Birkaç aydır iş arıyorum. Çeşitli yerlere başvurdum henüz sonuç alamadım. Market başvurularım sonuçlanmadı, meyve toplama gibi işlere başvurduğumda red yedim ve aklıma gelen her şeyi denedim. Daha önce hiç çalışmadığımdan, fiziksel durumumdan veya anlam veremediğim bir şanssızlıktan mıdır nedir 8 binlik kredi borcumu ödeyemedim bir türlü. Üniversite alanındaki yerlere bile gittim nerede hata yapıyorum bilmiyorum. 8 bin lira yüzünden icralık olursam kafayı yerim herhalde
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iş bulun bencee
Bencede. Birkaç aydır arıyorum bulacağım umarım
Faiz yersin en kötü işe gelecek olursak da garson komi işi yap 1 ay
Başvurduğum yerlerden cevap bekliyorum ama umutsuzum
Öyle hemen icralık olmuyorsun merak etme.. 6 defa olmuştum zamanında 🥲
Yaraya tuz basmak gibi olmasın ama icra konusunda biraz bilgi verir misiniz? Google bu konuda 3 aylık ömrüm kaldığını söylüyor da
Estağfurullah yaraya tuz basmak değil deneyim oldu gözüm açıldı emin ol. Bende aşırı derecede korkuyordum o zamanlar borcumda çok değildi 30/40 bin her neyse bugün öderim yarın öderim derken bi saldım aşağı yukarı 1/1.5 sene sonra elime icra kağıdı ulaştı o süre zarfına kadar bir şey olmadı. Lakin ister gecikme faizi vb faizler işledi banka hesaplarım bloke edildi zamanla ve devamında icra kağıdı ile birlikte çalışıyorsan maaşının 4/1 ne el koyuyorlar sadece bu kadar. Onun dışında hiçbir şekilde seni hapse atamaz evine haciz getiremez başka hiçbir şey yapamaz kendini üzme sakın ve korkma lütfen.
Sonrasında avukata düştü dosya faizle beraber avukat masrafı felan 70 olmuştu dosya bunlarda enayi avlıyor aklınca... Eğer bir dosya avukata düştüyse banka o paradan vazgeçmiş demektir unutma.
Aradım ben dedim Max ana parayı öderim hadi dedim 5 binde size vereyim derken çok şükür 45 bin ödeyip kapattım hepsini.
Bi video vardı da atamadım seviyem düşükmüs her neyse dediğim gibi bir şey olmaz
Anlattığınız için çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz. İş bulamadıkça kafayı yedim bursumdan kalan parayla 5 aydır asgarisini ödüyordum maalesef o para da bitti. Parayı harcarken pek mutluydum acısı çıkacak diye ödüm kopuyor shshsh
Estağfurullah ne demek rica ederim kendini üzme. Ve müsaitse sana zahmet
Instagram : bilalyavuzresmi kendisi avukat hesabında ki 11. Videoyu izle başlıkta ki yazıdan anlarsın
İzledim teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
Ekonomik sıkışmalardan korkma öğrenirsin hayatı
Kartın son ödeme gününe 6 gün kaldı nasıl korkmayayım? Başıma ne geliyor bilmiyorum bile
korkma süre var biraz faiz yersin pat diye haciz gelmez üzerine mal varlığı yoksa korkma
Mal varlığı yok ama işin içine aile katılır mı hani senden alamadık babandan alalım hesabı
tbligatı kabul etmesinler
Birde o konu vardı... ailem o kağıdı görse beni bankadan daha fazla bezdirirler
bunları öğreneceksin
İlla canın yanacak diyorsun... Teşekkür ederim cevabınız için
canın yansın öğren hayatında 60 sene daha var yaklaşık
😐 haklısınız.
Yardımcı olabilirim
İş kura git
Üç kere gittim. Bir daha gitmekten zarar gelmez
Umarım bu sefer bir şeyler olur
Vereyum