Para & Ekonomi Kâr payı ile faiz aynı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar ben harama çok dikkat eden birisiyim kâr payı denilen şey ile faiz aynımı bana aynı geldi Bence helal Haram Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kâr payı ile faiz aynı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet aynı şeydir. Birisi kar payı diye isim vermiş diğeri faiz... 0 0 Yorumla
EgeRuhu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl zaten faiz sisteminin içinde yaşıyoruz dikkat etsen nolur etmesen nolur 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. kâr payi dedigin sey al sat isi mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok bazi bankalar kar zarar olarak sana kar payi veriyor internetten bakinca helal diyor ornegin 50 veriyorsa faiz o 30 veriyor bana sadece isim değişikliği gibi geldi Yorumla varus55 1 yıl diyanet bankanin verdigi faizede helal dedi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet aynı şeydir. Birisi kar payı diye isim vermiş diğeri faiz...
zaten faiz sisteminin içinde yaşıyoruz dikkat etsen nolur etmesen nolur
kâr payi dedigin sey al sat isi mi
Yok bazi bankalar kar zarar olarak sana kar payi veriyor internetten bakinca helal diyor ornegin 50 veriyorsa faiz o 30 veriyor bana sadece isim değişikliği gibi geldi
diyanet bankanin verdigi faizede helal dedi :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!