Ya bu benimi keklio yoksa sözelcimi. 3 gün önce dedi kredi 550tl kalmış şimdide dio faizle birlikte 600 oldu 3 günde hangi banka 50 TL verir Allah aşkına hesaplamasini yaptım en fazla gecikme faizi 8.25 kuruş şimdide dio ablama sorayım tekrar baksın yanlış gördü herhalde 10 dk öncede dedi ben baktım Allah aşkına size soruyorum 3 günde 50 TL gecikme faizi gelirmi
Dedim yaa olabilir, Son ödemesini geçirirse miktar artar. Temerrüt faizi deniyor ismine. Ayrıca onun borcu sana kalmamış, gitsin ödesin. 550tl yi bulamayan biri... ne diyim şimdi.
ya şöyle diyim geçen gün arkadaşımın bir kredisini kapattım ben , daha doğrusu benden borç aldı. 50bin lira kredi çekmişti 60 ödeyecek 20bin taksidi 3 aylık , 1 hafta geç ödedi gelen faiz sadece 300 lira mı ne öyle bişeydi
Bu ml dioiki kredi borcum kaldı son 550₺ yardım et falan dedi bende tamam dedim işte güncel borç nekadar dedim bakayım dedi 600₺ olmuş falan dedi SS atsana dedim konuyu değişti olan bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
%50 faiz 550 den 600 e çıkması demek değildir. Bazı meblağlarda Temerrüt Faizi denen bişey var açıklamasını açıp okuyun bari.
Mebla dediğide 550₺ toplam bircx
Küçük bir para, sen de öde de kurtul ve borcu yok yazısı da alıp sakla bir müddet.
Borç benim değil erkek arkadaşımın para istio borcum var diye 550₺ dedi 3 gün önce şimdide dio 3 gunde 50₺ faiz gelmiş 600₺ olmuş
Dedim yaa olabilir, Son ödemesini geçirirse miktar artar. Temerrüt faizi deniyor ismine. Ayrıca onun borcu sana kalmamış, gitsin ödesin. 550tl yi bulamayan biri... ne diyim şimdi.
Aynen öyle valla engellicem
Hay maşallah böylede sallanmazki bu seni bayaa süzme yerine koymuş
Allah'tan 5 kuruş vermedim avele bu iş buraya kadar valla
Hesapladım gecikme faizi 8.25 kuruş sadece
yiyor o seni inanma, ekstre iste rakam doğruysa ekstrede yazar tek tek
Tm teşekkürler
Hesapladım 8tl yapıo 3 günün faizi öyle degilmi
ya şöyle diyim geçen gün arkadaşımın bir kredisini kapattım ben , daha doğrusu benden borç aldı.
50bin lira kredi çekmişti 60 ödeyecek 20bin taksidi 3 aylık , 1 hafta geç ödedi gelen faiz sadece 300 lira mı ne öyle bişeydi
H işte okadar büyük paraya bukadar faiz vermiş birde
hemde üzümlü keklio :)
Neyin hesabını yapıyorsunuz birbirinize
Bu ml dioiki kredi borcum kaldı son 550₺ yardım et falan dedi bende tamam dedim işte güncel borç nekadar dedim bakayım dedi 600₺ olmuş falan dedi SS atsana dedim konuyu değişti olan bu
Etme
Nick soru uyumu