Ya Allah aşkına yıllardır çabalıyorum yıllardır hep takdir belgesi getirdim. TEOG DA YKS De büyük başarılar kazandım ve tıp fakültesi ni kazanıp 4. Sınıfa geldim ama hala hiçbir şeye sahip değilim ve en zor seneler de 4 ve 5. Sınıf tıpta. Yaşım 24 oldu hala hiçbir şeye sahip değilim hiçbir mal varlığım yok. Ailem bana git başının çaresine bak diyor. Bilmiyorum yaaaaaaa bunca emeğin bunca başarının karşılığında sadece insan gibi yaşamak ve aile kurup ailemi gecindirecek para istiyorum. Çok mu zor bunu vermek Allah sizi kahru perişan etsin, Çok mu şey istedik beeee. Zengin olayim da demedim, ben bugüne kadar evlenmeden birliktelik hiç yapmadim çok istekli olmama rağmen ama hala bekliyorum hala bekliyorum... sevdiğim kızla para kazanamadığım için evlenemiyorum hala. İnsan gibi yaşamak için daha napalım? Canımızı mı istiyor bu devlet anlamıyorum. Keşke hiç olmasaydım...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ülkede zeki insanlar sevilmiyor ve kıymetleri bilinmiyor maalesef
Abi zengin olayim da demiyorum. Sadece adam gibi şerefimle insan gibi evlenip yuvamı kurup geçimimi sağlamak istiyorum. Bunlar para içinde yüzerken bize bunu bile çok görüyorlar. Bu her insanın en doğal ve en başta olması gereken hakkı oysaki...
Toplumlar layık oldukları şekilde yönetilirler, yaşadığımız toplumum büyük çoğunluğu kıt zekâlı olduğu için bu hâldeyiz
Tıp okumuşsun ztn sen git dil öğren seni yurtdışında kaparlar
Sevdiğim kızı bırakamam ama. Yurtdışına onu götürmem kolay olmayacak
Yaa🥺 ne tatli
Peki o da okusun bitirsin dil öğrensin gidin
Senden bi adet bana da Laz’im dödkld
O çok değerli benim için çünkü gerçek anlamda seven biri. Ben de onun için öyleyim. Şu kötülüğün kapladığı dünyada masum gerçek bir sevgi istedim onu da onda buldum. Dünyalara değişmem onu...
Benden bir adet daha vardir illaki 😂 bulamazsan kendimi klonlarım ve sana klonumu hediye ederim artık 😃😃
🥺🥺🥲
Nerde nasil taniştiniz ki ilk miydiniz birbirinizin
Aynen ikimiz de birbirimizin ilkiyiz ve de sonu da olcaz inşallah. Evlilik istiyoruz.
Aynı liseden mezunuz üniversiteye gittikten sonra tanıştık ama
Ne güzeeel🙂
Sen de gönlüne göre birini bulursun umarım.
Evlilik istiyoruz ama sevgilime okulu bitirince evlilik istiyorum dedim o da atanmaya çalışıyor atanmadan evlenemem diyor. İsabet olmuş, ikimiz de iki yıl istedik birbirimizden.
İnşallah kısmetse iki ya da üç yıl sonra evleneceğiz Allah'ın izniyle
İnşallah mutluluklarrr😊
Teşekkürler
Ricass
Sana bişey soracağım benim gibi adam gibi bir ilişki isteyenler ciddi isteyenler toplumdaki erkeklerde ne kadar varlar? Yüzde kaç mesela? Bulmak gerçekten zor mu ne kadar zor?
Sen bulmakta çok mu zorlanıyorsun mesela?
Yanı bana çok da denk gelmiyor gelse de illa bi sorun çikiyor
Ama illaki vardir
kim dedi sana tıp oku diye çocuğum yaz aöf işletme para kazanmaya başla mnk
Bu bölümü istiyordum napim. Nerden bileyim hayat şartlarının gitgide daha zor olacağını
düşüneceksin 6 seneden önce bölüm bitmediğine göre ve ağır olup sana kahve içmeye bile zaman kalmayacağına göre
Tıp ögrencisinin böyle şeyler yazacağini sanmiyorum.
Evlenmek istediğim kız ailesinden baskı görüyor, ama elimden hiçbir şey gelmiyor daha 2-3 sene var atanmaya. Elimden bir şey gelmediği için üzülüyorum
Evlenmek istediğim kıza dedim elimden gelse bugün bile evleniriz seni çekip alırım ordan diyorum. Bir erkeğin sevdiği kadın için bir şey yapamaması kendini yetersiz hissetmesi ne kadar zor bir şey bir bilsen...
Olabilir herkesin hayatta zorluklari var. Ama mesleğin hic degilse kesin neye uzuluyorsy ki. Tip ogrencileri genelde kolay da burs buluyor. Yani parasiz kalmaman lazim. Mezun olunca dirket işin de hazir gelecek kaygusi yok hic degilse biraz disini sıkacaksin sabret sonu guzellesir.
Kendim için endişe etmiyorum. Ne de olsa kendimi bildim bileli hep zorluk çektim. Sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kız için üzülüyorum. Bugün konuştuk aile baskısından dolayı üzgündü. O üzülünce ben de üzülüyorum. Onun için bir şey yapamamak üzdü beni
Ayrıca burs veren de yok. Parasız kalıyorum yani anlicağın
Sadece KYK bursu alıyorum
Olabilir ama o da kendi hayati icin caba sarfetmeli. Kendi hayatini kendisi kurtaracak sen onu kurtaramazsin
Endişe ediyorum ya şartlar gereği biraraya gelemezsek diye. Ayrıca ben de 4. Sınıfta zorlanıyorum. İlk stajdan kaldım. Aslında stajları geçebilsem sorun kalmicak ama geçmekte çok zorlanıyorum
Dayan dostum şurda bişey kalmamış yersin meyvesini
Evlenmek istediğim kız ailesinden baskı görüyor, ama elimden hiçbir şey gelmiyor daha 2-3 sene var atanmaya. Elimden bir şey gelmediği için üzülüyorum
Evlenmek istediğim kıza dedim elimden gelse bugün bile evleniriz seni çekip alırım ordan diyorum. Bir erkeğin sevdiği kadın için bir şey yapamaması kendini yetersiz hissetmesi ne kadar zor bir şey bir bilsen...
Valla dostum herşeyin ilacı zaman ve sabır Allah yardımcın olsun
Amin kardeşim, sağol. Zor ama dayanacam artık