Para & Ekonomi İstanbul’da günlük iş önerisi? missnurell Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Günlük olarak veya aylık olarak fazla maaşı olan İstanbul'da çalışabileceğim bildiğiniz yer var mı (garson, komi, figüran, çağrı merkezi…) İstanbul’da günlük iş önerisi? Cevapla Maaş Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı. kafelere bakabilirsin 0 0 Yorumla
Baharsel Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl buradan bütün kadınlara sesleniyorum. Yaşını almış biri olarak bir arkadaş, dost tavsiyesi ne isterseniz söyleyebilirsiniz bir meslek sahibi olun. Terzilik öğrenin mesela hayatta boş kalmazsınz ama mesleğiniz olsun sonrası her zaman gelir. 1 2 Yorumla missnurell 1 yıl Nereden başlayacağımı bilmiyorum be abla Yorumla Baharsel 1 yıl İngilizce öğrenmekle başlayaabilirsin. Devamı gelecektir emin ol. Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Medya iletişim bölümü çöp, bir geleceği yok. Meslek edinmeye bak İSMEK filan başvur 0 0 Yorumla
eskilerdenwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Mezuniyet nedir 0 3 Yorumla missnurell 1 yıl Üni okuyorum açıktan Yorumla eskilerdenwashere 1 yıl Bölüm peki? Yorumla missnurell 1 yıl Medya iletişim Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hangi yaka 0 6 Yorumla missnurell 1 yıl Avrupa Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Dur yarın bakayım Yorumla missnurell 1 yıl Tamam Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Hatırlat bana yarın yoğun Yorumla missnurell 1 yıl Olur Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kafelere bakabilirsin
buradan bütün kadınlara sesleniyorum. Yaşını almış biri olarak bir arkadaş, dost tavsiyesi ne isterseniz söyleyebilirsiniz bir meslek sahibi olun. Terzilik öğrenin mesela hayatta boş kalmazsınz ama mesleğiniz olsun sonrası her zaman gelir.
Nereden başlayacağımı bilmiyorum be abla
İngilizce öğrenmekle başlayaabilirsin. Devamı gelecektir emin ol.
Medya iletişim bölümü çöp, bir geleceği yok. Meslek edinmeye bak İSMEK filan başvur
Mezuniyet nedir
Üni okuyorum açıktan
Bölüm peki?
Medya iletişim
Hangi yaka
Avrupa
Dur yarın bakayım
Tamam
Hatırlat bana yarın yoğun
Olur
Tamamdır
Evet hanhi yaka?