sabah 8.30 aksam üzeri 4 çıkış 28 bin maaş yemek dahil sizce nasıl
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılarkadaşlar alınan maaş kaç olursa olsun sürekli herseye zam geliyor. yani mevcut akp iktidarı ülkedeki yetişmiş aklı başındaki kişilerden çok çektiği için önce onları cezalandırıyor. malum bu grup akpye oy vermiyor. onların ülkeyi terk etmesi, afganı pakistanlısı suriyelisi sığınmacısı 10milyon kişiyi soktular ülkeye.. ülkede göç mühendisliği var. tayyip yüzyılın ihanetini fetö ile yaptı. hala daha yapıyor.
kısacası ülkede imkanı olan terk ediyor. kalanlar ayrımcılığa uğradığı safsatası ile kürt sorunu var diye dolaşan özgür özel ve akp işbirliğinde ülke bombok bi noktaya doğru gidiyor.
hangi kürt kürt olduğu için işe girememiş yahut dışlanmış.. ben söyliyeyim masum insanları katledenleri savunan bi kürtsen boş ver olup git yanımdan derim.
akp chp ve map ortaklığında öcalanı dışarı çıkartmayı bile teklif edecek seviyeye gelindi.
Şu maaş kime neye yetsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl- Yemekler uyum başına 150 TL falan en az 30 günde 4500 TL yapar.
Maaşın 23.500 TL’ye düştü.- Yol parası bunun içinde değilse 30 günden hesapliyorum 1200 TL
22.300 yaptı maaşın. ✅
Yani çok iyi değil ama çok kötü de değil. Nitelikli bir iş değilse.
Ama nitelikli bir işse az.00 Yorumla
1 yılBu işveren kan emiciler işçilerin haklarını maalesef vermiyor. Sürekli daha iyisini istiyorlar. Vermeye gelince yok diyorlar. Hayat insanlar için gün geçtikçe dahada zorlaşıyor. Allah hepimizin emekçilerin yardımcısı olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaz tabii ama yapacak bir şey yoksa mecbursun. Kiralar bir artı birlerde 20bin olmuş. Kadınsın makyaj , bakım ürünleri masrafları, giyim falan derken ekstre sadece 28bin gelir oluyor kiradan ayrı, ancak isteklerinden kısarak yaşayabileceğin bir maaş.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
100Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence yeterli
00 Yorumla
1 yılYol sorunun da yoksa bence iyi ya hayırlı olsun :)
En azından ağır kaldırman gereken bir işte çalışmayacaksın. Bence kabul edip başla hem sigortan da yatar. Çalışırsın ileride daha uygun fırsat bulursan oraya geçersin ya da memnun kalırsan da çalışmaya devam edersin :)
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.20 Yorumla
1 yılEmek için az ama ülke genelinde ortalamalar bu yönde maaş olarak maalesef. Burada atıp tutanlara aldırış etme sen.
Dediğin rakamın üstünde kazanıyorum ama genel ortalamalar dediğin kadar çalıştığım yerde ve çevremdekilerde de. Zamanla çoğalır. İş pozisyonun değişince veya tecrübe edindikçe işinde. Bir yerlerden başlamak gerek.
10 Yorumla
1 yılBu tamamen senin durumuna bağlı. Ben şimdi bu maaşı alsam ailemle yaşadığım için öyle fazla bir masrafım olmadığı için gezmek için çok da arkadaşım olmadığından kendime güzel birikim yapardım. Artı bir de evimiz kendimize ait kira falan değil.
20 Yorumla
1 yılAsgarî ücrete göre iyi ama geçinmek için yeterli değil. Ama bayan açısından bakarsak rahat stressiz ve yorucu olmayan, ortamı düzgün bir iş ise güzel. Sonuçta aile geçindirme derdi de yok
112 Yorumla
Soran1 yılkuyumcu da calıscam
- 1 yıl
Tezgahta mı
Soran1 yılevet
- 1 yıl
2.5 sene Kapalıçarşı'da çalıştım kuyumcu atölyesinde
Soran1 yılo ne güzel işin en sıcak olduğu yerde
- 1 yıl
Ortam falan iyi değildi ya bıraktım 10 senedir pastacılık sektörüne gectim ama kuyumculukta iyi para var
Soran1 yılevet kazancı iyi kuyumculuğun
- 1 yıl
50-60 bandında aylık alanlar var mı
Soran1 yılönceki calıstığım yerde max 45 alan vardı asıl primden kazanıyolar aylık kota tutarsa 50-60 bin prim alıyolar aylık
- 1 yıl
Şu an bizim meslekte de maaşlar öyle pastacılık
Soran1 yıl100 bini buluyor kuyumcunun ama
- 1 yıl
Hmm primle beraber maas iyiymis
1 yıltek yaşıyorsan kirada da oturuyorsan fena değil rahat geçinirsin ama aileyle kalıyorsan çok daha rahat geçinirsin hatta birikim de yaparsın ben 20k alıyorum ailemle kalıyorum kendime 2 3k ayırıyorum kalanı da eve birikim amaçlı
00 Yorumla
1 yılÇalıştığın bölgedeki ortalama maaşla kıyaslamalısın. Ama eğer herhangi bir zorunlu masrafın olmadan (mutfak, kira vs.) bu parayı kazanıyorsan fena bir tutar değil 🙃
10 Yorumla
1 yılBence az. Tabi ne iş yaptığına bağlı ama haftanın 5 günü o kadar süre sadece bir yerde bulunmak için bile yeterli değil bence.
20 Yorumla
1 yılTürkiye'de asgari ücret ve emekli maaşlarının TÜİK tarafından açıklanan yoksulluk sınırı altında olmayacağına dair Kanun çıkarılmalı.. Yani 28 bin maaş az yanii..
00 YorumlaYani öyle soyliyeyim hiç yoktan iyidir ve mesleğin nedir tecrüben şimdi ben mühendisinin bana 25 TL veriyorlar 30 gün dağda çalışıyorum 10 eve geliyorum
00 Yorumla
1 yılBen 44 alıyorum haftada iki buçuk gün okula gidiyorum bana da maaş yetmiyor Allah yardımcın olsun
12 Yorumla- 1 yıl
@Canubbeeennn öğretmen misin
Ayrıca ek dersler yardımına yetişir azda olsa - 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar evet eh işte idare ediyorum
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKeşke yemek harik olsaydı. İstanbul'da en az 10 bin yemeğe gider
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılşöyle söyleyeyim şuanki alım gücüne göre az ama sen bir evi kendin geçindirmiyorsan, kira , fatura, benzin, çocuk bakma derdin yoksa yeme içme toplu taşıma ve diğer kişisel ihtiyaçlarına idare edebileceğin bir miktar 28 bin.
00 Yorumla
1 yılYemeği kendin mi dışarıdan alıyorsun? Ona ve işe gidip gelmek için ücret odemiyorsan aslında yaşına göre uygun aslinda
00 YorumlaAz ama kime göre neye göre tabi. Hayat masraflarını düş, kalan parayı sevgilin varsa 2-3 kere dışarı çıksan zaten harcıycan, kenara para koyamican, yurt dışı mümkün degil, hobin olamaz, ot gibi bir yaşam
33 Yorumla- 1 yıl
28 bin TL değil 38 bin de yetmez 48 bin TL de yetmez kimseye
- 1 yıl
Bu gidişle 100 bin TL bile kimseye yetmez
- 1 yıl
Haksız mıyım
17 binle ev gecindiren insanlar var sen bekarsin muhtemelen ne az abla
10 Yorumla
1 yılCumartesi çalışmıyorsan bu saatlere göre iyi bence, cumartesi tatil mi?
10 Yorumla
1 yılİş saatine göre maaşın iyiymiş. Haftasonu tatilin var mı peki?
10 Yorumla
1 yılAslında kötü, normalleştirilen paraya göre bakarsak iyi.
10 Yorumla
1 yılAz ama Onu anlamayanlar da var asgarî ücrete. calisan çok insan var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 bin yemek paran 28 bine dahil mi? Ben de 28 alıyorum ve yemek şirketten. 28 tamamen bana kalıyor. Yalnız yaşıyorum kiradayım. Her ay 13-14 bin biriktirebiliyorum. Hafta sonum da tatil
10 YorumlaValla ben 68 alıyorum az diyorum sen 28 den bahsediyosun
00 Yorumla
1 yılNe iş yapıyorsun haftada 6 gün mü çalışıyorsun
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. İşinde mutluysan. Ulaşım rahatsa fena değil gibi.
00 YorumlaEvet, az bir maaş. Ülke ortalamasının üzerindedir muhtemelen.
00 Yorumla
1 yılFena değil aile evindeysen yeter bile ama günümüz şartları biraz ağır
00 Yorumla
1 yıl28 bin tl maaş ideal bence eğer cumartesi pazarında varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİş ne onu da yaz, ayrıca yol ücreti sana mı ait gibi çok şey lazım iyi ya da kötü demek için
115 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkek misin, kuyumcuda ne iş yapacaksın ki kadın olarak?
Soran1 yılkadın görmedin mi hic kuyumcularda tezgahtar olarak
Cevap sahibi1 yılVardır da çok değil, nasıl buldun on işi ve yaşın kaç merak ettim
Soran1 yıl20 yasındayım iki yıldır baska bi kuyumcuda calısıyordum simdi teklif geldi
Cevap sahibi1 yılBelliydi yaşından maaş beklentisi konusuna verdiğin cevaptan
Soran1 yıldüşük mü yani maaş
Cevap sahibi1 yılArtık ne desem boş hayırlı olsun çalış
Soran1 yılmerak ettim söyler misin düşünceni
Cevap sahibi1 yılBen rakama değil senin toyluguna yorum yaptım ama yaşın itibariyle normal çalış boş ver
- 1 yıl
Yani tecrübenin azlığı ve hayata bakışın hedeflerini sağlam ve yüksek tutmaman açısından söylüyor sanırım
Soran1 yıltoyluk dediğin? maaşım az mı diye soruyorum
Soran1 yılkendin daha kuyumcuda kadın ne iş yapar bilmiyosun bana toy diyosun
- 1 yıl
eli ekmek bile tutamayan ev hanımlığını meslek edinmiş ama gelip burada kuyumvuda iş bulup emeğinin hakkiyla çalışan bi kadını aşağılamak? Kız sana maasım iyimi diyo sen üstü kapalı laf cambazliği yapiyosun iyiyse iyidir kötüyse kötü. 40 saat lafı ne dolandırıyon? 20 yaşında kuyumcuda çalışması senden akılli olduğunu gösterir. Kıza Saf slk muamelesi yapamazsin senin haddine de değil, yazık. Kendinden küçüklere örnek olacağına saygısızlık yapman ne kadar üzücü. Belliki zamaninda ayni seyleri yaşamışsın, ama ders cıkaramamişsin oda ayrı.
- 1 yıl
@denizzzzcimmmm ortalık 56 olacak vaziyet alın
- 1 yıl
Yani biraz daha faydalı bir yorum yapılabilirdi sonuçta yaşınız büyük gözüküyor merhamet eden merhamet bulur.
Nereden baktığına, hayattan beklentilerine, nerede yaşadığına, ev kira mı değil mi, evli misin bekar mısın... Kime göre neye göre az veya çok? Açlık ve yoksulluk sınırının bir tık üzerinden maaş alıyorsun... Daha ne diyeyim...
00 YorumlaÇalışma saatlerine bakılırsa bu mesleğe göre az alıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılParayı erkekler goturuyo. Onlarin maaşları daha iyi genelde
11 YorumlaAz bence evin eğer kiraysa elektrik şu doğalgaz vs falan 28.000 yetmezki mutfak masrafı da var tabi kahvaltılık falan yetmez az gelir yaş kaç senin bu arada?
16 Yorumla- 1 yıl
kız tek yaşıyorsa veya ailesiyle kalıyorsa nasıl yetmesin 28 k
- 1 yıl
aynen ben ailemle kalıyorum kendime 2 3k ayırıp kalanı eve veriyorum
- 1 yıl
İstanbul da standart 2 artı 1 ev de kira ortalama 20k desen kalan 8 k da rahatça mutfak ve faturalara yeter kendisine de 3 4 k kalır ama tek yaşayan birisi için 1 artı 1 yeterli 10 15k arası evler
1 yılŞu an ki ekonomiye göre bence düşük ya. Yani benim babam aylık 110.000 alıyor. Mühendis olmasına rağmen. İşten Çık bence knk. ya da sana maaşın yetiyorsa sorun yok.
10 Yorumlaİle gidip gelme olayını atla mı yapıyorsunuz yol gideri yok mu
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAslında fena değil hangi işle meşgulsün sorması ayıp değilse merak ettim
00 Yorumla
1 yılO kadar para alsam hayatın keyfini sürerim az değil ya harca harca bitmez o para tabi kirada derdin yoksa
10 Yorumla
1 yıl26 alıyorum bende bekarsanız yeterli fena değil savurmuyorsanız ideal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsgariye göre iyi ama 40 50 bin alana göre az
Yani az mı çok mu derken neye göre.
Hayat şartlarına bağlı. Ev kira değilse idare edebiliyor msn o önemli.
Kiraysa da evliysen eşin de çalışıyorsa iyi olabilir
00 Yorumla
1 yılhayat tarzını tatmin edebiliyorsa ve bir miktar birikim yapabiliyorsan iyidir, herkesin finansal tatmini farklı sonuçta.
00 Yorumla
1 yılne iç yapıyorsun asgari almaktan iyidir keske bende alabilsem o kadar
12 Yorumla- 1 yıl
ne iş yapıyorsun *
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz?
1 yılçevrene göre az değilse ayrılma devam yani daha iyisi yoksa devm
10 Yorumla
1 yılKira ve fatura derdin yoksa (aile evinde kalıyorsan) normal ama varsa çok az.
10 YorumlaBaşlangıç için okey bencd
26 Yorumla- 1 yıl
Aynen valla
Soran1 yıl2 yıllık tecrübem var ama
Soran1 yılhayır 10 dk
haftada kaç gün?
13 Yorumla
Soran1 yıl6
Soran1 yılkeşke 32 33bin deseydim yemek dahil ya
Yemek be kadar ve ne işi
12 Yorumla
Soran1 yıl23 normal maaş 5 bin yemek parası kuyumculuk
1 yılçalışma saatlerin de maaşın da iyi bence
20 Yorumla
1 yılAz diyenler ne iş yapıyor çok merak ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAylık 200.000 gelirim var şimdi fake diyecekler fake olsam gizli yazmam.
28.000 ile geçinmek zor gibi00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok çok az bence. Ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim 25bin tl harçlık alıyorum. Okul param ve yurt paramı da ailem ödüyor ona rağmen yetmiyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Az ye de birikim yap. Bu nasıl rahatlık.
1 yılyilbasinda zam var mi? bir de 6 gunmus
040 Yorumla
Soran1 yılisterim yani vermezse de
- 1 yıl
asgariye yapilan oranda yapilacaksa idare eder. kuyumcuda cok iş olmaz. rahat is
Soran1 yılşöyle önceki calıstıgım yerde en erken 9 da cıkıyordum 25 bin alıyodum ona kıyasla maaş teklifi verdim bende slk gibi hazırlıksız yakalandım. ben patron maaş teklif eder sandım ama o benim söylememi istedi bende 22-23 olabilir dedim 23 dedi o da
- 1 yıl
olsun daha iyi iş. ama sen yilbasi zammini simdiden soyle de ona gore yap. keske duz hesap 30 deseydin. sigorta vs de dahil heralde dimi
Soran1 yılsigortam yapılcak ayrıca
- 1 yıl
he iyi idare eder. yilbasinda da 10 bin zam dilensen ya da 35 olsa tadindan yenmez
Soran1 yılyemek ücretini sonradan konuştuk ilk maaşı konuştuk ben 22-23 olabilir dedim önceki iş yerimde 25 alıyodum dedim. ama yılbasında şey mi desem abi asgeri ücret zam harici biraz daha zam yapabilir misin desem mü
- 1 yıl
asgari ucret oraninda zam. yoksa para fena çöp oluyo
Soran1 yılhayır atıyorum asgeriye 5 bin zam gelecek bem diyicem ki 10 bin zam yap yetmiyor bana
- 1 yıl
soyle düşün benim tam zamli olmadan 5 gun calismali temizlikci maaşı 40 bin civarina ulaşacak. 6 gun yaparsam 50 kazanirim. temizlikciler bu kadar kazanabiliyosa sen de bi en az yemek harici 30 kazanman lazim
- 1 yıl
5 bin mi geliyo azmis baya
- 1 yıl
dene sansini reis
Soran1 yılevet bana da az geldi şöyle normalde 6.30 da kapanıyor ben dedimki üni sınavına hazırlanıcam erken cıkmam lazım o yüzden maaşı düşük tuttum bende sacma davrandım pişmanım
Soran1 yılyok ortama söyledim gelecek zamı bilmiyorum 5 mi 10 mu
- 1 yıl
8.30 da oradasin 4.30 a kadar 8 saat geciyo zaten mola da yok duzgun. arada yemek yiyon o kadar
- 1 yıl
bi 10 denersin o zaman. iyi bi samimiyet kur olur belki
Soran1 yılhata yaptım demi ya başta böyle konuşarak
Soran1 yıloff cok pişman oldum hevesim bile yok
- 1 yıl
aman daha iyi is de gec. yeni is tecrubesi ediniyorsun. bende yeniyim okulum yeni bitti. birkac ay once 13 bin lira ile idare edecegimi dusunup kpss çalışır 10 bin kenara atarim dedim. olmadığını gorunce zor yoldan 40 a kadar fazla is alarak onu katladim. anca para birikiyor. ozel ders vermicem diyordum. daha rahat is diyip normal kazancim saatlik 300 lira diye 400-500 e birlikte ders calisma seklindr ders vericem. ders çalıştırcam. para kolay kazanilmiyo. deneye deneye ogrencez
Soran1 yılsen ne iş yapıyosun temizlik şirketi mi
Soran1 yılne okudun peki
- 1 yıl
sirketi degil de onun gibi bir şey. merdiven temizligi isi yapıyorum. yasadigim ilcede en iyi isi yapiyorum. ondan cok teklif geliyo. annem de bu isi yapiyo. ailecek bu isi yapsr halr geldik. matematik ogretmeniyim. birkaç seneye isin bir kismi kardesime ve anneme kalicak. benden sonra kazancta baha artti
Soran1 yıliyi ne güzel sevindim senin adına.
Soran1 yılmaaş konusunda kötü hissediyorum bi hafta sonra işe baslıcam
- 1 yıl
buraya bakma eski işinle karsilastir sadece
Soran1 yıleski isime göre cok iyi eski isimde 9-10 da işten cıkıyodum
- 1 yıl
evet. hayirli olsun. ben 40 kazanıyorum ama son 2 aksam mesai yaptim diye bugunku işime yorgunluktan devam edemeyip eve gelip yattim. canim hic istemiyo. rahat is en iyisi
Soran1 yılben yorucu bi iş istemiyorum ya
Soran1 yılyılbaşında ne diye konussam sence zam istesem ayıp olur mu
- 1 yıl
olmaz sen soyle şimdiden
Soran1 yılşimdiden konusmam ayıp olmaz mı 1 ay önce iş görüşmesinde konuştuk bunları daha işe başlamadım 1 hafta sonra başlıcam
- 1 yıl
daha yeni konustun sandim :/ yeni yila dogru solucdn mecbur
- 1 yıl
yoksa yks kasixan
Soran1 yılyeni yıla doğru ne konuşmalıyım sence
Soran1 yılkeşke önceki iş yerimde kaç tl maaş aldığımı söylemeseydim
- 1 yıl
mesela benim iste senede 1 zam oluyo yilbasi etkilemiyo. sen senelim ucreti belirliyorsun. anlasirken 20 istedim 20 saatlik ise 4 gun 5 saat calismaya. verebilecekleri fazla parayı. onlara fazla geldi. asgari ucret zammiyla cop olucagindwn bahsettim. yeni yila kadar 18 diye anlaştım. 20 olucak. sende bu asgari ucret zammini dusunmedigini simdi aklina geldigini belirt. yeni yila kadar subata kadsr o parayla yap. subattan sonra bi guzellik yapmasi icin baştan söyle. sonra laf edebilir. işin degismediysw birakmadiysan sansini dene yine de sana kalmis. her türlü eski isinden iyidir
- 1 yıl
evet onu soylemen de hata olmus bir dahakine soylemezsin
- 1 yıl
eski maaşları hem fazla soylucen hem de yeni yil olayını anlatican
Soran1 yılof yaaaa of cok pişmanım hiç başlama hevesim yok
- 1 yıl
baslamazsan o 28 bin de olmayacak
1 yılAz kölelik düzeni bu
10 YorumlaAylık giderine yetiyorsa iyi maaş
10 Yorumla
1 yılYaptığın işin zorluğuna göre değişir.
10 Yorumla
1 yılİşin zorluğuna da bağlı
10 Yorumla
1 yılPeki paketleme makinesi operatörü ne maaş alıyor
10 YorumlaGayet iyi ülke şartları için
10 Yorumla
1 yılKanka sabah 8 akşam 6
10 Yorumla
1 yılAz ama asgariden iyidir
10 Yorumla
1 yılyani şuanda normal bence
10 YorumlaHangi şehirde