git işine
KARDEŞİm gel o zaman sana ispat edeyim Senin amacın beni karalamak Zoruna gidiyor tabi Aldığım maaş
Sana vereyim askeri ücret de çenen kapansın
Ya defol sen önce kendi aç kadınını doyur
Sen bedava maaş istiyorsun öyle bi dünya yok hayatında çalışma nedir bilmiyorsun Liseli seni ilk önce askeri ücretli işe gir
Doyuruyorum şu an açım birazdan yemek yiyeceğim gel sende eşlik et çay da yaptım
Neyse küs kalmayalım
Vardır bi bildiğin ama çok inatçısın ya😄
@dexter0 benim abim de inşaatta çalışıyor ve o söylediğin maaşa çalışmaniz imkansız çünkü abim 50bin verildiği zaman mülteciler gelip biz çalışalım bize 20-30 bin verin demişler. Hangi yönetim sadece bir işçi ya da usta her neyse 200 verecek kadar zengin ya da enayidir, o paraya 20 tane işsiz çalışan bulur. Dediğiniz doğru değil, bunu tartışmayı keselim iyi akşamlar
Hiçbir usta o dediğin rakama çalışmaz 1 ikincisi ise 50 bine Amele bulursun O doğru bende zamanında yaptım inşaat işi ustalığa bakar zorluğa bakar mülteci 20-30 bine ustalık değil amelelik yapar Harç taşır Vb vb inşaat sektörü dediğin iş basit değil ustalığa göre değişir abiniz de usta olabilir ama çok iyi değildir O rakamı alıyordur Bunun enayilikle alakası yok emekle alakası var 20 tane çalışan o paraya Bulamazsın gelip elini bile değdirmezler bu iş basit iş değildir zor iştir dışardan gördüğüne benzemez her insan yapamaz
Eğer 50 bin alanlar da var bildiğim onlara pek usta demem Abiniz usta olabilir Tartışmam ama Yaptığı işe göre değişir o önemli
Başarıdır