Para & Ekonomi 2024 ekim itibariyle 3 kişilik aile 130 bin lira nasıl sizce? idosko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Orta mı orta üst mü? Orta Orta üst Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2024 ekim itibariyle 3 kişilik aile 130 bin lira nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Hangi 3 kişilik ailenin evine 130 bin giriyor yaw :D Kim ulan o şanslılar ses etsin... 0 8 Yorumla idosko 1 yıl Benim ailem kxmclhj Yorumla psychoparadıse 1 yıl Şanslı insan :D Yorumla idosko 1 yıl Ama ben bilgide kardeşim bahçeşehir üniversitede okuyor ikimizde 50 bursluyuz ve 95 bin lira oraya gidiyor aylık Yorumla psychoparadıse 1 yıl Valla 3 kişilik aileyiz ev bizim. Bir tek ben çalışıyorum 130 un yarısını anca kazanıyorum :D Kim yiyor benmi hakkımı parnak kaldırsın :D Yorumla idosko 1 yıl Tabii türkiyenin en pahalı ünilerinden ikisi Yorumla idosko 1 yıl Annem avukat benim ama Yorumla psychoparadıse 1 yıl Ne demiş mevlana ne olursan ol yine de gel :D Alalh kazancını arttırsın. Sen ve kardeşin için ise başarılarla dolu öğrenim yılları diliyorum. Yorumla idosko 1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Orta üst 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayet iyi 0 1 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl 95 bin üniversite için baya fazla 2 kişi olsa bile size 40 falan kalıyor azmış kalan miktar ama okuyunca artar okul bitince Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi 3 kişilik ailenin evine 130 bin giriyor yaw :D Kim ulan o şanslılar ses etsin...
Benim ailem kxmclhj
Şanslı insan :D
Ama ben bilgide kardeşim bahçeşehir üniversitede okuyor ikimizde 50 bursluyuz ve 95 bin lira oraya gidiyor aylık
Valla 3 kişilik aileyiz ev bizim. Bir tek ben çalışıyorum 130 un yarısını anca kazanıyorum :D Kim yiyor benmi hakkımı parnak kaldırsın :D
Tabii türkiyenin en pahalı ünilerinden ikisi
Annem avukat benim ama
Ne demiş mevlana ne olursan ol yine de gel :D Alalh kazancını arttırsın. Sen ve kardeşin için ise başarılarla dolu öğrenim yılları diliyorum.
Teşekkürler :)
Orta üst
Gayet iyi
95 bin üniversite için baya fazla 2 kişi olsa bile size 40 falan kalıyor azmış kalan miktar ama okuyunca artar okul bitince